Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Vsync στο ΟΝ αφου εβαλες fps limit γιατι?

Εγω λιγο το ειδα χτες, δεν πειραξα το .ini για 60αρι θα το κανω το βραδυ και θα δειξει πως θα παει.

Γιατί το fps limit είναι στα 120 και έχω οθόνη που φτάνει μέχρι 60hz refresh rate που σημαίνει ότι βλέπω screen tear του κερατα άμα δεν έχω vsync. Και προτιμώ το input lag παρα το screen tear μέχρι να πάρω Gsync ή freesync monitor. By the way θα το αναφέρω άλλη μια φορα, το παιχνίδι υποστηρίζει natively Dualshock 4, plug and play φάση και είναι όλα τα λεφτά γιατί με το touchpad ανοίγεις το map/skills/missions etc.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Α οκ νομιζα εχεις 144 για καποιο λογο, αλλα και παλι γιατι δεν βαζεις limit 60 και vsync off, κατι δεν καταλαβα καλα?? :P Ωραια η υποστηριξη dualshock θα το παιξω ετσι αν ειναι.

Διαβάσατε τι έγραψε ο Spartan; Μήπως παίζει memory leak σαν το dying light όπου όσοι είχατε 8Gb ram και κάτω, πριν να patch -ριστει, είχατε πρόβλημα.

Και εγώ 16 gb ram έχω, ακόμα κατεβαίνει το game, θα πω και εγώ την γνώμη μου αύριο ή σήμερα το βραδάκι.

Όποιος άλλος έχει 16 gb παίζει να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Εννοείται ότι το memory leak είναι τουλάχιστο μέρος του προβλήματος. Έχουν αναφερθεί τρελά νούμερα usage.

γιατι δεν βαζεις limit 60 και vsync off, κατι δεν καταλαβα καλα?? :P

Εγώ πάλι χωρίς v-sync πάντα έχω tearing του κερατά σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως εαν τα fps είναι περισσότερα, λιγότερα ή τα ίδια με το native refresh της οθόνης μου. Έχω να παίξω με v-sync off από τον καιρό με τις crt οθόνες.  :P

Δηλαδή χρησιμοποιεί και το touch pad? Ωραίο αυτό. Το κάνουν και άλλα παιχνίδια?

Το Unity έχει plug and play support και χρησιμοποιεί το touchpad του ds4.

Εγώ πάλι χωρίς v-sync πάντα έχω tearing του κερατά σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως εαν τα fps είναι περισσότερα, λιγότερα ή τα ίδια με το native refresh της οθόνης μου. Έχω να παίξω με v-sync off από τον καιρό με τις crt οθόνες. :P

Όταν έχει borderless δεν χρειάζεται vsync και δεν έχεις tearing. Aν δεν borderless ύπαρχει τρόπος να το κάνεις με προγραμματακι.

Μετά από πολύ παίδεμα, σε τρία διαφορετικά setups άνω του μέτριου σε specs, εάν έχετε μόνο PC ή θέλετε να το αγοράσετε μόνο για το PC, σας συνιστώ να περιμένετε. Το port είναι με μεγάλη διαφορά από τα χειρότερα που έχω αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα. Πάρα πάρα πάρα πολύ κακή δουλειά.

Αν μάλιστα έχετε AMD κάρτα γραφικών, πάρτε πρώτα μερικά ηρεμιστικά.

Αφήνω στην άκρη το συνολικό κόστος που πλησιάζει το κατοστάρικο για να πάρεις μαζί και το season pass. Σαν παιχνίδι πάντως είναι καλό, αν μπορεί κάποιος να καταπιεί τα παραπάνω.

Διαβάστε τις πρώτες εντυπώσεις μας εδώ.

Όταν έχει borderless δεν χρειάζεται vsync και δεν έχεις tearing. Aν δεν borderless ύπαρχει τρόπος να το κάνεις με προγραμματακι.

Νομίζω όταν έχεις borderless, το v-sync στην ουσία είναι ήδη ενεργοποιημένο από την επιφάνεια εργασίας σου ως προεπιλογή άσχετα με το ποια ρύθμιση έχεις στο παιχνίδι σου. Στην ουσία κάνεις override τα settings του παιχνιδιού με τα settings του desktop.

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά αυτό νομίζω ότι ισχύει...

Διαβάσατε τι έγραψε ο Spartan; Μήπως παίζει memory leak σαν το dying light όπου όσοι είχατε 8Gb ram και κάτω, πριν να patch -ριστει, είχατε πρόβλημα.

Και εγώ 16 gb ram έχω, ακόμα κατεβαίνει το game, θα πω και εγώ την γνώμη μου αύριο ή σήμερα το βραδάκι.

Όποιος άλλος έχει 16 gb παίζει να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Με 4gb έπαιζα Dying Light, και από ποτε η ram παίζει σημαντικό ρολο στο gaming (except loading)? A ναι από τότε που το βάλαν στα requirements... κάποτε ήταν για να ξες αν τρέχει η όχι, τώρα είναι διαφήμιση για νέο hw, κρίμα που δεν βάζουν και τους retailers που συνεργάζονται άμεσα σε link :P

• Like 1

Νομίζω όταν έχεις borderless, το v-sync στην ουσία είναι ήδη ενεργοποιημένο από την επιφάνεια εργασίας σου ως προεπιλογή άσχετα με το ποια ρύθμιση έχεις στο παιχνίδι σου. Στην ουσία κάνεις override τα settings του παιχνιδιού με τα settings του desktop.

Μπορεί να κάνω λάθος αλλά αυτό νομίζω ότι ισχύει...

Αυτό ισχύει, άμα έχεις borderless τρέχει default triple buffered vsync. Γι' αυτό κάποιες φορες είναι καλύτερα να τρέχεις borderless από ingame vsync γιατί βάζουν double buffered vsync. Στο Arkham Knight είναι triple buffered οποτε δεν χρειάζεται borderless.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις γιατί το ένα είναι καλύτερο του αλλου: http://www.anandtech.com/show/2794/2

Γιαυτο ακριβως και τα review γινονται παντα στις εκδοσεις για κονσολες. Για σκεφτειτε περιπτωσεις οπως αυτο και το MK τι βαθμολογιες θα παιρνανε αλλιως. Κατα τα αλλα ολα τα Site 9/10 :P Για μενα προσωπικα θα παιχτει απο θειο για αρχη και αργοτερα οταν βγει η GOTY edition που λογικα θα εχει φτιαχτει θα γινει η αγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...