D.Luffy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δεδομένου ότι το hardware των κονσολών είναι πλέον x86, είναι ντροπή να βλέπουμε τέτοιου είδους ports στο PC. Και μόλις παρέλαβα και το confirmation Happy Days! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το βλέπω και σαν απόδειξη ότι το Steam 1) όντως δέχεται αιτήσεις για επιστροφή 2) όντως επιστρέφει χρήματα 3) το κάνει σε εύλογο χρονικό διάστημα. Έχω γίνει λίγο πικρόχολος τελευταία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Έτσι μπράβο, έχει να πέσει refund από εδώ και στο εξής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλό θα ήταν αναλόγως την τιμή του παιχνιδιού να αυξάνονται και οι ώρες που έχεις για να το παίξεις πριν κάνεις refund. Στο batman πχ να ήταν ένα 5ωρο αφού πληρώνεις 50€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ''Texture Resolution = Normal'' Είμαι σίγουρος ότι με το patch θα μπουν κι' άλλες ρυθμίσεις στις υφές, δεν το βλέπω να έρχεται όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Είσαι απ'τους τυχερούς. Αλλά σοβαρά τώρα, αυτά είναι όλα κι όλα τα settings; Yep Επίσης χρησιμοποιώ τους τελευταίους driver από nvidia με clean install χρησιμοποιώντας το DDU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Να δεις που αν βγει ράγισμα που θα καταργεί το Denuvo θα τρέχει και καλύτερα το παιχνίδι, θα το παίζουν οι πειρατές πιο ομαλά από τους νόμιμους αγοραστές και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δεδομένου ότι το hardware των κονσολών είναι πλέον x86, είναι ντροπή να βλέπουμε τέτοιου είδους ports στο PC. Και μόλις παρέλαβα και το confirmation 34.jpg Happy Days! Δεν θα μείνει δολάριο για δολάριο στο Steam από το BAK για τους devs. Έτσι θα πάει..Σε καλή μεριά. Καλύτερα να πας να τα πάρεις ντομάτες xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Να δεις που αν βγει ράγισμα που θα καταργεί το Denuvo θα τρέχει και καλύτερα το παιχνίδι, θα το παίζουν οι πειρατές πιο ομαλά από τους νόμιμους αγοραστές και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας Θυμάμαι μια τέτοια φάση που είχε γίνει παλιότερα, αλλά όχι το παιχνίδι. Θυμάμαι όμως ότι το είχα αυθεντικό και έβριζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω παίδες εμενα τρέχει άψογα, άμα δεν μπορείτε να το τρέξετε στο PC και έχετε κονσόλα πάρτε το εκεί αλλα όσο έχω παίξει φαίνεται ότι αξίζει πολύ το παιχνίδι. Επίσης κάτι που δεν περίμενα, αλλα μου αρέσει πολύ το batmobile σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια Arkham που έπαιζες τον Batman με το grapple λες και ήσουν ο Spiderman Σαν port δεν μπορώ να πω ότι είναι κακό, στο σύστημα μου είναι μέτριο μιας και δεν έχω κολλημένο εξηντάρι αλλα ούτε έχω stuttering και περίεργα drops. Χρονισμοί σε CPU και GPU: ο 3570k τρέχει στα 4.4ghz και την 970 την έχω στα 1481 core και 7800 mem. Και το παιχνίδι οπτικά είναι πολύ ωραίο, αν και post process heavy, μοιάζει υπερβολικά με αυτό: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Διαβάσατε τι έγραψε ο Spartan; Μήπως παίζει memory leak σαν το dying light όπου όσοι είχατε 8Gb ram και κάτω, πριν να patch -ριστει, είχατε πρόβλημα. Και εγώ 16 gb ram έχω, ακόμα κατεβαίνει το game, θα πω και εγώ την γνώμη μου αύριο ή σήμερα το βραδάκι. Όποιος άλλος έχει 16 gb παίζει να μην έχει κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ναι αυτό υπέθεσα και εγώ μιας και βλέπω το ram usage να χτυπάει 10-11 gigs την ώρα που παίζω χωρίς τίποτα άλλο ανοιχτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Έλα αυτό θα είναι ρε συ. Avg fps που εχεις; και σε τι ανάλυση και settings.(τα έχεις όλα ultra να φανταστώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ο άλλος με 24 gigs ram και TX sli λέει έχει smooth 60 σε 4k άρα μάλλον η ram φταίει (http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=169496599&postcount=2555). Τα setting είναι αυτά και έχω 55-60 όταν δεν είμαι στο batmobile και 50-60 όταν είμαι στο batmobile με vsync (δηλαδή lock στα 60): Λοιπόν, το παιχνίδι είναι αρκετά smooth για εμενα. Υπερβολικά playable μέχρι στιγμής ακόμα και στο batmobile. Το GPU usage είναι all over the place αλλα το framerate είναι αρκετά ομαλό και δεν έχω stutter πια με αυτά τα setting: Αυτά σε Windows 8.1 με 3570k και 970 OCed και 16 gigs ram. Σε χρήση μνήμης χτυπάει συνολικά 10-11 το σύστημα όταν τρέχω το Batman ΑΚ. Δεν ξέρω αν φτάει η ram αλλα είναι παραπάνω από playable σε εμενα μέχρι στιγμής. Επίσης το μονο που άλλαξα στα ini είναι ότι έβαλα το fps limit στα 120 frames και απενεργοποίησα τα intro movies. Μάλλον θα πρέπει να χαίρομαι αν κρίνω από ότι άλλο διαβάζω στον internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Λοιπόν, το παιχνίδι είναι αρκετά smooth για εμενα. Υπερβολικά playable μέχρι στιγμής ακόμα και στο batmobile. Το GPU usage είναι all over the place αλλα το framerate είναι αρκετά ομαλό και δεν έχω stutter πια με αυτά τα setting: Αυτά σε Windows 8.1 με 3570k και 970 OCed και 16 gigs ram. Σε χρήση μνήμης χτυπάει συνολικά 10-11 το σύστημα όταν τρέχω το Batman ΑΚ. Δεν ξέρω αν φτάει η ram αλλα είναι παραπάνω από playable σε εμενα μέχρι στιγμής. Επίσης το μονο που άλλαξα στα ini είναι ότι έβαλα το fps limit στα 120 frames και απενεργοποίησα τα intro movies. Μάλλον θα πρέπει να χαίρομαι αν κρίνω από ότι άλλο διαβάζω στον internet. Vsync στο ΟΝ αφου εβαλες fps limit γιατι? Εγω λιγο το ειδα χτες, δεν πειραξα το .ini για 60αρι θα το κανω το βραδυ και θα δειξει πως θα παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα