cpttony Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Wikipedia λέει ότι και το Origins το έκανε η IGS. Ti να σου πω, ετσι λενε
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως θα προτιμούσα να με κράζουν για το ότι δεν βγαίνει για pc παρα το ότι βγαίνει και είναι μούφα...τουλάχιστον το game είναι τόσο καλο όσο λένε τα review?!
cpttony Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Kαλα που πληρωσα ολο το game + Season Pass μονο 34Ε, αλλιως θα εκλαιγα τα 100αρια
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως θα προτιμούσα να με κράζουν για το ότι δεν βγαίνει για pc παρα το ότι βγαίνει και είναι μούφα...τουλάχιστον το game είναι τόσο καλο όσο λένε τα review?! Θα το μάθεις στο Ps4 τοπικ 9
Cowboyfromhell Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Περίμενα τις κριτικές για να το αγοράσω σήμερα .................Από τι φαίνεται δεν θα προχωρήσω στην αγορά του . Κρίμα γιατί μετά το gta V και το the witcher 3 είχα μείνει ευχαριστημένος με την απόδοση τους , και μετά από τόση καθυστέρηση που πήρε το παιχνίδι ήλπιζα ότι θα ήταν σαν το Arkham City αλλά από τι φαίνεται κύριος λόγος της καθυστέρησης ήταν η εφαρμογή του Denuvo και όχι η βελτιστοποίηση απόδοσης του παιχνιδιού στους υπολογιστές.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Τι ώρα βγαίνει το θαυματουργό (αλλιώς δεν σωνόμαστε ) patch;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δεν αγοράζεις πια τίποτα άμα δεν δεις port reports και σοβαρά reviews...για pre-order ούτε καν το συζητάω πια ειδικά με το Witcher 3, ποτέ μα ποτέ ξανά. Πάντως guys όλα τα προηγούμενα games τα έπαιξα απροβλημάτιστα, σοβαρά είναι ντροπή. 2
Cowboyfromhell Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ο TotalBiscuit και Angry Joe να δούμε τι θα πουν πλάκα θα έχει .
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Από GTA περιμέναμε χάλια port, από αλλού μας ήρθε... 2
liakinen Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Κάρτες του 2012 (670,680,7950,7970), έπαιξαν τα προηγούμενα της σειράς και κυρίως το 2. Τι το φοβερό next-gen έχει το νέο που δεν μπορούν να το τραβήξουν ούτε σημερινά τέρατα. Λίγο καλύτερα textures, εμμ λίγο τα shadows, το AO , το ΑA ο Θεός να το κάνει. Βρε ουστ, πλάκα πλάκα ο Βελόπουλος πρέπει να ασχοληθεί για να μάθουμε τι παίζεται στις πλάτες μας devolopers-nvidia,ati-publishers. Καρτέλ κατάντησε το gaming.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Από Guru3D: Περιμένω Nvidia programmer interview ή Hitler rant σύντομα; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 το game είναι τόσο unoptimized που crashαρε το PC του ξαδέρφου μου όταν έβλεπε stream του... 8
Spartan117 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Λοιπόν, το παιχνίδι είναι αρκετά smooth για εμενα. Υπερβολικά playable μέχρι στιγμής ακόμα και στο batmobile. Το GPU usage είναι all over the place αλλα το framerate είναι αρκετά ομαλό και δεν έχω stutter πια με αυτά τα setting: Αυτά σε Windows 8.1 με 3570k και 970 OCed και 16 gigs ram. Σε χρήση μνήμης χτυπάει συνολικά 10-11 το σύστημα όταν τρέχω το Batman ΑΚ. Δεν ξέρω αν φτάει η ram αλλα είναι παραπάνω από playable σε εμενα μέχρι στιγμής. Επίσης το μονο που άλλαξα στα ini είναι ότι έβαλα το fps limit στα 120 frames και απενεργοποίησα τα intro movies. Μάλλον θα πρέπει να χαίρομαι αν κρίνω από ότι άλλο διαβάζω στον internet.
pappous_soulis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Είσαι απ'τους τυχερούς. Αλλά σοβαρά τώρα, αυτά είναι όλα κι όλα τα settings;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα