Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξεχναμε μεχρι να βγει patch που νατο φτιαχνει. Το ιδιο καναμε και με το witcher 3 που στην αρχη το παιζαμε χωρις Hairworks επειδη εριχνε πολυ τα fps αλλα οταν αργοτερα εβγαλαν patch που να βελτιωνει την αποδοση μπορεσαμε να το ενεργοποποιησουμε και αυτο. Το  Batman ομως λεω να το ξεκινησω απο την αρχη με gameworks οτνα το φτιαξουν με patch αντι να το ξεκινησω τωρα χωρις και μετα να το βαλω οταν βγουν patch.

Όσα patch και να βγουν, μιλάμε για Rocksteady και Unreal Stuttering 3, οπότε σε μία 970 τουλάχιστον δεν πρόκειται να δεις ομαλό gameplay με τα πάντα όλα ενεργοποιημένα.

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να υπάρχει το ίδιο θέμα που είχε το Dying Light με την ram, εγώ έκλεισα Nvidia fog + paper particles και φαίνεται πολύ ομαλό με όλα τα αλλα maxed στα 1080p με μια 970. Σε καμια 3-4 ώρες θα μπορώ να το τσεκάρω οποτε θα ποστάρω αποτελέσματα αν φτάει το ότι έχω 16gb ram.

Δημοσ.

http://i.imgur.com/ObF1VKl.png

:D

Όσα patch και να βγουν, μιλάμε για Rocksteady και Unreal Stuttering 3, οπότε σε μία 970 τουλάχιστον δεν πρόκειται να δεις ομαλό gameplay με τα πάντα όλα ενεργοποιημένα.

Εχέμ,η surreal stuttering 4 είναι δυο φορές χειρότερη.Δες ark survival evolved.Btw μπορεί κάποιος να πει gpu και cpu usage ingame? με κλειδωμένα fps.Γιατί θυμίζει dying light η κατάσταση

• Like 2
Δημοσ.

Το τιμωρουνε μια χαρα στο metacritic βλεπω...Κοντευει All time low κοντα στο SimCity Και αλλα..Και καλα τους κανουν οταν συνεχιζουν οι εταιριες  να δειχνουν ΠΛΗΡΗ αδιαφορια για την κυκλοφορια τους στα PC..

Δημοσ.

Αυτά είναι, κάνεις προπαραγγελία, σκάς όσα σκάς για κολλέκτορα και σου δίνουν ένα σκουπίδι.. -_-

Και μετά αν πειρατεύεις είσαι και μλκας..

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτά είναι, κάνεις προπαραγγελία, σκάς όσα σκάς για κολλέκτορα και σου δίνουν ένα σκουπίδι.. -_-

Δεν συμφωνώ με την πειρατεία, αλλά για το υπόλοιπο, ναι. :)

• Like 2
Δημοσ.

Να μην το γυρίσω σε αυτή τη συζήτηση αλλά κάτι τέτοια παιχνίδια, πρέπει να μην σκάσεις ούτε ένα cent. Θα έλεγε κάποιος. Οπότε σκέψου. Δεν βγαίνουν έσοδα από τα pc και ή σταματάνε τα port ή σταματάνε να βγάζουν τελείως. Μετά θα πει κάποιος, να τα αγοράσουμε γιατί αξίζει. Και παίρνεις στα χέρια σου τέτοια παιχνίδια (που στο ιστορικό τους ήταν *άρτια* από κάθε άποψη).

Όπως και να το δεις το θέμα, ΠΑΝΤΑ βγαίνει χαμένος ο καταναλωτής. Είτε πειρατεύσεις είτε αγοράσεις.

Από κάποιον διαβάζω πολύ σοφή υπογραφή (δεν θυμάμαι ποιο παιδί είναι, sorry):

"Never pre-order, never overpay".

Μεγάλα λόγια, ιδικά για PC's.

Υ.Γ: Ακόμα δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου για προβώ σε προσωπική άποψη. Ότι διαβάζω εδώ. Περιμένω νέα πάστα για cpu. Είχαν έλλειψη στην Artic Silver :D

• Like 5
Δημοσ.

Αρχικά κατέβαζα, έπαιζα, και οτι μου άρεζε εννοείται το αγόραζα.

Τελευταία όμως αγοράζω χωρίς να έχω δοκιμάσει, και τυχαίνουν κάτι τέτοια και εκνευρίζομαι.

Απαράδεκτα πράγματα ρε 'συ..

Εγώ σήμερα θα πάρω το κλειδί απο public παντως. Δεν πρόκειται να το περάσω το παιχνίδι..

Σε κανένα 6μηνο μάλλον.

Αν ησουν Θεσ/νικη θα σου έδινα εγώ πάστα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν ησουν Θεσ/νικη θα σου έδινα εγώ πάστα. :P

Χαλκιδόνα είμαι. Πέρνα για καφέ να κεράσω και φέρε :P
  • Like 1
Δημοσ.

Κανεις δεν το περιμενε οτι η rocksteady θα μας εδινε τετοια pc εκδοση. Εδω το origins με την 560 ti που ειχα οταν βγηκε το επαιξα απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας του με ολα φουλ 1080p εκτος απο msaa και τωρα διαβαζω οτι η πολυ ανωτερη 970 δεν μπορει με ολα ultra εκτος αν απενεργοποιησεις το gameworks... Δεν ξερω τι να πω πως τα εκανε ετσι η rocksteafy? Στο steam λενε οτι μπορει να φταιει το denuvo drm το οποιο καταναλωνει πολλους πορους απο cpu αλλα αυτοι επελεξαν να το χρησιμοποιησουν επειδη ειναι το μονο drm που δεν εχει σπασει. Επισης αργοτερα σημερα θα βγει το day one patch το οποιο ισως βελτιωσει καπως την κατασταση

Δημοσ.

Σε ξενα φορυμ λενε οτι για την κακη αποδοση οφειλεται  στο DRM Denuvo και GameWorks...

Αληθευει οτι το Denuvo σου χαλαει το SSD (ή γενικα τον δισκο)

Δημοσ.

Το Denuvo δεν χαλάει κανένα δίσκο, ωστόσο έχει θεματάκια με το performance. Επίσης, το Origins δεν ήταν της Rocksteady, γι' αυτό έτρεχε καλύτερα, από την άλλη ήταν και λιγότερο εντυπωσιακό οπτικά από το Arkham City.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...