Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mostly negative στο steam! Ουτε το Batman origins τετοιο κραξιμο. Τελευταιο παιχνιδι της σειρας και του αλλαξαν τα πεταλα. Μα καλα, κλειδωνουν το frame rate στην pc master race?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά πιστεύω κακό σε αυτούς κάνουνε με τέτοιες βλακείες και με τόσο bashing στο net δημιουργείται αρνητισμός γύρο από το όνομα τις εταιρίας, τέτοια λάθη στοιχίζουν πολλά ειδικά για μελλοντικούς τίτλους (pre-order). Το αξίζουν όταν επιτρέπουν να κυκλοφορήσουν σε τέτοια κατάσταση AAA games, so fuck Rocksteady.

• Like 1

• Moderators

. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι με το ξεκλείδωμα των FPS, δεν φορτώνουν τα textures ή δείχνουν σάπια. 

Υπάρχουν πολλές και αντικρουόμενες αναφορές. Αλλοι αναφέρουν ότι τρέχει καλύτερα, άλλοι ότι χρειάζεται να το θέσεις στα 120 και όχι στα 60, άλλοι ότι γύρισαν στα 30 και είδαν πιο σταθερή συμπεριφορά (ή ότι γύρισαν στα 30 αλλά πάλι είχαν stuttering και άλλα θέματα). 

Όποιος το έχει το παιχνιδι δεν χάνει κάτι να το δοκιμασει, πέρα από το χρόνο του. 

Λογικό πάντως μου ακούγεται ότι το 30 fps cap δεν μπήκε τυχαία από τους developers οπότε το manual override ενδέχεται να προκαλέσει νέα θέματα. 

Και καποιους τους ειχε πειραξει το optimization του the witcher... το μισο να ειχε 

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος και να είμαστε ευχαριστημένοι δηλαδή;

Τουλάχιστο η (ελεεινή) Rocksteady είναι δεδομένο ότι έχει γραμμένο το PC, από ότι λέγεται μάλιστα το development platform του Arkham Knight ήταν το PS4 και έκανε κι ένα port της κακιάς ώρας στο PC. Η δικαιολογία της CDPR ποια είναι;

Στο Ps4 μια χαρά είναι η απόδοση πάντως..Δεν ξέρω, αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά την αγορά κονσόλας μόλις βγουν και περισσότερα παιχνίδια. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάντια με το PC, δίνεις ένα σωρό λεφτά και πάλι δεν παίζεις όπως πρέπει.

Στο ps4 τρεχει σε χαμηλοτερη αναλυση με χειροτερα γραφικα και χωρις gameworks effext+ physx. Και στο pc αν το τρεξεις με ps4 settings μια χαρα τρεχει αλλα με τα pc που εχουμε εμεις μπορουμε να τρεχουμε τα παιχνδιια πολυ καλυτερα απο το ps4 εκτος αν ειναι κακκα  ports. Σιγα μην παρω ps4. Και στο  one δεν πρεπει να τρεχει καλα λενε,

• Moderators

Λογικό πάντως μου ακούγεται ότι το 30 fps cap δεν μπήκε τυχαία από τους developers οπότε το manual override ενδέχεται να προκαλέσει νέα θέματα. 

Δεν ξέρω αν πάει με τον ίδιο τρόπο, αλλά το αντίστοιχο ini change για 30 σε 60 fps στo Need for Speed: Rivals, αν μπορούσες να κρατήσεις 60 fps σταθερά, ήταν καλό, αν όχι (π.χ. 40), τότε φαινόταν να πηγαίνει σε αργή κίνηση, οπότε έπρεπε να αλλάξει το max framerate σε 40.

Αν και στο Rivals ήταν Frostbite και όχι Unreal μηχανή.

Στο ps4 τρεχει σε χαμηλοτερη αναλυση με χειροτερα γραφικα και χωρις gameworks effext+ physx.

Το ''NGreedia GimpWorks'' το ξεχνάς ακόμα και με 980Ti, αφού και σε αυτή έχει stuttering και frame drops και είναι το μοναδικό εφέ που το κάνει να ξεχωρίζει από τις κονσόλες, η ανάλυση στο συγκεκριμένο δεν λέει πολλά, ειδικά αν με το ξεκλείδωμα των frames υπάρχουν θέματα.

• Like 1

Το ''NGreedia GimpWorks'' το ξεχνάς ακόμα και με 980Ti, αφού και σε αυτή έχει stuttering και frame drops και είναι το μοναδικό εφέ που το κάνει να ξεχωρίζει από τις κονσόλες, η ανάλυση στο συγκεκριμένο δεν λέει πολλά, ειδικά αν με το ξεκλείδωμα των frames υπάρχουν θέματα.

Το ξεχναμε μεχρι να βγει patch που νατο φτιαχνει. Το ιδιο καναμε και με το witcher 3 που στην αρχη το παιζαμε χωρις Hairworks επειδη εριχνε πολυ τα fps αλλα οταν αργοτερα εβγαλαν patch που να βελτιωνει την αποδοση μπορεσαμε να το ενεργοποποιησουμε και αυτο. Το  Batman ομως λεω να το ξεκινησω απο την αρχη με gameworks οτνα το φτιαξουν με patch αντι να το ξεκινησω τωρα χωρις και μετα να το βαλω οταν βγουν patch.

καλημερα

Εχω παραγγειλει την memorial edition κα λογο καθυστερησης μου εστειλαν ενα serial code του παιχνιδιου...οταν καποια στιγμη θα ερθει το πακετο το serial που θα εχει μεσα το πακετο θα ειναι το ιδιο με αυτο που μου εστειλαν η διαφορετικο??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...