Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι τρελό κράξιμο είναι αυτό που πέφτει στο Steam? Performance, fps lock, stuttering & γενικά ένα πολύ κακό port.

Δημοσ.

Τι τρελό κράξιμο είναι αυτό που πέφτει στο Steam? Performance, fps lock, stuttering & γενικά ένα πολύ κακό port.

Γενικη ερωτηση, πως γινεται να κανουν port απο τις κονσολες στο PC, αφου οτα τα παιχνιδια στο PC αναπτυσσονται?!

Το Eurogamer ειχε δειξει ενα βιντεο απο την PS4 εκδοση και ειχε φραγμο 30 fps, απο τοτε βρωμαγε οτι θα ειναι ετσι και στο PC

• Moderators
Δημοσ.

Για το fps cap υπάρχει λύση με edit αρχείου του παιχνιδιού:

In steamapps\common\Batman Arkham Knight\BMGame\Config\BMSystemSettings.ini
There is a line that sets your fps to a capped 30
Line looks like this "MaxFPS=30".
Change it to 60 and you're set to go.

http://steamcommunity.com/app/208650/reviews/?browsefilter=toprated

Προφανώς αυτό αφαιρεί το cap. Δεν φτιάχνει τα performance προβλήματα. 

Επίσης έχουν βγει νέοι beta drivers από AMD με optimizations για το Arkham Knight.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx#

Σε αυτό το topic στο neogaf (στο OP) έχουν και μια λύση για τα Intro videos.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1068628

Δημοσ.

κάλα εγώ το περίμενα επειδή αυτό το game έχει PhysX + GameWorks αυτά τα δύο είναι συνταγή για καταστροφή.

• Like 3
Δημοσ.

Στο Ps4 μια χαρά είναι η απόδοση πάντως..Δεν ξέρω, αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά την αγορά κονσόλας μόλις βγουν και περισσότερα παιχνίδια. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάντια με το PC, δίνεις ένα σωρό λεφτά και πάλι δεν παίζεις όπως πρέπει.

• Like 4
Δημοσ.

Στο Ps4 για να ασχοληθείς με το παιχνίδι, στο PC θα χάσεις το χρόνο σου ψάχνοντας για ρυθμίσεις..Btw, πολλοί ζητάνε τα λεφτά τους πίσω από το Steam, κατάντια..

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ παλι προβληματίζομαι που να το πάρω στο pc ή στο ps4 :P

Από αυτά που βλέπω και διαβάζω η αγορά στο PC δεν προτείνεται αυτή τη στιγμή. 

Για το PS4 δεν γνωρίζω. 

Δημοσ.

Δεν έχει βγει κανένα patch ακόμη, αλλά προσωπικά δεν περιμένω κανένα θαύμα, μιλάμε για αναμενόμενα πράγματα. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι με το ξεκλείδωμα των FPS, δεν φορτώνουν τα textures ή δείχνουν σάπια. Την επόμενη φορά να πρoετοιμαζόμαστε για ''Cinematic'' 23.976FPS δηλαδή.

Δημοσ.

30fps lock που πρέπει να το κάνεις manual override...

Φαντάσου, ούτε με το .ini της PC έκδοσης δεν ασχολήθηκαν. Δεν πρόκειται ούτε καν για marketing περί parity μεταξύ εκδόσεων. Απλά στα π.......α τους!

Δημοσ.

Πάντως το day one patch στα 3.5Gb κάνει λόγο και για performance improvements. Μένει λοιπόν να δούμε εαν η κατάσταση θα διορθωθεί.

Και εννοείται ό,τι έχει σχέση με nvidia gameworks πρέπει να μείνει στο off με patch η χωρίς.

Edit:

Δεν πρόλαβα να δω το σχόλιο σου περί stuttering στα 60fps Psycho. Να δούμε πότε επιτέλους θα κηδέψουν αυτή την μηχανή γραφικών. Οτιδήποτε έχω παίξει στο PC μέχρι στιγμής που βασίζεται σε αυτήν, μου έχει βγάλει προβλήματα. Στις κονσόλες από την άλλη τρέχει μια χαρά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...