Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απλά υψηλότερης ανάλυσης cutscenes ;

The in-game cutscenes have also been significantly improved to the point where they will now be rendered in realtime and reflect whatever outfit Batman is wearing.

Κριμα που δεν μπορω να το κανω pre-load!

Ωστοσο, παιδια, στο Steam λενε οτι δεν υπαρχει τιποτα απο την PC εκδοση του παιχνιδιου (οπως και απο ΧΒΟΧΟ).. και αυτο τους φοβιζει... Μην εχουμε κανενα μπερδεμα οπως τοτε με το AC.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχίσανε τα ωραία για AMD κάρτες..

Batman: Arkham Knight – Minimum PC Requirements Updated, AMD Performance Issues Reported

MINIMUM:

OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)

Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz

Memory: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB Memory Minimum) | AMD Radeon HD 7950 (3 GB Memory Minimum)

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection required

Hard Drive: 45 GB available space

Για αυτους που εχουν AMD GPUs

GAME(not)WORKS by Nvidia

Θα ζορισω το μηχανημα μου (υπογραφη) αν το παιξω αυριο (1080ρ)?

Με σωστες ρυθμισεις δεν νομιζω. Ξεκινα απο Medium-high ρυθμισεις και προσαρμοζεις αναλογα.

Batman: Arkham Knight – Minimum PC Requirements Updated, AMD Performance Issues Reported

MINIMUM:

OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)

Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz

Memory: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB Memory Minimum) | AMD Radeon HD 7950 (3 GB Memory Minimum)

DirectX: Version 11

Network: Broadband Internet connection required

Hard Drive: 45 GB available space

Άντε καλά, ακόμα σοβαρό game να χρειάζεται παραπάνω από 1G+ για high textures δεν έχω δει, άντε maybe στο SOM.

Άντε καλά, ακόμα σοβαρό game να χρειάζεται παραπάνω από 1G+ για high textures δεν έχω δει, άντε maybe στο SOM.

Στο οποίο τα high με τα ultra textures έχουν πραγματικά αστεία διαφορά. Σε games όπως το Witcher αποδείχτηκε ότι αν θέλουν, τα πάντα γίνονται, ούτε 2Gb δεν φτάνει την vram.

Το Batman αν έχει παρόμοιο texture pack (προεγκατεστημένο) +physx + ότι άλλο nvidia feature, προβλέπεται να αρχίζουμε να ρίχνετε settings, όσοι θέλετε 45+avg ακόμα και για 1080p. Εγώ πάλι όπως έχω πει πολλάκις, και το 30αρι για τέτοια games δεν με ενοχλεί, αρκεί να μην πηγαίνει παρακάτω και εννοείται να μην έχει stuttering, γιατί εκεί την κάτσαμε όλοι.

Anw το κατεβάζω και εγώ τώρα, μέχρι αύριο θα ξέρουμε με details πως και τι. Μακάρι να είναι optimized όπως πρέπει και να το ευχαριστηθούμε όπως του αξίζει. Τόσο καιρό το περιμένουμε.

Ακριβώς Alex, έχω 1.2GB και το Witcher σε high ( γιατί το ultra είναι more memory stored για τα popup) δεν έχει θέμα. Πάντως τρελες διαφορες δεν βλέπω ώστε να δικαιολογεί τα requirements με τα προηγούμενα που τρέχαν 60fps με όλα σχεδόν high (same engine yes?), anyways will see.

Αφου ολα τα παιχνιδια ειναι COnsole ports και προοριζονται κυριως για 1080p ποση Vram να ζητανε πια.....

Ευτυχώς παναγία μου που δεν τον αγόρασα !! Εχω 270x γι αυτο το λεω

Μια απο τα ίδια, αλλά περιμένω να μου έρθει. :P

Δεν πειράζει, ας στρώσει σε κανένα 3μηνο και μετά θα το παίξω.

Kαι όσοι βιαστούν να μας πουν απαισιόδοξους όσο αφορά τα του game και το πόσο χρονικό διάστημα θα κάνει να στρώσει, θα τους πω να τσεκάρουν τι εστί Unreal  Engine (Stuttering) 3. :P

Απελπισία το 2015 από παιχνίδια..Μόνο το Witcher 3 είναι τρομερό και με διάρκεια..Άντε περίμενε ως το 2016 τώρα για να παίξεις γκέιμς της προκοπής..

• Like 1

Απελπισία το 2015 από παιχνίδια..Μόνο το Witcher 3 είναι τρομερό και με διάρκεια..Άντε περίμενε ως το 2016 τώρα για να παίξεις γκέιμς της προκοπής..

Κατα τα αλλα παρτε TitanX και 980ti και Amd Fury X για να περιμενετε κοσμε και κοσμακι το ενα patch μετα το αλλο :D

Αλλα παιχνιδια για φετος αξια αναφορας ειναι το MGS V(λογικα λιγοτερες απαιτησεις απο W3)και Fallout μια απο τα ιδια.

Το οτι οσοι παιξαμε τα προηγουμενα 2 θα το παιξουμε ειναι σιγουρο,απλα εχω μια ψιλο περιεργεια κυριως για τα 2 χαμηλοτερα reviews, για τα αρνητικα που ανεφεραν.

Άλλο απελπισία από παιχνίδια, και άλλο το ότι δεν έχουν 50 ώρες το κάθε παιχνίδι. Βγήκαν και έχουν να βγουν πολλές παιχνιδάρες φέτος. Καμία σχέση με την περσινή, άθλια χρονιά του gaming.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...