xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Άκυρο και για εμάς λοιπόν.. Batman: Arkham Knight's Limited Edition has been delayed An email obtained from a Eurogamer reader who purchased the £90 Limited Edition from Amazon UK explained that their order "will be delayed as the manufacturer has advised us that there's been a packaging quality issue." "We want to ensure that your order reaches you in pristine condition and your item, with the updated packaging, should be with you no later than 14 July, 2015," the automated reply added. But it's not all bad news, as Amazon will be emailing customers download codes so they can still enjoy the game upon its 23rd June release. η λέξη FAIL,έχει ανάψει στον ουρανό της gotham αντί το batman sign! Πάμε για βασική έκδοση μόνο! άκου με το ζόρι να καβαλάς το τανκς! (αυτή μας κάνει; ) νταξ έχω ρήξει πολύ κράξιμο στο παιχνίδι!
Drop_Dead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγώ από g2a στα 22ε το πήρα ελπίζω να μη μου βγει σκαρτο
spartan29gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Και εγω παντως ψιλο φοβαμαι πχ το 7ρι του Ign κυριως επειδη ειναι γνωστος ο Reviewer και επειδη τα αρνητικα που αναφερει δεν ειναι παραλογα. Οσο για τα παραπανω 10ρια οταν βλεπω απο Site οπως το Polygon που εβαλε 8.5 στο MK X και 8 στο Witcher να τα βρασω(για το Ign ουτε σχολιο βεβαια). Για πιο ign μιλας?(9.2/10 του εδωσε)στο gamespot πηρε 7/10 Υ.Γ Και το gamespot εδωσε 10/10 στο witcher 3,και το παιχνιδι ηταν φουλ στα bugs.
Alastor192 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 απορω πως ο Kevin του δωσε 7αρι παντως ενω το παιχνιδι κατα μεσο ορο εχει 9/10 στα αλλα sites παντως και το Skyrim ειχε σκισει στα reviews στο release ενω ηταν ενα bug ολοκληρο το παιχνιδι,οποτε bugs τα οποια μπορουν να φτιαχτουν στο μελλον με καποια patches δε νομιζω οτι πρεπει πρακτικα να ριχνουν την βαθμολογια ενος παιχνιδιου,ειδαλλως το Skyrim θα παιρνε 7/10 στην καλυτερη στο Day 1
Alex21121988 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Mιλάμε όμως για την γνώμη ενός ανθρώπου, οπότε όποιος θέλει το λαμβάνει υπόψιν του. Τα αρνητικά που έβαλε δεν ξέρω γιατί μπορεί να κατεβάσουν το game στο 7, ειδικά όταν έχουν πάρει ανάλογο βαθμό άλλα games που ήταν για 55 και έπαιρναν 7 και 8. Anw, ας μην μπούμε στο τρυπάκι αυτό, ας το περιμένουμε, 3 μερούλες έμειναν.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 μην ξεχνάτε υπάρχουν και τα πληρωτά reviews,τα αμερόλιπτα,και τα σωστά..
cpttony Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Επιτελους πηρα το κλειδακι, ωρα για PRE-LOAD την PREMIUM
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Biggest game in 2015?!?!?!?! Μάλλον επειδή το Witcher 3 είναι το μεγαλύτερο evAr! 3
giannaros_mes Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δεν κάνει preload δυστυχώς...στο steam γράφει ότι το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και να περιμένουμε ενημέρωση...
JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Οι αλλαγές του day-one patch (3.5GB) *Improved Performance *Stability Fixes *New feature: Rival Points *New feature: Original Batsuit skin available to select *Support for "A Matter Of Family" additional content (this is the preorder-exclusive prequel DLC) *General gameplay, graphical, audio, UI, and localization fixes πηγή
cpttony Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Παιδια, αν αφησω το PC ανοικτο την νυκτα, και το pre-load αρχισει... θα το καταλαβει το steam μου να αρχισει να το κατεβαζει? Να σημειωθει οτι στο PS4 εχει αρχισει ηδη το pre-load. Και κατι τελευταιο, αν το κατεβασω (αμην και ποτε) το περασω σ'ενα σκληρο δευτερο, και το ξαναπερασω μετα την αλλαγη καποιοων πραγματων στο PC (ειδες ποτε βρηκα ωρα), θα εχω πρβλημα?
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Παιδια, αν αφησω το PC ανοικτο την νυκτα, και το pre-load αρχισει... θα το καταλαβει το steam μου να αρχισει να το κατεβαζει? Να σημειωθει οτι στο PS4 εχει αρχισει ηδη το pre-load. Και κατι τελευταιο, αν το κατεβασω (αμην και ποτε) το περασω σ'ενα σκληρο δευτερο, και το ξαναπερασω μετα την αλλαγη καποιοων πραγματων στο PC (ειδες ποτε βρηκα ωρα), θα εχω πρβλημα? Αγαπητε αγχωνεσαι χωρις λογο. Ουτε GTA ειναι απο πλευρας Online,μεγεθους κλπ ουτε Mmo να πεις οτι θες να παιξεις το λεπτο εκεινο που θα ειναι διαθεσιμο. Περασε το μια και καλη στον σκληρο δισκο που θες και με τις οποιες αλλαγες και εισαι οκ
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Σημαντικά μεγαλύτερο από την έκδοση Ps4, υψηλότερης ανάλυσης textures ή απλά υψηλότερης ανάλυσης cutscenes ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα