naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εμενα ας πουμε δεν με ενθουσιαζαν σε κανενα Arkham τα side mission, επαιζα μονο την ιστορια... Τωρα βεβαια δεν ξερω τι παιζει με αυτο... Ισχύει. Και εγώ μόνο ιστορίες έπαιζα στα προηγούμενα (πλην του Origins που δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον τίτλο).
cpttony Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μάλιστα. Ίσως πέσει τελικά το pre-order. Έχουμε 4 μέρες μπροστά μας. Λέτε να πέσει περισσότερο στα κλειδάδικα μέχρι μέσα Ιουλίου (γιατί τότε θα το παίξω)? Εγω εστειλα μειλ στο κλειδαδικο που το προπαραγγειλα, και μου ειπε οτι θα αρζισουν να τα στελνουν 24-48 ωρες πριν τις 23 Ιουνιου.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ισχύει. Και εγώ μόνο ιστορίες έπαιζα στα προηγούμενα (πλην του Origins που δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον τίτλο).Εγώ πάλι μόνο στο Origins ασχοληθηκα για 100%. Καθόλου με τον τίτλο ε? Αξίζει να ασχοληθείς. Θέλω κάποια στιγμή να πιάσω και τα άλλα δύο πάντως για 100%.
cpttony Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Πλακα, πλακα τωρα που το λες... εκανα 1-2 side missions του Αnarchy στο Origins. τιποτε αλλο... Αστα 12 ωρες ξενερωσα, μετα απο 2 μερες πρεπει να ψαχνω παιχνιδι..μου φαινεται
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Έχουμε φτηνό κλειδί που να έχει και τα pre-order DLC και το Season Pass ;
john2gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 GreenManGaming Extends Special 40% Discount Offer For Batman: Arkham Knight Until Friday 26th 24 ευρώ το Batman: Arkham Knight μέχρι την επόμενη Παρασκευή Με το discount, η premium έκδοση (που έχει το Season Pass) βγαίνει στα 48.59 ευρώ. Επίσης το 25% voucher μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις special προσφορές των προηγούμενων Batman παιχνιδιών (κοινώς με όλα τα disounts θα σας βγει 3.75 ευρώ το κάθε προηγούμενο Batman παιχνίδι)
spartan29gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Η βαθμολογία του Gamespot και τα αρνητικά που επισήμαναν, δεν μ' αρέσουν καθόλου..Δηλαδη εσυ κρατησες μονο το 7 απο το gamespot?τα υπολοιπα δεκαδες sites που αποθεωνουν το παιχνιδι,δεν σου εκαναν εντυπωση?
cpttony Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Έχουμε φτηνό κλειδί που να έχει και τα pre-order DLC και το Season Pass ; Eγω το πηρα ~34 το παιχνιδι+Harley Quinn + Season Pass Δηλαδη εσυ κρατησες μονο το 7 απο το gamespot?τα υπολοιπα δεκαδες sites που αποθεωνουν το παιχνιδι,δεν σου εκαναν εντυπωση? Λογικα, του εκανε εντυπωση το 7.. Oι υπολοιπες βαθμολογιες απο τα υπολοιπα σιτε ειναι συνηθισμενες για την σειρα Arkham (με εξαιρεση ισως το Origins) Ενταξει, μπορει να ειναι απο την PS4 εκδοση, αλλα εχει ενδιαφερον.... Συνηθης υποπτος τα τελευταια 2-2,5 χρονια... http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-hands-on-with-batman-arkham-knight Kαι ενδιαφερον παρουσιαζει και αυτο το αρθρο οσο αναφορα το Season Pass: http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-18-batman-arkham-knights-season-pass-includes-all-retailer-exclusive-content
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ενα κλικ ειμαι πριν την αγορα ρε φουστη αλλα δεν θα ασχοληθω αυτο το καιρο..But hype!!! εδω θα το επαιρνα GAME+PREMIUM τα παντα ολα= 30Ε !! http://www.kinguin.net/category/17496/batman-arkham-knight-premium-edition-steam-cd-key/
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Άκυρο και για εμάς λοιπόν.. Batman: Arkham Knight's Limited Edition has been delayed An email obtained from a Eurogamer reader who purchased the £90 Limited Edition from Amazon UK explained that their order "will be delayed as the manufacturer has advised us that there's been a packaging quality issue." "We want to ensure that your order reaches you in pristine condition and your item, with the updated packaging, should be with you no later than 14 July, 2015," the automated reply added. But it's not all bad news, as Amazon will be emailing customers download codes so they can still enjoy the game upon its 23rd June release.
naruto14 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εγω εστειλα μειλ στο κλειδαδικο που το προπαραγγειλα, και μου ειπε οτι θα αρζισουν να τα στελνουν 24-48 ωρες πριν τις 23 Ιουνιου. Για ποιο κλειδάδικο λες?
cpttony Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Για ποιο κλειδάδικο λες? http://www.cdkeys.com/pc/games/batman-arkham-knight-premium-edition-pc-cd-key-steam Πρωτη φορα απ'αυτο για μενα ΚΑΙ πρωτη φορα γενικα απο κλειδαδικο!
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Και εγω παντως ψιλο φοβαμαι πχ το 7ρι του Ign κυριως επειδη ειναι γνωστος ο Reviewer και επειδη τα αρνητικα που αναφερει δεν ειναι παραλογα. Οσο για τα παραπανω 10ρια οταν βλεπω απο Site οπως το Polygon που εβαλε 8.5 στο MK X και 8 στο Witcher να τα βρασω(για το Ign ουτε σχολιο βεβαια).
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ειδικά το αρνητικό του gamespot που λέει ότι αναγκάζεσαι να χρησιμοποιήσεις το batmobile με ξενέρωσε..Και οι μόνο 12 ώρες..
dekulinkgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 βασικα ολοι αναφερουν το ιδιο αρνητικο,παρα την βαθμολογια που βαλανε και αυτο ειναι το batmobile.Ολοι αναφερουν ποσο βαρετο ειναι μετα απο λιγο και πως στο επιβαλει με το ζορι το ιδιο το παιχνιδι σε καποια σημεια.Η ειρωνια βεβαια ειναι οτι ειχαν πει ο λογος που θα ειναι μονο next gen ειναι επειδη τα παλια(ps3/x360) δεν μπορουσαν να "σηκωσουν" το batmobile.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα