Tzimaras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το κορίτσι στο video θα παίζει στο παιχνίδι??χαχαχαχα!!!
cpttony Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το κορίτσι στο video θα παίζει στο παιχνίδι??χαχαχαχα!!! Μπα, χλωμο το βλεπω... ισως καποιο guest?
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Batman: Arkham Knight Gets New Beautiful E3 2015 Screenshots Ultra hyped.. 2
Big Boss Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Είχα παραγγείλει τη memorial edition από το πλαίσιο στα 69 ευρώ πριν τη βγάλει από το site τους. Σίγουρα είχαν κάνει λάθος στη τιμή έτσι? Βλέπω οι άλλοι το έχουν γύρω στα 120. Ξέρεις κανείς άραγε αν θα μου το φέρουν τώρα? Παίζει να αλλάξουν τη τιμή? Δε παίρνω τηλέφωνο για να μην τους το θυμήσω και το ψάξουν τίποτα....
JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Αουτς!!!! Batman: Arkham Knight's £170 Batmobile Edition has been cancelled
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Αουτς!!!! Batman: Arkham Knight's £170 Batmobile Edition has been cancelled ο κατήφορος ξεκίνησε.. 6 μέρες πριν βγει το game, SUPER ULTRA x16 FAIL ! παίζει να είμαι ο μόνος που έχω κάνει preorder(ευτυχώς από IG,και πλέον έχω πάρει refund στην τιμή -4.5€ από την μέρα που το έκανα) και να μην του αρέσει τίποτα απότι βλέπει! έχω κάνει batman marathon 2βδομάδες τώρα να μπω στο κλίμα,και το παιχνίδι δε ξεπερνά καμιά ταινία...ελάχιστα ίσως να έρχεται στα μέτρα των animations movies. Δηλαδή το voice του batman,είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ λάθος,οι πτήσεις του batman....ΤΡΑΓΙΚΟ! η τύπισσα που μας μιλάει στον ασύρματο,το τανκς αυτό που θέλουν να το ονομάσουν batmobile είναι τόσο λάθος, και η πόλη δείχνει αδιάφορα μικρή και καλά για open world,so linear από το λίγο που έχει δείξει στα vids του! βγάλτε με τρελό,και μακάρι να μην είναι έτσι όταν βγει!
cpttony Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 !!Παιδια, μια γρηγορη ερωτηση... Θα κανω μια αλλαγη σε CPU, Motherboard... αλλα δεν προλαβαινω στην κυκλοφορια του Batman και ο επεξεργαστης μου ειναι στο minimum, θα μπορω να το παιξω, μεχρι να κανω την αλλαγη?!! Ταπα εκατσαν, στο YouTube, το gameplay ειναι παλιο, το εχουν ξαναδειξει... Στο PlayStation (μια σελιδα πισω) εχει καινουριο gameplay.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δηλαδή το voice του batman,είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ λάθος Ρε Xtrm. Επαναλαμβάνεις κάτι που ακούστηκε πιο πριν στο thread. Και θα ξαναπώ. Kevin Conroy Παίξε Arkham Asylum, Arkham City, δες The Animated Series. Είναι ο ίδιος. Τι στο καλό, συνηθίσατε όλοι τον Roger Craig Smith από το Origins που ξεχάσατε τον original ; Edit: Κι επειδή κάποιοι δεν θυμούνται, παραδείγματα Και μην ακούσω "ποιος το χέζει το καρτουνάκι", γιατί όταν είχε βγει, ήταν ότι πιο ποιοτικό υπήρχε σε Batman. 4
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ε δε μου κάθεται καλά,τί να κάνω; δεν μπορώ να ακούω τον batman να μοιάζει με 400χρονών
Alex21121988 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μια χαρά είναι ο Kevin, τόσα χρόνια την φωνή του ακούμε. Είναι σαν να λες για τον Mark Hamill ότι κάνει τον Joker να φαίνεται γέρος. Να μου έλεγες για την αλλαγή του voice actor του Sam Fisher ή του Cole (infamous) εκεί ναι, κάτι έλλειπε/κάτι δεν κόλλαγε. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μια χαρά είναι ο Kevin, τόσα χρόνια την φωνή του ακούμε. Είναι σαν να λες για τον Mark Hamill ότι κάνει τον Joker να φαίνεται γέρος. Να μου έλεγες για την αλλαγή του voice actor του Sam Fisher ή του Cole (infamous) εκεί ναι, κάτι έλλειπε/κάτι δεν κόλλαγε. ούτε του sam fisher μου άρεσε..
Alex21121988 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Αν έχεις καλούς φίλους φροντίζουν για σένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα