cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/batman-arkham-knight/system-requirements Εγώ που έχω επεξεργαστή που τον έχει στα minimum, θα αντιμετωπίσω προβλήματα? Η' γενικά με το σύστημα μου θα έχω πρόβλημα? (έστω μέχρι να αλλάξω μητρική και επεξεργαστή- αν και μάλλον θα άργησει-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/batman-arkham-knight/system-requirements Τα γνωρίζω τα requirements και φαίνονται λογικά από όσο έχω δει από το game. Προς ποιον λόγο η παράθεση; (δεν στην λέω, μην παρεξηγηθώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Πάμε για ultra με 980; Ολα σχετικά είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Με GameWorks και 1440P ; Κάτι μου λέει ότι όντως θα θέλει 980 αλλά και ένα ''Ti''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Για gameworks 1080p με 980 η 970 ειμαστε οκ. Για 1440p το πιθανοτερο ειναι και παλι να τρεχει το παιχνιδι. Για 4κ εκει σιγουρα θα θελει 980 ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 980 για Ultra 1080p αλα Witcher 3 κατασταση. Σε 1440p για Ultra 980ti και πανω και σε 4κ TitanX και πανω(δηλαδη αλλες καρτες μικροτερες Sli). Βεβαια κλασσικα οι διαφορες που θα δουμε οπτικα δεν θα δικαιολογουν την 980ti και πανω καθως θα ειναι μικρες σε σχεση με την εκδοση των κονσολων.Το εχουμε αποδεχθει πλεον οτι η κατασταση για αυτη τη γενια ετσι θα παει πανω κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Τα γνωρίζω τα requirements και φαίνονται λογικά από όσο έχω δει από το game. Προς ποιον λόγο η παράθεση; (δεν στην λέω, μην παρεξηγηθώ) Νομιζα οτι δεν τα ηξερες(για αυτο σου τα ποσταρα)αλλα για καλο η για κακο ειπα να τα ξαναβαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Νομιζα οτι δεν τα ηξερες(για αυτο σου τα ποσταρα)αλλα για καλο η για κακο ειπα να τα ξαναβαλω. Επειδή ακριβώς τα γνώριζα είπα ότι το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να το lock-αρω στα 30. Οι πιο πολλοί θα ήμαστε οριακά αν όντως ισχύουν τα requirements για τα ultra + ότι feature της nvidia. Εφόσον προτείνει την 980 δεν νομίζω πως αν πάει καλά σε αυτή θα πάμε εμείς αλλιώς με την 970. Μιλάω για 1080p πάντα, σε παραπάνω ανάλυση, μια gpu δεν θα είναι αρκετή. Εκτός αν δούμε θαύματα στο optimization που δεν το νομίζω. Χωρίς τα physx, fogs κτλ, είναι σίγουρο ότι θα ήμαστε 45fps + avg (κατά την γνώμη μου) και μπορεί να μας επιτρέψει να ανεβάσουμε ανάλυση λίγο παραπάνω. Εγώ από την δική μου μεριά δεν θέλω να κατεβάσω ούτε ένα setting, και θέλω να παίξω με όλα τα features της nvidia, και το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να το κλειδώσω στα 30 ελπίζοντας ότι δεν θα πέφτει παρακάτω σε ορισμένες περιπτώσεις in game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Επειδή ακριβώς τα γνώριζα είπα ότι το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να το lock-αρω στα 30. Οι πιο πολλοί θα ήμαστε οριακά αν όντως ισχύουν τα requirements για τα ultra + ότι feature της nvidia. Εφόσον προτείνει την 980 δεν νομίζω πως αν πάει καλά σε αυτή θα πάμε εμείς αλλιώς με την 970. Μιλάω για 1080p πάντα, σε παραπάνω ανάλυση, μια gpu δεν θα είναι αρκετή. Εκτός αν δούμε θαύματα στο optimization που δεν το νομίζω. Χωρίς τα physx, fogs κτλ, είναι σίγουρο ότι θα ήμαστε 45fps + avg (κατά την γνώμη μου) και μπορεί να μας επιτρέψει να ανεβάσουμε ανάλυση λίγο παραπάνω. Εγώ από την δική μου μεριά δεν θέλω να κατεβάσω ούτε ένα setting, και θέλω να παίξω με όλα τα features της nvidia, και το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να το κλειδώσω στα 30 ελπίζοντας ότι δεν θα πέφτει παρακάτω σε ορισμένες περιπτώσεις in game. Λίγο υπερβολικό μου ακούγεται. Νομίζω θα τρέχει καλύτερα από ότι νομίζουμε πάντως. Ειδικά με τις 970, 980. Στις AMD τώρα δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Επειδή ακριβώς τα γνώριζα είπα ότι το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να το lock-αρω στα 30. Οι πιο πολλοί θα ήμαστε οριακά αν όντως ισχύουν τα requirements για τα ultra + ότι feature της nvidia. Εφόσον προτείνει την 980 δεν νομίζω πως αν πάει καλά σε αυτή θα πάμε εμείς αλλιώς με την 970. Μιλάω για 1080p πάντα, σε παραπάνω ανάλυση, μια gpu δεν θα είναι αρκετή. Εκτός αν δούμε θαύματα στο optimization που δεν το νομίζω. Χωρίς τα physx, fogs κτλ, είναι σίγουρο ότι θα ήμαστε 45fps + avg (κατά την γνώμη μου) και μπορεί να μας επιτρέψει να ανεβάσουμε ανάλυση λίγο παραπάνω. Εγώ από την δική μου μεριά δεν θέλω να κατεβάσω ούτε ένα setting, και θέλω να παίξω με όλα τα features της nvidia, και το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να το κλειδώσω στα 30 ελπίζοντας ότι δεν θα πέφτει παρακάτω σε ορισμένες περιπτώσεις in game. Τι να πουμε και εμεις που εχουμε μεινει με gtx 660 και μας εχει στα minimum?Γενικα φαινεται οτι θα ειναι βαρυ παιχνιδι και καλο benchmark για τις καινουργιες καρτες γραφικων(970,980 series) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Γιατι να ειναι βαρύ παιχνίδι; UE3 ειναι, περισσοτερο κάνα physx θα το κάνει πιο βαρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Γιατι να ειναι βαρύ παιχνίδι; UE3 ειναι, περισσοτερο κάνα physx θα το κάνει πιο βαρύ. Ειναι μεν unreal engine 3,αλλα πιο τροποποιημενη (παντως με αυτα τα system requirements,δεν την λες και ελαφρια σαν πουπουλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 https://youtu.be/5VymQrOoLww Πεθανε!? Hell yeah! Για αλλη μια φορα, επος! Max settings! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πεθανε!? Hell yeah! Welcome to 2011 / Arkham City ending. Δεν είναι κάτι νέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Welcome to 2011 / Arkham City ending. Δεν είναι κάτι νέο. Οχι, εννοειται οτι εχω τερματισει ολα τα Arkham...το λεω γιατι τον τελευταιο καιρο διαβαζα/εβλεπα διαφορα που ελεγαν οτι ο Joker ειναι ζωντανος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα