razor_blade27 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2015 από razor_blade27
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Fell sorry για τις τύπισσες που just cant be the Batman Ποσα games θα κάνει πια ο Baker?! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 μάθετε επιτέλους να βάζετε σωστά τα links από το youtube...και όχι να μας πηγαίνουν στο τέλος ή στο μέσον :-( έχει ένα κουμπάκι share,αυτό το link δίνουμε..... ---- τέτοια vids,είναι τελείως ηλίθια κατά την γνώμη μου,εμετός και μόνο....
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αυτό έχει περισσότερο ενδιαφέρον τουλάχιστον από τα χαρακτηριστικά του Gameworks του προηγούμενου βίντεο.
Alex21121988 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ^Τουλάχιστον 20fps xD και σε 1080p. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει με τα requirements σε αυτό το game και αν όντως θα μας ζορίσει τόσο όσο το Witcher, Gta και Unity. Δείχνει πανέμορφο, δεν το χορταίνω, είναι από τα λίγα games που πραγματικά θέλεις να έχεις physx και τα άλλα features της nvidia. Εγώ συμβιβάζομαι από τώρα να το lock -αρω στα 30 αν βλέπω ανεβοκατεβασματα στα fps που σίγουρα θα υπάρχουν. Stuttering να μην έχουμε. Οι 10 είναι πολλές; Τρελαίνομαι.. 1
BigBOSS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 αν όντως θα μας ζορίσει τόσο όσο το Witcher, Gta και Unity. το unity ήταν τοσο "καλα" optimized που έπαιζε σε δυο τρεις κάρτες, δεν δικαιούται να ειναι μαζι με Witcher 3 και GTAV. 1
Alex21121988 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Unoptimized μάλλον εννοείς. Εγώ αναφέρθηκα στο πόσο ζορισαν τα συστήματα μας τα συγκεκριμένα 3. Δεν αναφέρθηκα σε perfomance ή στο πόσο optimized είναι το καθένα και που πάει καλύτερα, τα έχουμε χιλιοπει όλα αυτά άλλωστε.
cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εγώ συμβιβάζομαι από τώρα να το lock -αρω στα 30 αν βλέπω ανεβοκατεβασματα στα fps που σίγουρα θα υπάρχουν. Πως θα το κανεις αυτο? Το αντιμετωπιζω στο Witcher 3.. Kαι επειδη δεν εχω τι παιζει με καποιους ορους, τι ειναι το Stuttering (στα ελληνικα, με λιγα-απλα- λογια) Unoptimized μάλλον εννοείς. Mαλλον το λεει με ειρωνικο υφος: "καλα" optimized..
Oroku Saki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Unoptimized μάλλον εννοείς. Εγώ αναφέρθηκα στο πόσο ζορισαν τα συστήματα μας τα συγκεκριμένα 3. Δεν αναφέρθηκα σε perfomance ή στο πόσο optimized είναι το καθένα και που πάει καλύτερα, τα έχουμε χιλιοπει όλα αυτά άλλωστε. Ε οχι και να λοκαρουμε το παιχνιδι στα 30 fps με τετοιες καρτε που εχουμε! Δεν ειμαστε κονσολαδες ουτε εχουμε κανα παλιο pc που δεν αντεχει τα καινουργια παιχνιδια!!
noFEARgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 μιλαει ο ανρθωπος που μεχρι πριν ενα χρονο επαιζε σε 1280χ1024
Alex21121988 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Πως θα το κανεις αυτο? Το αντιμετωπιζω στο Witcher 3.. Kαι επειδη δεν εχω τι παιζει με καποιους ορους, τι ειναι το Stuttering (στα ελληνικα, με λιγα-απλα- λογια) Mαλλον το λεει με ειρωνικο υφος: "καλα" optimized.. Είναι ένα στιγμιαίο "σκαλωμα" στην κίνηση του game το οποίο είναι αρκετά σπαστικό και σε πολλές περιπτώσεις χαλάει όλη την εμπειρία. Ειδικά αν είναι σε πολύ συχνή βάση μέσα στο game είναι deal breaker. Το lock-άρω μέσω radeonpro ή Riva tuner. Το Witcher έχει την επιλογή να το κλειδώσεις in game μέσα στα options του. Κατάλαβα τι έλεγε ο big boss. Το "καλα" το έβαλε μετά στο post του.
spartan29gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ^Τουλάχιστον 20fps xD και σε 1080p. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει με τα requirements σε αυτό το game και αν όντως θα μας ζορίσει τόσο όσο το Witcher, Gta και Unity. Δείχνει πανέμορφο, δεν το χορταίνω, είναι από τα λίγα games που πραγματικά θέλεις να έχεις physx και τα άλλα features της nvidia. Εγώ συμβιβάζομαι από τώρα να το lock -αρω στα 30 αν βλέπω ανεβοκατεβασματα στα fps που σίγουρα θα υπάρχουν. Stuttering να μην έχουμε. Οι 10 είναι πολλές; Τρελαίνομαι.. http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/batman-arkham-knight/system-requirements
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα