Oroku Saki Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ουτε για το witcher 3 περιμεναμε downgrade αλλα ειδαμε.Μεχρι τωρα η rocksteady δεν μας εχει απογοητευσει καθως τα ς προηγουμενα της batman στο pc ειχαν μεγαλη διαφορα στα γραφικα σε συγκριση με τις κονσολες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Λετε να δουμε κανενα απροσμενο downgrade στο Arkham Knight? Δηλαδη, κατι σαν το Witcher 3, που αλλα περιμεναμε και αλλα ηρθαν? Βασικά το παιχνίδι τρέχει με UE3 και ήδη από τα screens που έχουμε δει, δεν έχει να προσφέρει και τίποτα το τρομερό οπτικά έτσι κι αλλιώς. Τώρα αν πέσει και... downgrade θα είναι περισσότερο λόγω τάσης της μόδας πιστεύω παρά για τα τρομερά εφέ που δεν θα μπορούν να σηκώσουν τα σημερινά συστήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αυτό πάει καθαρά για gamepad. Downgrade δεν πιστεύω να δούμε πάντως. Εμενα, δυστηχως σταματησε να δουλευει ο δεξις αναλογικος του ΧΒΟΧ 360. Να παρω 360, PS4 ή XBOX ONE? Ειχα προσπαθησει να πιξω το Arkham Origins με πληκτρολογιο, αλλα μπερδευομουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ουτε για το witcher 3 περιμεναμε downgrade αλλα ειδαμε. To Witcher 3 έχει τα καλύτερα γραφικά που έχω δει σε παιχνιδι αν αναλογιστούμε την έκταση του χάρτη συν την λεπτομέρεια του, μιλάμε έχει πέσει ασύλληπτη δουλειά, και ταυτοχρονα απο τα καλυτερα optimizations αν λάβουμε υποψη το τι βλέπουμε στην οθόνη. Θυμάμαι την περίπτωση του Watch Dogs με το stuttering, τα ανεπαρκη 2GB vram και με πιάνουν τα γέλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Την Memorial πόσο την βρήκες?100 κλασσικά. Την είχε και 70 στο πλαίσιο, αλλά κάτι δεν μου έκατσε καλά και δεν την έκλεισα απο εκεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Βασικά το παιχνίδι τρέχει με UE3 και ήδη από τα screens που έχουμε δει, δεν έχει να προσφέρει και τίποτα το τρομερό οπτικά έτσι κι αλλιώς. Τώρα αν πέσει και... downgrade θα είναι περισσότερο λόγω τάσης της μόδας πιστεύω παρά για τα τρομερά εφέ που δεν θα μπορούν να σηκώσουν τα σημερινά συστήματα. Τρέχει κάτι σαν Unreal Engine 3.5, μια πολύ αναβαθμισμένη έκδοση της UE3. Ωστόσο θα προτιμούσα να το δούμε με την 4. Το παιχνίδι διαδραματίζεται κυρίως σε σκοτάδια και νύχτα, οπότε δεν περιμένω wow γραφικά. Απλά θα είναι πολύ όμορφα. Εμενα, δυστηχως σταματησε να δουλευει ο δεξις αναλογικος του ΧΒΟΧ 360. Να παρω 360, PS4 ή XBOX ONE? Ειχα προσπαθησει να πιξω το Arkham Origins με πληκτρολογιο, αλλα μπερδευομουν! DS4 είναι ωραίο χειριστήριο αλλά η μπαταρία τελειώνει σε 5-6 ώρες. Xbox 360 controller πάρε αν δεν θες να δώσεις πάνω από 30. Για One περίμενε να δούμε στην press conference του PC στην E3 αν ανακοινώσει η Microsoft επιτέλους την ασύρματη έκδοση του One Controller για PC. 100 κλασσικά. Την είχε και 70 στο πλαίσιο, αλλά κάτι δεν μου έκατσε καλά και δεν την έκλεισα απο εκεί.. Δεν σου έκατσε καλά που θα έπρεπε να πληρώσεις 30 ευρώ λιγότερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το Arkham City σκότωσε στα Ultra πάντως..Τρομερή ατμόσφαιρα, αλλά για αντίστοιχο ενυπωσιασμό με τα σημερινά δεδομένα, θα έπρεπε να το δούμε με UE4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δεν σου έκατσε καλά που θα έπρεπε να πληρώσεις 30 ευρώ λιγότερα? Επειδή την πάτησα μια φορά με το Alan Wake (είχανε την απλή ως Colelctor's), ίσως να εννοούσανε την Special έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δεν πειραζει τοσο το downgrade στα γραφικα, physX θελουμε να δουμε μια και ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που νιωθω οτι το εκμεταλλευονται στο 100% του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Θυμάμαι την περίπτωση του Watch Dogs με το stuttering, τα ανεπαρκη 2GB vram και με πιάνουν τα γέλια. Και μάλιστα όχι μόνο σε δρόμους αλλά ακόμη και σε κάτι άδεια σοκάκια χωρίς αυτοκίνητα, npcs κλπ. Μόνο κάτι χάρτινα κτίρια-κουτιά. Ubi τι να περιμενει κανείς... Το W3 πρέπει να το δει κάποιος σε κίνηση για να το εκτιμήσει. Ο πιο "ζωντανός" κόσμος που έχω δει σε game μέχρι τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Τα γραφικα του παιχνιδιου ειναι απο τα πιο εντυπωσιακα που εχουμε δει μεχρι στιγμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Τελικα, δεν μου απαντηθηκε η απορια... Θα γινει PRE-LOAD απο το Steam? Kαι ξερουμε ποσο αξιοπιστο ειναι τo cdkeys.com? Αν σου δινει, δηλαδη, εγκαιρα το κλειδακι? (πρωτη φορα απο online μαγαζι.. παντα με σιντακι, τωρα πια ομως δεν εχει νοημα!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Τελικα, δεν μου απαντηθηκε η απορια... Θα γινει PRE-LOAD απο το Steam? Kαι ξερουμε ποσο αξιοπιστο ειναι τo cdkeys.com? Αν σου δινει, δηλαδη, εγκαιρα το κλειδακι? (πρωτη φορα απο online μαγαζι.. παντα με σιντακι, τωρα πια ομως δεν εχει νοημα!). Το κλειδί θα στο δώσει μόλις κυκλοφορήσει το παιχνίδι οπότε δεν θα μπορείς να το κάνεις νωρίτερα Verify άρα και Preload. Έχω αγοράσει 2 φορές από εκεί και τις 2 κανένα πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το κλειδί θα στο δώσει μόλις κυκλοφορήσει το παιχνίδι οπότε δεν θα μπορείς να το κάνεις νωρίτερα Verify άρα και Preload. Έχω αγοράσει 2 φορές από εκεί και τις 2 κανένα πρόβλημα. Γενικα, ομως θα γινει Pre-load απο το Steam, ετσι? Αρα, δεν υπαρχει περιπτωση να μου στειλουν το κλειδι μια (-δυο) μερες πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το κλειδί αυτά τα "μαγαζιά" συνήθως το στέλνουν την ημέρα κυκλοφορίας. Preload λογικά θα γίνει αλλά μάλλον για όποιον το πήρε απευθείας από Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα