JohnVani18 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Έχει καταντήσει αηδία αυτό με τα Season Pass και τα DLCs, ιδιαίτερα σε αυτό το παιχνίδι. Ποιοι άλλοι έκαναν pre-order εδώ εκτός φυσικά από τον xtrm? Εδώ. Την Memorial Edition. Αλήθεια θα έχει το Season Pass ή @@?
MaurosPiraths Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Το τελευταίο είναι που με χάλασε ιδιαίτερα. Θα μπορούσε άνετα να αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσε η Rockstar να βάλει μόνο την ιστορία από έναν από τους 3 χαρακτήρες της στο GTA V ή η Crapcom μόνο ένα ή 2 campaigns για το Resident Evil 6. Κάτι σαν το Mortal Kombat X Που ενώ η Tanya ήταν στο Story έπρεπε να στάξεις πέντε ευρώ για να την παίξεις
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εδώ. Την Memorial Edition. Αλήθεια θα έχει το Season Pass ή @@? Άντε ρε συ? Πόσο και από που? Για PC φαντάζομαι έτσι? Κάτι σαν το Mortal Kombat X Που ενώ η Tanya ήταν στο Story έπρεπε να στάξεις πέντε ευρώ για να την παίξεις Αυτό δεν το ήξερα. Thumbs down.
JohnVani18 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ναί, για PC κλασσικά. Απο δύο μαγαζιά την έκλεισα γιατί το πρώτο άρχησε να μου λέει δεν ξέρουμε αν θα την έχουμε και τέτοια. GameExplorers (το οποίο μου κάνει νερά) και public. Να δούμε τι θα δούμε.. Και απ' όσο είδα, δεν θα έχουνε το Season Pass μέσα οι γύφτοι, ούτε καν η Batmobile έκδοση δεν το έχει... 230€ έκδοση και δεν βάζουν season pass..
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Την έχουν κάτι άλλα μαγαζιά στα 30κάτι από ότι είδα. Προλαβαίνεις πάντως . Το σκεφτόμουν και εγώ, αλλά με το Summer Sale να ξεκινάει σε 2 μέρες αμφιβάλλω αν περισσέψει τίποτα θα μου κάνουν refund μέσα στο account του site,επειδή το πήρα με paysafe. Κάποιες games δεν θέλω συγκεκριμένα από τα SSS.
Despotas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μερικές ακόμη πληροφορίες στο παρακάτω link και 2 ακόμη video: http://www.gamespot.com/articles/batman-arkham-knight-has-no-loading-screens-new-ga/1100-6427719/
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ναί, για PC κλασσικά. Απο δύο μαγαζιά την έκλεισα γιατί το πρώτο άρχησε να μου λέει δεν ξέρουμε αν θα την έχουμε και τέτοια. GameExplorers (το οποίο μου κάνει νερά) και public. Να δούμε τι θα δούμε.. Και απ' όσο είδα, δεν θα έχουνε το Season Pass μέσα οι γύφτοι, ούτε καν η Batmobile έκδοση δεν το έχει... 230€ έκδοση και δεν βάζουν season pass.. 230 ευρώ θα δώσεις για την συλλεκτική?
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Έλα πείτε σοβαρά,ποιός από δω δουλεύει στο ΣΤΑΡ; Ποιός είσαι υπεύθυνε του προγράματος που είσαι fan του batman και βάζεις τις ταινίες του σερί;; Σήμερα το batman begins,μεθαύριο το batman με τον micheal keaton..! 1
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Έλα πείτε σοβαρά,ποιός από δω δουλεύει στο ΣΤΑΡ; Ποιός είσαι υπεύθυνε του προγράματος που είσαι fan του batman και βάζεις τις ταινίες του σερί;; Σήμερα το batman begins,μεθαύριο το batman με τον micheal keaton..! Χαχαχα και εγώ αυτο έβλεπα χθες βράδυ και λέω δεν παίζει θέλει να με κάνει να το αγοράσω 1
JohnVani18 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 230 ευρώ θα δώσεις για την συλλεκτική? Όχι βρε είσαι τρελός? Τόσο κάνει η Batmobile και είναι μόνο για PS4/Xone.
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Όχι βρε είσαι τρελός? Τόσο κάνει η Batmobile και είναι μόνο για PS4/Xone. Την Memorial πόσο την βρήκες?
MaurosPiraths Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Έλα πείτε σοβαρά,ποιός από δω δουλεύει στο ΣΤΑΡ; Ποιός είσαι υπεύθυνε του προγράματος που είσαι fan του batman και βάζεις τις ταινίες του σερί;; Σήμερα το batman begins,μεθαύριο το batman με τον micheal keaton..! Και την Κυριακή νομίζω είχε ενα Batman
cpttony Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Λετε να δουμε κανενα απροσμενο downgrade στο Arkham Knight? Δηλαδη, κατι σαν το Witcher 3, που αλλα περιμεναμε και αλλα ηρθαν? Κλασσικα να φανταστω μισο γιγα update (το γνωστο σε ολους Day-1 patch) Eρωτησεις: Θα γινει Pre-load στο Steam? (Μηπως και το παιξουμε στις 23, γιατι αλλιως με τα ιντερνετια εδω ουτε στις 25) Ο επεξεργαστης μου ειναι στα minimum, θα εχω προβλημα? Kαι τελευταιο, πως το παιζεται το παιχνιδι, gamepad ή παραδοσιακα με keyboard? Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2015 από cpttony
naruto14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Λετε να δουμε κανενα απροσμενο downgrade στο Arkham Knight? Δηλαδη, κατι σαν το Witcher 3, που αλλα περιμεναμε και αλλα ηρθαν? Κλασσικα να φανταστω μισο γιγα update (το γνωστο σε ολους Day-1 patch) Eρωτησεις: Θα γινει Pre-load στο Steam? (Μηπως και το παιξουμε στις 23, γιατι αλλιως με τα ιντερνετια εδω ουτε στις 25) Ο επεξεργαστης μου ειναι στα minimum, θα εχω προβλημα? Kαι τελευταιο, πως το παιζεται το παιχνιδι, gamepad ή παραδοσιακα με keyboard? Αυτό πάει καθαρά για gamepad. Downgrade δεν πιστεύω να δούμε πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα