Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρεπει να βαλουν ολα features οχι μονο μερικα.

Ετσι Oroku στειλε τους και mail και πες του να βγαλουν και αλλα πραγματα για να παιξεις καλυτερα απο την εκδοση του θειου. Ε ρε καταντια να εχουν απαιτησεις αυτοι που παιζουν μονο απο ''θειο''....

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει καταντήσει αηδία αυτό με τα Season Pass και τα DLCs, ιδιαίτερα σε αυτό το παιχνίδι. Ποιοι άλλοι έκαναν pre-order εδώ εκτός φυσικά από τον xtrm? :P

εεεεεεεεεγω!!(άσε που το μετανιώνω μέρα με την μέρα)

αλλά μου λέγανε για premium edition που έκανε 28€,και σκεφτόμουν να ζητήσω refund και να πάρω την έκδοση αυτή..όμως δε βλέπω να την πουλάει το instant gaming :P

εεεεεεεεεγω!!(άσε που το μετανιώνω μέρα με την μέρα)

αλλά μου λέγανε για premium edition που έκανε 28€,και σκεφτόμουν να ζητήσω refund και να πάρω την έκδοση αυτή..όμως δε βλέπω να την πουλάει το instant gaming :P

Την έχουν κάτι άλλα μαγαζιά στα 30κάτι από ότι είδα. Προλαβαίνεις πάντως :P. Το σκεφτόμουν και εγώ, αλλά με το Summer Sale να ξεκινάει σε 2 μέρες αμφιβάλλω αν περισσέψει τίποτα :P

Βασικά τώρα πρόσεξα ότι έλεγε για Pre-Order στο τέλος. Με το pre-order δεν παίζεις με την Harley Quinn? Τώρα βάλανε και τον Red-Hood. Επίσης, αν κάποιος δεν κάνει pre-order θα τα παίξει όλα αυτά με το season pass? 

Βασικά τώρα πρόσεξα ότι έλεγε για Pre-Order στο τέλος. Με το pre-order δεν παίζεις με την Harley Quinn? Τώρα βάλανε και τον Red-Hood. Επίσης, αν κάποιος δεν κάνει pre-order θα τα παίξει όλα αυτά με το season pass? 

ο Red Hood είναι μόνο για όσους το κάνουν Preorder από το Gamestop Δυστυχώς

Μην ανησυχείτε, όλα τα DLC θα περιλαμβάνονται στο season pass και τελικά στη GOTY έκδοση. Συμφωνώ πάντως πως είναι απαράδεκτο αυτό το άρμεγμα οπότε προτρέπω κανείς να μην αγοράσει season pass.

Ήταν το 1o preorder μου μετά το Assassins Creed 3 το 2012. Μέγιστη απογοήτευση και είχα πει πως δε θα το ξανακάνω.

Τα Arkham όμως είναι από τα αγαπημένα μου και είπα να στηρίξω Rocksteady. Άλλωστε πήρα κλειδάκι από Nuveem με 25€ για την απλή έκδοση, δε με απασχολούν skins-challenge maps.

Έχει καταντήσει αηδία αυτό με τα Season Pass και τα DLCs, ιδιαίτερα σε αυτό το παιχνίδι. Ποιοι άλλοι έκαναν pre-order εδώ εκτός φυσικά από τον xtrm? :P

Εγω, 35 Ε η Premium Edition

ο Red Hood είναι μόνο για όσους το κάνουν Preorder από το Gamestop Δυστυχώς

Kαι το Πλαισιο παρατηρησα οτι το λεει.

Καλά ναι τα skins και άλλα τέτοια ούτε μένα με νοιάζουν. Αλλά θα ήθελα να παίξω και με τους επιπλέον χαρακτήρες.

Το τελευταίο είναι που με χάλασε ιδιαίτερα. Θα μπορούσε άνετα να αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσε η Rockstar να βάλει μόνο την ιστορία από έναν από τους 3 χαρακτήρες της στο GTA V ή η Crapcom μόνο ένα ή 2 campaigns για το Resident Evil 6. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...