{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Σχεδόν πάντα στο steam είναι πιο ακριβό από retail, ποσο καιρό έχεις να αγοράσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Πως γίνεται να το έχει το Plaisio στα 40 ευρώ και το Steam στα 50;; Δεν θα έπρεπε το Steam να είναι πιο φθηνό; Το steam εχει τιμές release για πολύ καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Guys, να ρωτήσω κάτι. Σαν απαιτήσεις έχει Windows 8 αλλά εγώ έχω 7. Τι διαφορετικό έχουν τα 8 από τα 7; Θα μου κόψει κανένα feature; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Και με Windows 7 θα εισαι μια χαρα ειδικα αν εχεις Gtx 980 αρα μην αγχωνεσαι τσαμπα. Αλλωστε σε 1.5 μηνα περιπου ερχονται και τα 10ρια Αντε 2 εβδομαδες περιπου να βγει και αυτο και μετα βαρεμαρα μεχρι το MGS V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ναι, αυτό φαντάστηκα και εγώ αλλά... πολλά παιχνίδια ξεχωρίζουν πλέον τα min. από τα rec. σε 7 & 8 και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν υπάρχει διαφορά (και δεν είναι μόνο marketing). Thanks mate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τα W8.1 υποστηρίζουν Dx 11.1 και Dx 11.2 Ουσιαστικά δεν έχεις αυτά με W7, άμα τα υποστηρίζει το παιχνίδι και η GPU φυσικά: https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/hh404562(v=vs.85).aspx https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/dn312084(v=vs.85).aspx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Άρα να περάσω τα 8.1, θα δω διαφορά.. ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Να περιμενεις τα windows 10 που βγαινουν στην 29 Ιουλιου. Το ιδιο θα κανω και εγω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (Ελληνικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εχει τα ιδια εφε της nvdia οπως και τα προηγουμενα batman αλλα δεν βλεπω το Hairworks που κανονικα θα επρεπε να υπαρχει αφου συμπεριλαμβανεται στα Gameworks effects. Εκτος και αν επελεξαν να μην το δειξουν σε αυτο βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 FaceWorks έχει(Και είναι και το πρώτο παιχνίδι), HairWorks όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 -20 fps μόνο από αυτό. xD 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Πρεπει να βαλουν ολα features οχι μονο μερικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ναι, για να θες 4 Titan X, οι 2 για rendering και οι άλλες 2 καθαρά για PhysX.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ναι, για να θες 4 Titan X, οι 2 για rendering και οι άλλες 2 καθαρά για PhysX.. Θα διαφωνήσω σε αυτό. Όλα αυτά, θα έπρεπε να είναι optional. Θα πω ότι είχα πει και όταν είχε βγει το WD. Το ότι για να τα έχεις όλα ultra και να παίζεις 60 fps θέλει 5k PC, αυτό δεν θα έπρεπε από το αποτρέπει τους devs να βγάλουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Το καλό με τα PC, είναι ότι έχουν επιλογές. Μπορεί να παίζει το ίδιο παιχνίδι ένα PC των 500€ και ένα των 5,000€ με διαφορετικές ρυθμίσεις. Εγώ που έχω ένα mid range PC, γιατί θα πρέπει να αποτρέψω τον άλλον που κάνει το γούστο του και θέλει να δώσει 5.000€ και να παίζει ότι θέλει με πολλά και διάφορα effect σε ultra, 60 fps και 4k; Προσωπική εμπειρία, έχω δύο φίλους που είναι αδέρφια, και έχουν ένα PC στο σπίτι. Δεν έχουν οικογένεια και είναι 30+. Τo PC το έφτιαξαν πρόσφατα και έχουν δώσει κοντά στα 5 χιλιάρικα. Γιατί να μην μπορούν να έχουν περισσότερα από εμένα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα