giannaros_mes Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, το προπαρήγγειλα και εγώ πριν λίγες ώρες από το 365games. Ακόμα δεν έχω λάβει κάποιο κλειδί. Πρέπει να ανησυχώ; Η τιμή ήταν 25€ με το DLC της Hurley Queen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Τα κλεδιά θα τα στείλουνε λογικά κοντά στην ημ/νία κυκλοφορίας. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε το Nuveem και πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και σε άλλα μαγαζιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εγω τσιπησα την Premium 35E (digital) και ειμαι ησυχος.. Ηθελα και εγω αρχικα την batmobile αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα τα βρω στο ebay και το αγαλματακι και το batmobile... Το θέμα είναι σε τι τιμή θα τα βρείς, πχ ήδη η συλλεκτική του Witcher3 πιάνει 200 λύρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Dual Play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 http://www.youtube.com/watch?v=5_R2ptt7ibs Το θέμα είναι σε τι τιμή θα τα βρείς, πχ ήδη η συλλεκτική του Witcher3 πιάνει 200 λύρες. Καποια στιγμη, θα πεσει, δεν θα πεσει η τιμη? Αλλιως θα δουλεψουν οι "Action Figures" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δύσκολα.. Εγώ πχ που ψάχνω την φιγούρα του Arkham Origins, βρίσκω όλη τη συλλεκτική κάπου 90+ €, και με μεταφορικά ξεφεύγει.. Μόνο σε ένα μαγαζί στην Κύπρο την βρήκα κάπου 80, αλλά ηταν τεράστια και δεν θα μπορούσα να την μεταφέρω εύκολα στο αεροδρόμιο, ας μην πώ να την βάλω στο στρατόπεδο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δύσκολα.. Εγώ πχ που ψάχνω την φιγούρα του Arkham Origins, βρίσκω όλη τη συλλεκτική κάπου 90+ €, και με μεταφορικά ξεφεύγει.. Μόνο σε ένα μαγαζί στην Κύπρο την βρήκα κάπου 80, αλλά ηταν τεράστια και δεν θα μπορούσα να την μεταφέρω εύκολα στο αεροδρόμιο, ας μην πώ να την βάλω στο στρατόπεδο.. Σου ειπα "action Figures".. Μια φθηνη προσομοιωση των βαρβατων συλλεκτικων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Ναί, αλλά μου είπες κι όλας Καποια στιγμη, θα πεσει, δεν θα πεσει η τιμη?Στο οποίο και απάντησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ακόμη ένα επεισόδιο του Arkham Insider: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μόνο εμένα μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχει βγει και η τιμή είναι στα 20 ευρώ στα διάφορα Key shops? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μόνο εμένα μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχει βγει και η τιμή είναι στα 20 ευρώ στα διάφορα Key shops? είναι δώρο μαζί με nvidia κάρτες γιαυτό.. στα 22 το τσίμπησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 είναι δώρο μαζί με nvidia κάρτες γιαυτό.. στα 22 το τσίμπησα 33 την Premium + Harley Quinn DLC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 33 την Premium + Harley Quinn DLC Απο πουυυυυυυυ; δεν ξέρω για premium τί έχει,αλλά ναι τα χει αυτά μέσα τα preorder goodies PRE-PURCHASE OFFER: Pre-order now to play as Harley Quinn. Armed with unique weapons, gadgets, and abilities, take on the role of Joker’s psychotic side-kick and wreak havoc inside the Blüdhaven Police Department. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Απο πουυυυυυυυ; δεν ξέρω για premium τί έχει,αλλά ναι τα χει αυτά μέσα τα preorder goodies Αυτη που εχω προπαραγγειλει εχει: Main game Harley Quinn DLC (με την περιγραφη που λεει το quote σου) + Premium (ουσιαστικα season pass) που περιλαμβανει: This season pass for Batman: Arkham Knight delivers new content every month for 6 months, featuring new story missions (Batgirl DLC), more supervillains invading Gotham City, new legendary Batmobiles, advanced challenge maps, alternative character skins, and new drivable race tracks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 αχα!!! καλή η premium!!!!! όταν βρω φθηνά το SP θα το πάρω και αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα