Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

το προπαρήγγειλα και εγώ πριν λίγες ώρες από το 365games. Ακόμα δεν έχω λάβει κάποιο κλειδί.

Πρέπει να ανησυχώ; Η τιμή ήταν 25€ με το DLC της Hurley Queen.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα κλεδιά θα τα στείλουνε λογικά κοντά στην ημ/νία κυκλοφορίας. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε το Nuveem και πιστεύω το ίδιο θα ισχύει και σε άλλα μαγαζιά.

Εγω τσιπησα την Premium 35E (digital) και ειμαι ησυχος.. Ηθελα και εγω αρχικα την batmobile αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα τα βρω στο ebay και το αγαλματακι και το batmobile... B)

Το θέμα είναι σε τι τιμή θα τα βρείς, πχ ήδη η συλλεκτική του Witcher3 πιάνει 200 λύρες.
  • Like 1

http://www.youtube.com/watch?v=5_R2ptt7ibs

Το θέμα είναι σε τι τιμή θα τα βρείς, πχ ήδη η συλλεκτική του Witcher3 πιάνει 200 λύρες.

Καποια στιγμη, θα πεσει, δεν θα πεσει η τιμη? Αλλιως θα δουλεψουν οι "Action Figures"

Δύσκολα.. Εγώ πχ που ψάχνω την φιγούρα του Arkham Origins, βρίσκω όλη τη συλλεκτική κάπου 90+ €, και με μεταφορικά ξεφεύγει..

Μόνο σε ένα μαγαζί στην Κύπρο την βρήκα κάπου 80, αλλά ηταν τεράστια και δεν θα μπορούσα να την μεταφέρω εύκολα στο αεροδρόμιο, ας μην πώ να την βάλω στο στρατόπεδο.. :P

Δύσκολα.. Εγώ πχ που ψάχνω την φιγούρα του Arkham Origins, βρίσκω όλη τη συλλεκτική κάπου 90+ €, και με μεταφορικά ξεφεύγει..

Μόνο σε ένα μαγαζί στην Κύπρο την βρήκα κάπου 80, αλλά ηταν τεράστια και δεν θα μπορούσα να την μεταφέρω εύκολα στο αεροδρόμιο, ας μην πώ να την βάλω στο στρατόπεδο.. :P

Σου ειπα "action Figures".. Μια φθηνη προσομοιωση των βαρβατων συλλεκτικων

Μόνο εμένα μου κάνει εντύπωση που ακόμα δεν έχει βγει και η τιμή είναι στα 20 ευρώ στα διάφορα Key shops? 

είναι δώρο μαζί με nvidia κάρτες γιαυτό..

στα 22 το τσίμπησα

33 την Premium + Harley Quinn DLC

Απο πουυυυυυυυ;

δεν ξέρω για premium τί έχει,αλλά ναι τα χει αυτά μέσα τα preorder goodies

PRE-PURCHASE OFFER:

Pre-order now to play as Harley Quinn. Armed with unique weapons, gadgets, and abilities, take on the role of Joker’s psychotic side-kick and wreak havoc inside the Blüdhaven Police Department.

Απο πουυυυυυυυ;

δεν ξέρω για premium τί έχει,αλλά ναι τα χει αυτά μέσα τα preorder goodies

Αυτη που εχω προπαραγγειλει εχει:

• Main game
  • Harley Quinn DLC (με την περιγραφη που λεει το quote σου)
  • + Premium (ουσιαστικα season pass) που περιλαμβανει:

This season pass for Batman: Arkham Knight delivers new content every month for 6 months, featuring new story missions (Batgirl DLC), more supervillains invading Gotham City, new legendary Batmobiles, advanced challenge maps, alternative character skins, and new drivable race tracks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...