Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελα γαμω την τρελα μου οχι και στο Batman οι ιδιες αηδιες που βλεπουμε και αλλου. Τι στο διαολο συμβαινει και ξαφνικα βλεπουμε απο το πουθενα Season Pass ρε γμτ. Μια ανακοινωνει το W3 σχεδον 1 μηνα πριν βγει στην αγορα,μια τωρα και το Batman ε αει στον πιο μεγαλο δηλαδη http://www.gamespot.com/articles/40-batman-arkham-knight-dlc-pass-revealed-offers-s/1100-6426941/

Premium edition 100ευρω ελεος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω κάτι;

Άμα το αγοράσω από κάποιο κατάστημα, που αυτή τη στιγμή έχει 35€, θα μπορώ να το ενεργοποιήσω στο Steam και θα έχω το pre-order bonus ή καμία σχέση;

Λογικά ναι αφού είναι Steamworks αλλά δες τι αναφέρει το κατάστημα. Εγώ θα το τσιμπήσω από εδώ πάντως με 25€:

http://www.nuuvem.com.br/produto/2793-batman-arkham-knight

@Fulgore τι περίμενες από WB? Το άρμεγμα θα πάει σύννεφο για μερικές στολές πάλι..Μόνη λύση να μην αγγίζει κανείς Season pass μπας και το καταλάβουν επιτέλους.

• Like 1

Δεν θυμαμαι στα προηγουμενα Batman της Rocksteady να υπηρχε αυτο το χαλι απο πλευρας τιμης. Ενταξυ στο Arkham City ειχε το μικρο Story με την Harley αλλα σε καμια περιπτωση δεν εφτανε το ποσο σε 3ψηφια νουμερα. Δεν ξερω βεβαια να πουμε και την αληθεια τι θα λενε και τα αλλα Story αλλα πολλα τα φραγκα ρε γμτ.

Δηλαδη με τα ιδια χρηματα που ζηταει το Season pass μπορει καποιος να αγορασει το Witcher 3 πχ. Προφανως και τρωει ακυρο απο μενα για την GOTY edition απλα κριμα να βλεπουμε και εδω τα ιδια χαλια που κραζουμε για αλλες εταιριες.

Γνώμη μου πως δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο τα story DLC των προηγουμένων πάντως. Τα υπόλοιπα ήταν στολές και challenge maps, επίσης αδιάφορα. Το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό και προσωπικά θα τους ενισχύσω, σαφώς χωρίς DLC και άλλες αηδίες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...