{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Είναι λίγο πιο brutal ο Batman ή μου φαίνεται nice μου θύμισε λίγο Sam το interrogation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Είναι λίγο πιο brutal ο Batman ή μου φαίνεται nice μου θύμισε λίγο Sam το interrogation http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/GoodIsNotNice 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 έπαιξα το Arkham Origins για την ιστορία & τα γραφικά. παρατηρώντας το βιντεάκι νομίζω πως κινείται σε μικροαλλαγές στο fighting κ το γραφικό κομμάτι οπότε η αγορά είναι κυρίως για πορωμένους τουλάχιστον το πρώτο δίμηνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το Arkham Origins δεν ήταν φτιαγμένο από την Rocksteady και σίγουρα (για μένα), ήταν το πιο "αδύναμο" της σειράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το Arkham Origins δεν ήταν φτιαγμένο από την Rocksteady και σίγουρα (για μένα), ήταν το πιο "αδύναμο" της σειράς. ωραίο ήταν...με μεγάλες δόσεις επανάληψης βέβαια όσον αφορά το fighting..κ τα "quests".. το κακό είναι οτι και το επόμενο έτσι φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ε οκ, πας και για το στόρυ όμως και στο Arkham Asylum (το αγαπημένο μου σε στόρυ, γιατί δεν χορταίνω τον Joker του Mark Hamill) και στο Arkham City (το αγαπημένο μου σε gameplay), ήταν ωραίο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 έπαιξα το Arkham Origins για την ιστορία & τα γραφικά. παρατηρώντας το βιντεάκι νομίζω πως κινείται σε μικροαλλαγές στο fighting κ το γραφικό κομμάτι οπότε η αγορά είναι κυρίως για πορωμένους τουλάχιστον το πρώτο δίμηνο... Απο τεχνικης πλευρας το arkham knight ειναι σαφως πολυ ανωτερο απο το origins.Μονο η λεπτομερια της gotham και το σκελος της,τα λεει ολλα πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 συμφωνώ με αυτά που λέτε αλλά δεν είναι κουραστικό μετά από 2 ώρες gameplay ν'αρχίζει να επαναλαμβάνεται η αντιμετώπιση των "κακών" ή οι κινήσεις του μπατ ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το ίδιο δεν γίνεται σε κάθε action adventure...; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Το ίδιο δεν γίνεται σε κάθε action adventure...; το τελευταίο Tomb Raider ήταν αρκετά διασκεδαστικό...κ όχι επαναλαμβανόμενο. δεν είμαι gamer..περιστασιακός κι αν...οπότε μπορεί να έχουμε διαφορετικά κριτίρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Συμφωνα με αυτο, δεν θα υπαρχουν disc εκδοσεις για το παιχνιδι http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%9C%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-Batman-Arkham-Knight-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-PC/29432.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Σε αυτό το game εναποθέτω τις ελπίδες μου για ένα καλό τίτλο μετά το εξαιρετικό wolfentstein που είναι το τελευταίο παιχνίδι που ευχαριστήθηκα πραγματικά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά σκέφτομαι αναβάθμιση σε 970 και το σκέφτομαι όχι τόσο για τα λεφτά αλλά γιατί τα μισά games που βγαίνουν τελευταία είναι broken. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Σε αυτό το game εναποθέτω τις ελπίδες μου για ένα καλό τίτλο μετά το εξαιρετικό wolfentstein που είναι το τελευταίο παιχνίδι που ευχαριστήθηκα πραγματικά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά σκέφτομαι αναβάθμιση σε 970 και το σκέφτομαι όχι τόσο για τα λεφτά αλλά γιατί τα μισά games που βγαίνουν τελευταία είναι broken. και μαζί με τα broken παιχνίδια λες να πάρεις και μια broken κάρτα ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Συνεχίζεις την παραπληροφόρηση βλέπω για την 970..Η κάρτα φυσάει Δημήτρη, μην ακούς το κάθε παπαγαλάκι που λέει τα δικά του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 και μαζί με τα broken παιχνίδια λες να πάρεις και μια broken κάρτα ;;;; Η οποια Broken καρτα στην οθονη που εχει ο συμφορουμιτης παραπανω αποδιδει καλυτερα και καιει λιγοτερο απο την λειτουργικη R9 290 και 290χ. Makes sense.... Συμφωνα με αυτο, δεν θα υπαρχουν disc εκδοσεις για το παιχνιδι http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%9C%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-Batman-Arkham-Knight-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-PC/29432.html Σοβαρο Site οχι αστεια http://www.skroutz.gr/s/4728548/Batman-Arkham-Knight-PC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα