Alex21121988 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Διαβαστε το, απλα να ξερετε οτι περιεχει major spoiler για το τελος (πιθανο) του game. Δεν ειδα να το αναφερει κανεις εδω και ειπα να το ποσταρω μιας και εγω πριν λιγο το διαβασα. Πως μου ξεφυγε δεν ξερω Παραθετω λινκ για οποιους ενδιαφερονται καθως και τις δυο εικασιες μου. Το amazon εβγαλε και αυτο με την σειρα του τα pre orders για το game και δειχνει αναλυτικα την limited edition του game και τι περιεχει. Το κακο ειναι οτι στις εικονες του περιεχομενου εχουμε το πιθανο ending του game, και συγκεκριμενα στο statue του Batman που ειναι στο πακετο, αναγραφεται το εξης: "From a Grateful City In Memory of the Gotham Knight" Εγω το θεωρω αρκετα predictable αφου προκειται ουστιαστικα για το τελευταιο Batman της σειρας και υπαρχουν δυο εκδοχες του ending απο τα συμφραζομενα. Απο οτι φαινεται πεθαινει ο Batman(B. Wayne) στο τελος ή θα ειναι fake(?) το death του οπως εγινε και στην ταινια Batman Rises. Οποτε ή ο Bruce οντως πεφτει ηρωικα σωζοντας το Gotham, για αυτο και η αφιερωση στο statue του Batman ή κανει πως πεθανε για να αποσυρθει, αφου εχει νικησει φυσικα ολους του villains που απειλουν την πολη. Αν συνεχιστει τελικα η σειρα(δεν το βλεπω) λετε να δουμε αλλον Batman στην θεση του Bruce? http://www.cinemablend.com/games/Batman-Arkham-Knight-Ending-Spoiled-By-Amazon-69320.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Αν δεν συνεχιστει η σειρα θα εχουμε reboot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν έχω πρόβλημα άμα τελειώσει η σειρά στο ΑΚ, θέλω να δω την Rocksteady να δοκιμάζει και αλλα πράματα με ένα νέο IP, οι τύποι είναι υπερβολικά καλοί developers. Μια παιχνιδάρα κάθε 3-4 χρονια και όχι αυτό το άρμεγμα που πέφτει από εταιρίες σαν Ubi/Activision/EA. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Όπως και να το κάνουμε, κάποια στιγμή η ποιότητα θα πέσει, οπότε να τελειώσει "on a high note" η σειρά Arkham δεν θα με χαλάσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να "τσιμπησω" το παιχνίδι, αξίζει όντως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Έτσι ελπίζουμε. Το Arkham Asylum ήταν το παιχνίδι που έβαλε την Rocksteady στο προσκήνιο, δείχνοντας ότι μπορείς να κάνεις καλό Batman videogame. Το Arkham City ήταν καλύτερο γενικά, αλλά είχε λιγότερο Joker (που για μένα ήταν από τα ατού του Asylum). Τώρα περιμένουμε να είναι ακόμα καλύτερο, αλλά θα δείξει αφού βγει και φάμε ώρες πάνω του. Δεν βάζω μέσα το Arkham Origins, γιατί δεν το είχε φτιάξει η Rocksteady. Αν και ήταν solid παιχνίδι, είχε γενικά ένα θέμα με το πόσο "συγκεντρωμένο" ήταν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να "τσιμπησω" το παιχνίδι, αξίζει όντως? Aν αξιζει λεει?μην το ρωτας καθολου φιλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Batman: Arkham Knight Gets New Release Date & Extended Gameplay Trailer 23/6 πλέον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Batman: Arkham Knight Gets New Release Date & Extended Gameplay Trailer 23/6 πλέον. Και αυτο αναβολη ρε πουστη μου?ελπιζω να ειναι και η τελικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Εντάξει, πάλι καλά είναι απλά διαφορά κάποιων ημερών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δεν πειράζει για την μικρή αναβολή , έτσι κι αλλιώς έπεφτε πολύ κοντά στο Witcher 3. Σουπερ το videακι όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αχχχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ολως τυχαιως η παραπανω ανακοινωση βγηκε την ιδια μερα που ανακοινωσανε τα Remastered παιχνιδια των προηγουμενων 2 http://www.gamespot.com/articles/batman-arkham-duo-remastered-for-ps4-and-xbox-one-/1100-6426085/ Ε ρε γλεντια με αυτη την γενια ρε γμτ,αηδια σκετη εχει καταντησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smarianina Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 εκπληκτικά παιχνίδια και τα 3 και ειλικρινά δε το περίμενα...τα έπαιξα όλα το περασμένο μήνα...ανυπομονώ για το καινούριο...Δε παιζω πολλά παιχνίδια γενικά αλλα αυτά τα ευχαριστήθηκα...Για μένα το καλύτερο από όλα ήταν το Arkham Origins, πιο ενδιαφέρουσα υπόθεση και πολύ ωραία βίντεο...το city ενώ μου άρεσε πολύ βρήκα τη πολη άσκοπα "χαοτική" και το Asylum ήταν ότι έπρεπε ώστε να σε βάλει στο κλίμα...Νομίζω αξίζουν το κόπο και ελπίζω το knight να είναι επίσης φοβερό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 "If you're lying, I'll break the other one.""The other on--?" *crack* 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα