gamerz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Batman arkham knight pc shutdown Ενώ παίζω το παιχνίδι ξαφνικά ο υπολογιστής κλείνει ποια μπορεί να είναι η πιθανή αιτία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες; Για τσέκαρε πρώτα αυτό, θερμοκρασίες για: κάρτα γραφικών, επεξεργαστή και δίσκο. Επίσης και το τροφοδοτικό μπορεί να μην αντέχει το φόρτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html hwmonitor τσέκαρε θερμοκρασίες αρχικά όπως είπε και ο antbyron. Πόσο καιρό έχεις να καθαρίσεις το μηχάνημα; desktop ή laptop; στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια; δώσε specs του συστήματός σου ώστε να καταλάβουμε καλύτερα τι μπορεί να φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Desktop έχω χτες μου το έκανε πρώτη φορά όπως και στο need for speed. Cpu 5930k gpu Asus gtx 980 matrix sli power supply corsair ax1200i water colling corsair h110i gtx ram 16gb πρόσφατα τον έχω καθαρίσει. Από θερμοκρασία ο cpu από βλέπω από το πάνελ που έχω φτάνει 42 βαθμούς θα τσεκάρω και της κάρτας γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δοκίμασε λιγάκι να παίξεις με το vsync ανοιχτό και όχι κλειστό (αν το έχεις off). Επίσης. Έχεις κάνει κανένα overclock; Τσέκαρε το voltage αν ναι. Μπορεί να θέλει λίγο παραπάνω ρεύμα. Μια διευκρίνηση. Κλείνει ή κάνει επανεκκίνηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Κλείνει δεν κάνει επανεκκίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 απο οτι βλεπω στο cpuid βλεπω μια διαφορα στις θερμοκρασιες αναμεσα στις δυο καρτες που ειναι στους 7 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Αν έχεις κάνει OC στην CPU, κατέβασε λίγο τον χρονισμό ή ανέβασε το voltage (γενικά παίξε), ίσως φταίει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δεν έχω κάνει oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνέβη μια φορά ή κάθε φορά που τρέχεις το παιχνίδι/α? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Κάθε φορά που τρέχω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παίζει να χρειάζεται αλλαγή πάστας η κάρτα γραφικών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δοκίμασε DDU, και βάλε ξανά τους drivers. Ακόμη, τώρα το παρατήρησα, έχεις SLI, απ' ότι θυμάμαι είχε πρόβλημα με SLI/CF το συγκεκριμένο παιχνίδι στο launch, δε ξέρω αν έβγαλαν κάποιο fix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δεν υπάρχει fix, δεν θα μπορέσεις να το παίξεις με SLI. Κλείσε τη μία κάρτα, αλλιώς θα έχεις προβλήματα συνεχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) θα δοκιμασω να απενεργοποιησω το sli και να δοκιμαζω να παιξω. Τελικά δεν ανταποκρίνεται με τίποτα και χωρίς sli. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από gamerz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Συνεχίζει να με πατάει το παιχνίδι καθώς παίζω σταματάει και βγάζει σφάλμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα