Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες; Για τσέκαρε πρώτα αυτό, θερμοκρασίες για: κάρτα γραφικών, επεξεργαστή και δίσκο. Επίσης και το τροφοδοτικό μπορεί να μην αντέχει το φόρτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html

hwmonitor τσέκαρε θερμοκρασίες αρχικά όπως είπε και ο antbyron. Πόσο καιρό έχεις να καθαρίσεις το μηχάνημα; desktop ή laptop; στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια; δώσε specs του συστήματός σου ώστε να καταλάβουμε καλύτερα τι μπορεί να φταίει.

Desktop έχω χτες μου το έκανε πρώτη φορά όπως και στο need for speed. Cpu 5930k gpu Asus gtx 980 matrix sli power supply corsair ax1200i water colling corsair h110i gtx ram 16gb πρόσφατα τον έχω καθαρίσει. Από θερμοκρασία ο cpu από βλέπω από το πάνελ που έχω φτάνει 42 βαθμούς θα τσεκάρω και της κάρτας γραφικών. 

Δοκίμασε λιγάκι να παίξεις με το vsync ανοιχτό και όχι κλειστό (αν το έχεις off).

Επίσης. Έχεις κάνει κανένα overclock; Τσέκαρε το voltage αν ναι. Μπορεί να θέλει λίγο παραπάνω ρεύμα.

Μια διευκρίνηση. Κλείνει ή κάνει επανεκκίνηση;

Δοκίμασε DDU, και βάλε ξανά τους drivers. Ακόμη, τώρα το παρατήρησα, έχεις SLI, απ' ότι θυμάμαι είχε πρόβλημα με SLI/CF το συγκεκριμένο παιχνίδι στο launch, δε ξέρω αν έβγαλαν κάποιο fix.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα δοκιμασω να απενεργοποιησω το sli και να δοκιμαζω να παιξω.

Τελικά δεν ανταποκρίνεται με τίποτα και χωρίς sli. 

Επεξ/σία από gamerz

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...