Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια το παιχνιδι ειναι normal που καθε λιγο και λιγακι εχει stuttering? Το εχω βαλει να παιζει στα 60fps cap

Ποσα games παίζεις συγχρόνως?!? Ρίξε τα settings μέχρι να μην έχεις, μέσα στο batmobile ότι και να κανεις θα έχεις λίγο, no need to thank anyone btw ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην υπογραφη απο κατω τα εχει.

Ναι, ήμουν στο κινητό και δεν φαινόταν.  Με αυτή την gpu δεν θα έπρεπε να του κάνει τίποτα. Δεν νομίζω να βοηθήσει να ρίξει settings. Εκτός αν δεν τα πάνα καλά οι amd λόγω του ότι είναι nvidia game και αυτό..

Αν βάλεις lock στα 30 σου κάνει τα ίδια man;

Εχει λιγο stuttering με μια 670 και εναν 3770 που το παιζω εγω σε high settings και 60 fps cap.Λιγο ομως.Σπανια το προσεχεις.

Παντως ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ever.Τα εχει ολα.Ιστορια,τρομερα γραφικα,απιστευτες ατακες και διαλογους,κλασικη gotham ατμοσφαιρα και κερασακι το batmobile!

Αν και ειμαι adventurostrategorpgας το παιχνιδακι με εντυπωσιασε.

• Like 1

Κι εμένα μου άρεσε παααρα πολύ αυτό το παιχνίδι και το ευχαριστήθηκα, βέβαια ο arkham knight ηταν πολύ underwhelming και ο scarecrow είχε ελάχιστο screen time. Για να μην μιλήσω για τα ανύπαρκτα boss battles. Παρόλα αυτά πρόσθεσε πολλά καινούρια πράγματα και επιλογές είτε σε combat είτε σε predator σε σχεση με τα προηγούμενα.συν οτι είχε μεγαλυτερο playtime από τους προηγούμενους τίτλους χωρίς να το βαρεθώ στιγμή.

Κάτι να αναφερω που παρατήρησα ειναι ότι η αλλαγή σε ρύθμιση των textures πρέπει να τρώει και παραπάνω ραμ συστηματος παρόλο που αυτή της κάρτας δεν είναι γεμάτη. Γι αυτό όσοι έχουν 8gb ίσως είναι καλύτερα να αφήσουν τα textures στο νορμαλ.

Εχει λιγο stuttering με μια 670 και εναν 3770 που το παιζω εγω σε high settings και 60 fps cap.Λιγο ομως.Σπανια το προσεχεις.

Παντως ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ever.Τα εχει ολα.Ιστορια,τρομερα γραφικα,απιστευτες ατακες και διαλογους,κλασικη gotham ατμοσφαιρα και κερασακι το batmobile!

Αν και ειμαι adventurostrategorpgας το παιχνιδακι με εντυπωσιασε.

Αδερφέ τώρα που σε βρήκα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις. Έχω 3770K (OC 4,5), nvidia 670 (OC όσο πάει) και 16Gb Ram καθώς και SSD. Έχω απολαύσει τα προηγούμενα αλλά άφησα το συγκεκριμένο για τους γνωστούς λόγους όταν κυκλοφόρησε. Αξίζει να το αγοράσω τώρα που η τιμή του στα κλειδάδικα είναι πάρα πολύ χαμηλή; Σε 1080p και αν ρίξω αρκετές ρυθμίσεις θα είναι αξιόλογο; Παίζει τόσο καλά όσο λες (60 fps με όλα High) σε τόσο παλιά κάρτα;

Η Premium έκδοση είναι αυτή που πρέπει να στοχεύω σωστά; Έχει τα πάντα όλα μέσα;

Παρτο με κλειστα τα ματια.Την Premium εκδοση φυσικα.Εγω την πηρα στις εκπτωσεις του Steam μολις ενα δεκαρικο.

Τωρα οσον αφορα το τεχνικο κομματι του παιχνιδιου το συστημα μας ειναι ιδιο μονο που εγω το εχω εγκατεστημενο οχι σε SSD αλλα σε εναν black WD οποτε σε σενα θα ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.

Με ολα high settings εκτος απο shadows που ειναι low και enhanced rain off τα fps που ειχα δει οταν το πρωτοεβαλα παιζανε απο 30-60 αναλογως και τον πανικο που γινεται.Αφου εμεινα ευχαριστημενος οπτικα και απο την ροη του παιχνιδιου τα αφησα ετσι.Καταναλωση RAM  μετρησα περιπου 9.5GB CPU power 80% kai gpu power 85%.

Με λιγα λογια θα ευχαριστηθεις γραφικα.Απλα παρτο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ φίλος. 

Μόλις το τσίμπησα (G2A) και το κατεβάζω (STEAM). Για όποιον σκοπεύει να το αγοράσει, να ενημερώσω ότι με περίπου 10 ευρώ πήρα την Premium έκδοση (έχει τα πάντα) και μου έδωσε δώρο και το Batman: Arkham Origins (Full έκδοση) αλλά και το Arkham Origins Blackgate (τα άλλα παιχνίδια της σειράς τα είχα από πριν). Φοβερή αγορά νομίζω ;)

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1

Ευχαριστώ φίλος.

Μόλις το τσίμπησα (G2A) και το κατεβάζω (STEAM). Για όποιον σκοπεύει να το αγοράσει, να ενημερώσω ότι με περίπου 10 ευρώ πήρα την Premium έκδοση (έχει τα πάντα) και μου έδωσε δώρο και το Batman: Arkham Origins (Full έκδοση) αλλά και το Arkham Origins Blackgate (τα άλλα παιχνίδια της σειράς τα είχα από πριν). Φοβερή αγορά νομίζω ;)

Αυτή η προσφορά που αναφέρεις την έκαναν εδώ και καιρό λόγω του απαράδεκτου release που έκαναν για το pc και ουσιαστικά κατέστρεψαν το όνομα τους σαν εταιρεία. Το refund είχε πέσει σύννεφο.

Όσο αφορά την απόδοση που θα έχεις στο game, αν βγάλεις τα GameWorks features aka physx, και δυο τρία αλλα settings μπουν στο high το 60αρι σε 1080p το έχεις άνετα. Με μια gtx 970(και τίποτα άλλο) προφανώς θα τα είχες όλα στο τέρμα και 60αρι στο νερό.

• Like 1

• 4 μήνες μετά...

Δυστυχώς το παιχνίδι στο σημείο όπου συνεργάζεσαι με τον Robin και κάνετε μαζί τα Takedowns, κρασάρει. Δοκίμασα 3 φορές και μου κράσαρε μετά από λίγο. Κρίμα. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. :(

Δυστυχώς το παιχνίδι στο σημείο όπου συνεργάζεσαι με τον Robin και κάνετε μαζί τα Takedowns, κρασάρει. Δοκίμασα 3 φορές και μου κράσαρε μετά από λίγο. Κρίμα. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. :(

Verify game files εκανες;

Στην τελική κρατάς τα saves και το ξανακατεβαζεις

Πολύ περίεργο όμως... και στο community του steam έχω διαβάσει διαφορα παρόμοια, ενώ εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Και εγώ επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ούτε και εδώ αναφέρει κάτι τέτοιο:

https://pcgamingwiki.com/wiki/Batman:_Arkham_Knight

Το παιχνίδι πράγματι είναι εξαιρετικό, θα είναι κρίμα να μη μπορείς να το παίξεις. Σε άλλα παιχνίδια έχεις κάποιο πρόβλημα?

Και εγώ επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ούτε και εδώ αναφέρει κάτι τέτοιο:

https://pcgamingwiki.com/wiki/Batman:_Arkham_Knight

Το παιχνίδι πράγματι είναι εξαιρετικό, θα είναι κρίμα να μη μπορείς να το παίξεις. Σε άλλα παιχνίδια έχεις κάποιο πρόβλημα?

Όχι, τίποτα. :(

Θα δοκιμάσω πάλι.

Το έφτιαξα τελικά και το τερμάτισα πριν λίγη ώρα.
Εξαιρετικό. Πολύ καλό όπως όλα τα Batman. 

Η λύση στο πρόβλημα μου τελικά ήταν αυτή εδώ.

Alright, I finally found a fix for the Fatal Error. After a lot of digging, it turns out that one of the DLLs in the Arkham Knight downloads that are delivered via steam are matched to a different driver version that was updated with some of the newer nvidia drivers and PhysX packages. By changing the filename, it will force the game to use the correct PhysX driver located in your Windows\System32 or Windows\Syswow64 folder. For anybody else that's having the Fatal Error crash, whether Nvidia or AMD, I suggest giving the following a try:

Go to your Steam\steamapps\common\Batman Arkham Knight\Binaries\Win64 folder. Change PhysXDevice64.dll to PhysXDevice64.dll_old.

Όχι δεν δοκίμασα με κλειστά Gameworks Settings. Το μόνο που δοκίμασα πριν να μετονομάσω το dll, είναι Cap στα 30FPS που δεν βοήθησε. 
Αυτό με το dll ήταν η λύση και όλα κομπλέ.

To Performance του παιχνιδιού ήταν κακό, αλλά δεν με ενόχλησε. Συχνά έπεφτε στα 30FPS (όχι παρακάτω) και αυτό μου έδωσε την εντύπωση πως πρόκειται για κάποιο bug που έχει να κάνει από τη μεταφορά κονσόλας σε PC. Κατά τα άλλα μια χαρά. Γραφικάρες, όλα τέλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...