Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Για τα ribbler trophys παιζει κανα κολπο να τα μαζεψουμε γρηγορα? (εκτος απ το youtube)

Τα χει μαζεψει κανεις?Αλλιως δεν δειχνει ολο τον τερματισμο.....

Δεν νομίζω, είναι πάντα το πιο σπαστικό κομμάτι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υoutube.. Eγώ 5 Arkham έχω παίξει σε κανένα δεν μάζεψα ποτέ trophies. Μόνο αυτά που τυχαία έβρισκα.

Aπλα ειπα να τα παω ολα 100% αλλα δεν παλευεται,το παρατησα στο 96%.

Κι εγω ποτε δεν τα μαζευα κ κανεις πιστευω!

κριμα,ναι αστα να πανε μου χει φυγει η μαγκια ....

Όρεξη να έχεις να τα κάνεις...τερμάτισα το παιχνίδι όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού στις 29-30 ώρες και χρειάστηκα άλλες 20 ώρες για τα trophies...για εμένα άξιζε γιατί μου αρέσει γενικά να εξερευνώ το map σε ένα παιχνίδι αλλά γούστα είναι αυτά.

καλα αυτο δεν ειναι εξερευνηση.καταναγκαστικα εργα ειναι και πολυ μα πολυ κακως δεν σε αφηνει να παιξεις το boss battle του riddler αν δεν τα βρεις ολα....μεγιστη μουφα!ειμαι στο 80% και το παιχνιδι μου αφηνει τις καλυτερες εντυπωσεις περα απο αυτο το κομματι (σε κονσολα)

• Like 1

Εχω φαει το συμπαν ολοκληρο να ψαχνω οτι υπαρχει και δεν υπαρχει απο .ini αρχεια και δε μπορω με τιποτα να ρυθμησω το sensivity (δεξια-αριστερα-πανω-κατω) για το δεξι αναλογικο μοχλο σε controller 360, για το mouse το καταφερα και το βρηκα αλλα εχω να παιξω 15 χρονια game με mouse και ουτε προκειτε να παιξω game με mouse ποτε γιατι απλα δε μπορω και εχω ξενερωσει απιστευτα, την εχει βρει καποιος απο εσας τη καταραμενη αυτη ρυθμηση?

Για pc εκδοση αναφερομαι προφανως

Εχω φαει το συμπαν ολοκληρο να ψαχνω οτι υπαρχει και δεν υπαρχει απο .ini αρχεια και δε μπορω με τιποτα να ρυθμησω το sensivity (δεξια-αριστερα-πανω-κατω) για το δεξι αναλογικο μοχλο σε controller 360, για το mouse το καταφερα και το βρηκα αλλα εχω να παιξω 15 χρονια game με mouse και ουτε προκειτε να παιξω game με mouse ποτε γιατι απλα δε μπορω και εχω ξενερωσει απιστευτα, την εχει βρει καποιος απο εσας τη καταραμενη αυτη ρυθμηση?

Για pc εκδοση αναφερομαι προφανως

Με controller του ΧΟ η κίνηση που λες μου φάνηκε ίδια με αυτή των προηγούμενων παιχνιδιών, τα οποία είχα παίξει με 360 controller. 

• 1 μήνα μετά...

αγορασα επιτελους το παιχνιδι.ελπιζω να εχουν ξεπεραστει σε μεγαλο βαθμο τα προβληματα που ειχε.ηθελα να ρωτησω με την r9 280 που εχω, ποιες ρυθμισεις δεν ειναι απαραιτητες ωστε να πετυχω το μεγαλυτερο δυνατο frame rate?παιζω σε 1680χ1050

Γενικότερα δυστυχώς είναι πολύ κακογραμμένο θα ζορίσει τη κάρτα σου αρκετά. Δοκίμασε για αρχή με High και κλειστά τα φίλτρα να δεις πως θα πάει. Αναλόγως μετά θα πρέπει να κάνεις και τις κατάλληλες υποχωρήσεις αν και νομίζω με τα φίλτρα κάτω θα είσαι οκ σε αυτή την ανάλυση.

αγορασα επιτελους το παιχνιδι.ελπιζω να εχουν ξεπεραστει σε μεγαλο βαθμο τα προβληματα που ειχε.ηθελα να ρωτησω με την r9 280 που εχω, ποιες ρυθμισεις δεν ειναι απαραιτητες ωστε να πετυχω το μεγαλυτερο δυνατο frame rate?παιζω σε 1680χ1050

Σου έχει μπάρα με την χρήση της VRAM. Όσο δεν ξεπερνάς το όριο δεν έχεις (σοβαρό) πρόβλημα με τα fps. Θα έχεις απότομα πάνω-κάτω, κυρίως με το batmobile.

To τερματισα πριν 2 εβδομαδες. Παρα πολυ καλο και ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιξα με την 1440p οθονη που πηρα πριν 3 εβδομαδες. Ευτυχως δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε σε αποδοση ουτε κρασαρισματα η αλλα παρομοια προβληματα οπως φοβομουν. Δουλεψε κανονικα με ολα ultra 1440p και τα γραφικα του απιστευτα. Στο normal το επαιξα(medium) . Σαν gameplay ιδιο με τα προηγουμενα ειναι αλλα εχει μερικα νεα gadjet+ το batmobile για πρωτη φορα στην ιστορια της σειρας. Σε οποιον αρεσαν τα προηγουμενα Batman Arkham παιχνιδια θα ευχαριστηθει και αυτο.

• Like 1

• 5 μήνες μετά...

Αν δεν σου κάνει κόπο πες και τα specs του συστήματος σου. Το game εδώ και μήνες τρέχει άψογα μετά τα τόσα updates.

Στην υπογραφη απο κατω τα εχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...