_Theo_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά αυτό κάποια στιγμή είχε πέσει στο bundlestars νομίζω στα 16,50 €. Αξίζει σε αυτή την τιμή; Οι ώρες gameplay περίπου πόσες είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Με 8,3 ώρες είμαι στο 24% από το main story. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Επιτέλους το τερμάτισα! Στα γρήγορα η κάθε φάπα στον riddler μετά από όλα όσα πέρασα ήταν απόλαυση χιχι. Λοιπόν με πήρε 50 ώρες το full gameplay. Αξίζε η κάθε μου ώρα που αφιέρωσα. Ωραίο στορυ λινε ωραία fight. Λίγο σπάσιμο το batmobile...κάποιες αποστολές του ήταν λίγο meh. Κατα τα άλλα ακόμα και στα trophies βρήκα απολαυστικό να ανακαλύπτω σιγά σιγά την πόλη, να διαβάζω τις ιστοριούλες που ανακαλύπτω και να μπαίνω στην ιστορία του batman ολο και περισσότερο. Όμως! Αν δεν εχετε καλή gpu μην το αγοράσετε τζάμπα θα πετάξετε τα λεφτά σας. Κατα τα άλλα περιμένω να πληρωθώ να αγοράσω τα dlc. Υστερόγραφο: Deathstroke fight...απλά γιατί; Όσοι το έπαιξαν θα καταλάβουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 +1 για τη κάρτα έχει πολλές απαιτήσεις. Για να τα βάλεις έξτρα effects τραβάει πολύ μνήμη είναι αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά αυτό κάποια στιγμή είχε πέσει στο bundlestars νομίζω στα 16,50 €. Αξίζει σε αυτή την τιμή; Οι ώρες gameplay περίπου πόσες είναι; Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το game στον τεχνικό τομέα (εάν δεν έχεις SLI/Xfire), στον τομέα του σεναρίου και στον τομέα του gameplay είναι με διαφορά το καλύτερο beat 'em up action game που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Τα 16 και τα 17 ευρώ είναι γελοία ποσά για τόσο ποιοτικό τίτλο. In other news, εγώ με 100% completion στο κανονικό και 100% completion στο NG+ έχω φτάσει αισίως τις 80 ώρες, χωρίς να έχω κάνει καθόλου challenges και χωρίς κανένα DLC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Είναι όντως βαρύ παιχνίδι και δεν το προτείνω αν δεν έχεις δυνατή GPU και τετραπύρηνο CPU. 'Οσο για τις ώρες, εγώ έφτασα 96% σε 35 ώρες περίπου κάνοντας τα πάντα και άφησα γύρω στα 150 riddles. Το 50ωρο εύκολα το έχεις και μετά έχει AR challenges και DLC αν θέλεις να συνεχίσεις. Γενικά αν το βρεις 15€ και κάτω σίγουρα αξίζει. @Nath Συμφωνώ για Deathstroke και γενικά τα boss fights ήταν, για άλλη μια φορά, σαφώς κατώτερα από το αναμενόμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 @Nath Συμφωνώ για Deathstroke και γενικά τα boss fights ήταν, για άλλη μια φορά, σαφώς κατώτερα από το αναμενόμενο. Έχεις την ευκαιρία για final fight με τον τύπο που άντεξε να παίξει ξύλο με robin και batman μαζί και τον βάζεις μέσα σε αμάξι. edit- Μια ερώτηση. Επειδή δεν έχω ακόμα ενεργοποιήσει το knightfall protocol. Εάν το κάνω και ολοκληρωθεί το παιχνίδι μπορώ να ξανα επιστρέψω για να διαβάσω πχ κάποια ιστορία ενώς χαρακτήρα; Ή θέλει new game και πάλι από την αρχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις. Το new game+ είναι ξεχωριστή επιλογή στο menu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εγώ με την 280Χ παίζει να το σηκώσει η μπά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα, ειδικά αν αφαιρέσεις Gameworks. Δες και εδώ: http://www.techspot.com/review/1022-batman-arkham-knight-benchmarks/page2.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά αυτό κάποια στιγμή είχε πέσει στο bundlestars νομίζω στα 16,50 €. Αξίζει σε αυτή την τιμή; Οι ώρες gameplay περίπου πόσες είναι; ω ναι αξιζει.εχει πολυ πραγμα ν ασχοληθεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 GOTY Ειλικρινά τώρα? Αν βγει στο PC, τουλάχιστον να είναι σωστό, όχι σαν το περσινό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ε λογικα απλα εχει ολα τα DLCs, κατι που εχει και η Premium Edition στο PC ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μόλις βγει για pc σίγουρη αγορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τι να βγει μωρε στο pc???Game of the year edition για ενα παιχνιδι που προκαλεσε τοσο ντορο γυρω στην pc κοινοτητα??? Εδω ουτε τα remastered δεν βγαζουν στο pc για αυτο το λογο(και αν ειναι να δειχνουν τοσο χαλια καλυτερα). Γενικα η WB(και με το MK X)εχει φαει μεγαλο κραξιμο απο το pc και πλεον χαρη θα μας κανουν ακομα και παιχνιδια να φερνουν . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα