Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιτέλους το τερμάτισα!

Στα γρήγορα η κάθε φάπα στον riddler μετά από όλα όσα πέρασα ήταν απόλαυση χιχι. Λοιπόν με πήρε 50 ώρες το full gameplay. Αξίζε η κάθε μου ώρα που αφιέρωσα. Ωραίο στορυ λινε ωραία fight. Λίγο σπάσιμο το batmobile...κάποιες αποστολές του ήταν λίγο meh. Κατα τα άλλα ακόμα και στα trophies βρήκα απολαυστικό να ανακαλύπτω σιγά σιγά την πόλη, να διαβάζω τις ιστοριούλες που ανακαλύπτω και να μπαίνω στην ιστορία του batman ολο και περισσότερο.

Όμως! Αν δεν εχετε καλή gpu μην το αγοράσετε τζάμπα θα πετάξετε τα λεφτά σας. Κατα τα άλλα περιμένω να πληρωθώ να αγοράσω τα dlc.

Υστερόγραφο: Deathstroke fight...απλά γιατί; Όσοι το έπαιξαν θα καταλάβουν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ρε παιδιά αυτό κάποια στιγμή είχε πέσει στο bundlestars νομίζω στα 16,50 €. Αξίζει σε αυτή την τιμή; Οι ώρες gameplay περίπου πόσες είναι;

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το game στον τεχνικό τομέα (εάν δεν έχεις SLI/Xfire), στον τομέα του σεναρίου και στον τομέα του gameplay είναι με διαφορά το καλύτερο beat 'em up action game που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Τα 16 και τα 17 ευρώ είναι γελοία ποσά για τόσο ποιοτικό τίτλο.

In other news, εγώ με 100% completion στο κανονικό και 100% completion στο NG+ έχω φτάσει αισίως τις 80 ώρες, χωρίς να έχω κάνει καθόλου challenges και χωρίς κανένα DLC.

• Like 1

Είναι όντως βαρύ παιχνίδι και δεν το προτείνω αν δεν έχεις δυνατή GPU και τετραπύρηνο CPU.

'Οσο για τις ώρες, εγώ έφτασα 96% σε 35 ώρες περίπου κάνοντας τα πάντα και άφησα γύρω στα 150 riddles.

Το 50ωρο εύκολα το έχεις και μετά έχει AR challenges και DLC αν θέλεις να συνεχίσεις. Γενικά αν το βρεις 15€ και κάτω σίγουρα αξίζει.

@Nath Συμφωνώ για Deathstroke και γενικά τα boss fights ήταν, για άλλη μια φορά, σαφώς κατώτερα από το αναμενόμενο.

• Like 1

@Nath Συμφωνώ για Deathstroke και γενικά τα boss fights ήταν, για άλλη μια φορά, σαφώς κατώτερα από το αναμενόμενο.

Έχεις την ευκαιρία για final fight με τον τύπο που άντεξε να παίξει ξύλο με robin και batman μαζί και τον βάζεις μέσα σε αμάξι. :(

edit-

Μια ερώτηση. Επειδή δεν έχω ακόμα ενεργοποιήσει το knightfall protocol. Εάν το κάνω και ολοκληρωθεί το παιχνίδι μπορώ να ξανα επιστρέψω για να διαβάσω πχ κάποια ιστορία ενώς χαρακτήρα; Ή θέλει new game και πάλι από την αρχή; 

Ρε παιδιά αυτό κάποια στιγμή είχε πέσει στο bundlestars νομίζω στα 16,50 €. Αξίζει σε αυτή την τιμή; Οι ώρες gameplay περίπου πόσες είναι;

ω ναι αξιζει.εχει πολυ πραγμα ν ασχοληθεις.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Τι να βγει μωρε στο pc???Game of the year edition για ενα παιχνιδι που προκαλεσε τοσο ντορο γυρω στην pc κοινοτητα???

Εδω ουτε τα remastered δεν βγαζουν στο pc για αυτο το λογο(και αν ειναι να δειχνουν τοσο χαλια καλυτερα).

Γενικα η WB(και με το MK X)εχει φαει μεγαλο κραξιμο απο το pc και πλεον χαρη θα μας κανουν ακομα και παιχνιδια να φερνουν .

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...