Despotas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Υπόψην πως η προσφορά με τα προηγούμενα Batman δεν ισχύει πια. Αφορούσε όσους το αγόρασαν μέχρι 16/11/15: http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/128710596358664118 Πάντως το παιχνίδι είναι σίγουρα καλό και ανυπομονώ να το απολαύσω όταν έχω νέα GPU κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με το cdkeys παίζει να υπάρξει κάποιο θέμα με τα capital controls ; Όχι, μετά το Arkham Knight, αγόρασα το ΒΟ3 0(μ**α έκανα που το πήρα, αλλα τέλος πάντων) με χρεωστική Πειραιώς.. Απλώς θέλει το κολπάκι που κυκλοφορεί! Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2016 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Όχι, μετά το Arkham Knight, αγόρασα το ΒΟ3 0(μ**α έκανα που το πήρα, αλλα τέλος πάντων) με χρεωστική Πειραιώς.. Απλώς θέλει το κολπάκι που κυκλοφορεί!Προχθές που το δοκίμασα, δε δούλεψε.. Πειραιώς κι εγώ αλλά prepaid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Προχθές που το δοκίμασα, δε δούλεψε.. Πειραιώς κι εγώ αλλά prepaid. Απευθείας δεν μου το δέχτηκα.. Στο balance τα έβαλα.. Δοκίμασα 2 κάρτες μία Viza και μία MasterCard.. μία δούλεψε.. Αλλα δεν θυμάμαι ποια!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στο balance πήγα να τα περάσω κι εγώ. Εντομεταξύ λεφτά δεν τράβηξε, αλλά χρέωση έκανε κανονικά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Με την έλευση της νέας GPU το έχω φτάσει στο 70% (στο Hard) και δε λέω να ξεκολλήσω. Πολύ καλή δουλειά από τη Rocksteady με εξαιρετική ατμόσφαιρα, γραφικά-ήχο και κυρίως gameplay. Σαφώς το πιο πλήρες Batman game μέχρι στιγμής. Για το PC port δε γράφω κάτι παραπάνω από τα γνωστά σε όλους, σε μένα πάντως τρέχει μια χαρά με όλα στο high από το SSD. Τα side missions είναι καλοφτιαγμένα και ο τρόπος που "ανοίγει" ο κόσμος μου αρέσει πολύ. Οι προσθήκες νέων εχθρών και upgrades ανεβάζουν το ήδη γνωστό gameplay και οι μάχες γίνονται ακόμη καλύτερες. Το Batmobile επίσης τρομερή προσθήκη-υλοποίηση αν και συμφωνώ πως το παιχνίδι προσπαθεί συχνά να σε κάνει να το χρησιμοποιήσεις. Εγώ παίζω κυρίως side missions και μετά λίγο main quest και έτσι δε μου πολυφαίνεται. Κρίμα που το παιχνίδι χαντακώθηκε λόγω της βλακείας τους γιατί πραγματικά αξίζει πολύ. Σε τιμή λιγότερο από 15€ στα κλειδάδικα είναι ληστεία. Απλά μην το χάσετε, αν βέβαια έχετε και το ανάλογο hardware. Από μένα 9/10. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 εμενα συνεχεια η ενδειξη fatal error και λογικα με 8 ram δεν παιζει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εγώ πάλι εχω πάει 95% το παιχνίδι και μου λείπουν μονο καμία 100 riddlers για να το τελειώσω. Πραγματική απελπισία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πραγματικά αυτό το 100% για να δεις το "σωστό" ending είναι απαράδεκτο και το μεγαλύτερο αρνητικό του. Ας άφηναν εκτός του 100% τα άπειρα trophies και riddles αφού το side quest Riddler-Catwoman είναι αρκετά καλό. Για DLC-Season Pass δε σχολιάζω καν, τα γνωστά σταθερά χάλια. Αν ήταν σοβαροί έπρεπε να τα δώσουν και αυτά δωρεάν για το PC που τα έκαναν μαντάρα. Και πάλι όμως, όπως είπα, το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και όλοι οι φίλοι των action-adventure πρέπει να το δοκιμάσουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Φοβερό παιχνίδι ξεκίνησα εδώ και 2 μέρες, πολύ δυνατά γραφικά, πολύ ωραίο gameplay και δύσκολο παιχνίδι. Πολύ καλή δουλειά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Επειδή το έπαθα, φτάνοντας 96% με 13/14 Most Wanted, το αναφέρω: Αν τελειώσετε πάνω από 7/14 Most Wanted πρέπει να φτάσετε 100% για να δείτε το complete ending. Δεν υπάρχει τρόπος να δείτε το incomplete ending αν έχετε πχ 8/14. Είναι κουφό λάθος αλλά το κατάφεραν πάλι. Δείτε και εδώ: http://egmr.net/2015/06/batman-arkham-knight-has-a-serious-inexplicable-glitch-with-its-ending/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αν δηλαδή έχεις 6/14 το βλέπεις κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 @somniakiasuser Δε μπορεί να είδες complete χωρίς 100%. Υπάρχουν 2 endings, complete & incomplete. Για να δεις το complete θέλεις 100%, δηλαδή main quest και 14/14 Most Wanted. Για να δεις το incomplete θέλεις main quest και μέχρι και 7/14 Most Wanted. Αν θες μετά το φτάνεις 100% και βλέπεις το complete. Εγώ που έφτασα 96% με 13/14 δε μπορώ να δω το incomplete και το παιχνίδι με υποχρεώνει να πάω για 100% για να δω το complete. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nath2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 30 riddles μου έμειναν. Έν τελει εχω βρει ένα νόημα στα riddles. Μάλλον γιατί μου μεγαλώνουν τον θυμό και θα ειναι ποιο απολαυστική η κάθε μπουνιά που θα φάει ο enigma. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 έχω πολλά riddles ακόμα. δν πηγαίνα στο τέλος γιατί ήθελα ν απόλαυσω τη πολη.έχω τελειώσει τα πάντα εκτός από riddles. αν όντως ισχύει αυτό μεγάλο λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα