Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

^Έστρωσε τόσο πολύ, ή έχεις τούμπανο PC?

edit : ok, pc :P

Όχι και τόσο τούμπανο man(αν λες για το δικό μου) αν προσέξεις έχω CPU του 2012. Oκ, τότε αυτό το CPU από τις καλύτερες επιλογες που μπορούσες να κάνεις, μιας που όλοι οι testers, reviewers αυτό χρησιμοποιούσαν, πχ Linustechtips, έσκασε μια ευκαιρία εδώ στο insomnia και το τσίμπησα φτηνότερα. Μια πολύ καλή βάση λοιπόν έχω, όπως και ο Spartan(και άλλοι αν προσέξεις τις υπογραφές) και αλλάζουμε gpu (αν χρειαστεί) μέχρι όντως να παρατήσουμε το πρώτο μας μπουκαλάκι. Και με με gpu των 250 ευρώ πχ gtx 960 4Gb το game τρέχει καλά, δοκιμασμένο σε φίλο με τον i5, κάτω από 40 δεν είδα να πέφτει στα 1080p.

Εγώ προσωπικά όταν δω ότι η gpu ή CPU δεν πάει άλλο, έφυγαν εδώ, και πάμε με την διαφορά για new stuff. Εγώ τουλαχιστον έτσι λειτουργω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, σε αφήνει να διαλέξεις μεταξύ 30, 60, 90 και 120 (νομίζω).

Δεν γίνεται να αλλάξεις το mapping μέσα από το παχνίδι, αν αυτό εννοείς!

εννοω οτι ενω στο x360 τα κουμπια ειναι κανονικα το Χ στο Χ κτ΄λ στο παιχνιδι μεσα οταν μ λεει να πατησω τν Ο αναγνωριζει το Χ σαν κυκλο

εννοω οτι ενω στο x360 τα κουμπια ειναι κανονικα το Χ στο Χ κτ΄λ στο παιχνιδι μεσα οταν μ λεει να πατησω τν Ο αναγνωριζει το Χ σαν κυκλο

Τι να σου πω?! Εγώ με του ΧΟ δεν έχω πρόβλημα.. Μιλάμε για official Χ360 μοχλό?

Τι να σου πω?! Εγώ με του ΧΟ δεν έχω πρόβλημα.. Μιλάμε για official Χ360 μοχλό?

το χειρηστηριο που εχω ειναι speedlink με το x360ce το τρεχω γτ αλλιως δεν το αναγνωριζει στο παιχνιδι

το χειρηστηριο που εχω ειναι speedlink με το x360ce το τρεχω γτ αλλιως δεν το αναγνωριζει στο παιχνιδι

Μήπως δεν έχει γίνει σωστό mapping των κουμπιών! Ψάξε στο google το μοντέλο που έχεις και το πρόγραμμα, μήπως δεν είναι δυμβατό!

Έφτασε και για μένα ο καιρός..

Μόλις πριν από λίγο τερμάτισα το main story.. Μαζί με όλα τα άλλα, εκτός από τον Riddler (που ποιος νοιάστηκε γι'αυτόν?).

To παιχνιδάκι παρά τα τεχνικά προβλήματα που είχε και έχει είναι πολύ ωραίο... Το σενάριο είναι επικό! Το μόνο που αξίζει στο PC τα λεφτά του! :P

Όποιος το βρει σε χαμηλή τιμή, ας το πάρει.. Αξίζει!

Σε 1,5 ώρα είχα ξεμπερδέψει και με το Mad Hatter, Mr.Freeze!

Έχασα λιγο τον "ποιητή" μετά από το σημείο που παραδίδεσαι στον Crane... Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει? 

Άντε να έρθει και το sequel!

Σιγά μην πέθανε!

Ή θα έρθει πρώτα το prequel από την WB??!

• Like 1

Τελικά με τα τελευταία patch έστρωσε ο τεχνικός τομέας ή έχει ακόμα δρόμο, μιας και σκέφτομαι να το αγοράσω στη περίπτωση που είναι playable (Να δείτε που το είχα προπαραγγήλει και μια μέρα πριν κυκλοφορήσει το ακύρωσα για λόγους αγνώστους και σκοτεινούς )

• Like 1

Τελικά με τα τελευταία patch έστρωσε ο τεχνικός τομέας ή έχει ακόμα δρόμο, μιας και σκέφτομαι να το αγοράσω στη περίπτωση που είναι playable (Να δείτε που το είχα προπαραγγήλει και μια μέρα πριν κυκλοφορήσει το ακύρωσα για λόγους αγνώστους και σκοτεινούς )

Κοίτα, εγώ με 760 2GB στα Low-Med & 1-2 Gameworks, και όταν πρωτοκυκλοφόρησε και τώρα στα ίδια fps το τρέχω... 25-40, με μέσο όρο γύρω στα 32-35.. Ο χαλασμός γίνεται όταν πολεμάς πολλούς μαζί και γυρνάει η κάμερα γρήγορα.. και όταν τρέχεις το Batmobile!

Απ'ό,τι διαβάζω στο Steam Community, όσοι έχουν ΑMD κάρτες, έχουν προβλήματα με τα fps (λόγω Gameworks).

Με ολα αυτα που εκαναν εγω δεν τους δινω ουτε 1 ευρω μεχρι να βγει GOTY Edition μετα απο οτι εγινε. Ελεγα να το παρω τα χριστουγεννα αλλα το ξανασκεφτηκα και λεω δεν αξιζει.

Αυτό το Gameworks μπορεί να μου το χαλάσει μιας και έχω AMD κάρτα. Για το lag της κάμερας σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω gamepad.

Σε μια ανάλογη περίπτωση με χάλια μαύρα optimization, το Dark Souls, το οποίο ακόμα και μετά από modding kai tweaking μου ήταν αδύνατο να παίξω με πληκτρολόγιο και ποντίκι, μιας και το lag της κάμερας ήταν απίστευτα κουραστικό, δοκίμασα με το gamepad και το παιχνίδι πλέον είχε μόνο μερικά ελαφρά hicups. Και αυτό γιατί το thumbstick που έλεγχε την κάμερα κατάφερε να μειώσει στο ελάχιστο το camera lag. Ακόμα ένα παράδειγμα το πρώτο Dead Space που ενώ με ποντίκι μου προκαλούσε ναυτία, με το gamepad ήταν απολύτως playable. Τώρα με το Arkham Knight δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να δουλέψει το κόλπο αυτό, αλλά πιστεύω πως αν το framerate δεν πέφτει κάτω από 35-40 fps δεν θα μου είναι εμφανές το camera lag .

Απαράδεκτη βέβαια η κατάσταση στην οποία το πρωτοκυκλοφόρησαν, αλλά τουλάχιστον βλέπω πως κάπως προσπαθούν να το μπαλώσουν. Μου τη δίνει κιόλας το γεγονός ότι στις κονσόλες τρέχει μια χαρά και ότι ενώ το παιχνίδι είναι ένα άξιο τέλος στη σειρά Arkham ( με βάση διάφορες κριτικές που έχω δει ), υπάρχει μια γερή πιθανότητα να μην μπορέσω να το απολαύσω στο PC ( το οποίο και είχα αγοράσει πρόσφατα για να μπορώ να παίζω τις καινούργιες κυκλοφορίες ). 

Αυτό το Gameworks μπορεί να μου το χαλάσει μιας και έχω AMD κάρτα. Για το lag της κάμερας σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω gamepad.

Σε μια ανάλογη περίπτωση με χάλια μαύρα optimization, το Dark Souls, το οποίο ακόμα και μετά από modding kai tweaking μου ήταν αδύνατο να παίξω με πληκτρολόγιο και ποντίκι, μιας και το lag της κάμερας ήταν απίστευτα κουραστικό, δοκίμασα με το gamepad και το παιχνίδι πλέον είχε μόνο μερικά ελαφρά hicups. Και αυτό γιατί το thumbstick που έλεγχε την κάμερα κατάφερε να μειώσει στο ελάχιστο το camera lag. Ακόμα ένα παράδειγμα το πρώτο Dead Space που ενώ με ποντίκι μου προκαλούσε ναυτία, με το gamepad ήταν απολύτως playable. Τώρα με το Arkham Knight δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να δουλέψει το κόλπο αυτό, αλλά πιστεύω πως αν το framerate δεν πέφτει κάτω από 35-40 fps δεν θα μου είναι εμφανές το camera lag .

Απαράδεκτη βέβαια η κατάσταση στην οποία το πρωτοκυκλοφόρησαν, αλλά τουλάχιστον βλέπω πως κάπως προσπαθούν να το μπαλώσουν. Μου τη δίνει κιόλας το γεγονός ότι στις κονσόλες τρέχει μια χαρά και ότι ενώ το παιχνίδι είναι ένα άξιο τέλος στη σειρά Arkham ( με βάση διάφορες κριτικές που έχω δει ), υπάρχει μια γερή πιθανότητα να μην μπορέσω να το απολαύσω στο PC ( το οποίο και είχα αγοράσει πρόσφατα για να μπορώ να παίζω τις καινούργιες κυκλοφορίες ). 

Με gamepad το έπαιξα και εγώ! Tέρμα πια ό,τι patch έβγαλαν στο PC, λογικά και στις κονσόλες..

Αμαρτία για το παιχνίδι, όπως είπα και παραπάνω, είναι δυνατό, αλλά αδικήθηκε στο PC.

Όλα τα παιχνίδια αναπτύσσονται στις κονσόλες και γίνονται port στο PC..

Aν το γουστάρεις, μπορείς να το πάρεις από εδώ στα 11 ή με 18 το παιχνίδι + season pass.. Το site δοκιμασμένο από μένα στο AK.

MAGOTY θα βγει αυτό το παιχνίδι, most annoying game of the year.

Θα βγει GOTY, όλα βγάζουν πια! :D

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά στο steam αλλά τότε ως αποζημίωση για τις μλκιες που έκαναν έδωσαν όλα τα GOTY Batman δωρεάν σε όποιον είχε ή θα αγόραζε το AK. Ακόμα και αν μην σου αρέσει το AK, σε αυτή την τιμή τα παίρνεις όλα. Αν είσαι φαν του Batman, και δεν έχεις πάρει /παίξει τα προηγούμενα δεν υπάρχει δικαιολογία για σένα :P

Πολύ καλή περίπτωση πάντως σε όσους δεν έχουν παίξει τα προηγούμενα. 4 games έτσι.

Έχω παίξει ήδη όλα τα προηγούμενα και περίμενα πως και πως το Arkham Knight, οπώτε θα του δώσω μια ευκαιρία τώρα( και αν ισχύει ακόμα η προσφορά του steam που έλεγες ακόμα καλύτερα μιας και θα μου συμπληρώσει τα DLC του Origins που δεν έχω).

Με το cdkeys παίζει να υπάρξει κάποιο θέμα με τα capital controls ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...