JohnVani18 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Καλά κάνω και περιμένω τελικά. Να βρεθεί και το season pass σε καλή τιμή, να στρωσει και το παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Στο perfomance έχει στρωσει εδώ και πολύ καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Το δοκίμασα με το τελευταίο patch. Κολλημένο εξηντάρι χωρίς nvidia gimmick (εκτος της βροχής). Η μονη διαφορα με πριν είναι ότι τώρα το έχω σε SSD και έκανα OC τις μνήμες από 1600mhz στα 2133mhz (βοηθάει αρκετά στα min frames). Imo είναι ένα από τα καλύτερα games του 15 και ίσως το παίξω ξανά τώρα στα 60 μιας και είναι δυνατό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Παιχνιδαρος που χαντακωθηκε απο το άθλιο port.Εγώ το τελείωσα στο pc έχοντας πάθει σοκ τα ματια μου απο τα framedrops αλλά σα παιχνιδι είναι απίστευτο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Παιχνιδαρος που χαντακωθηκε απο το άθλιο port.Εγώ το τελείωσα στο pc έχοντας πάθει σοκ τα ματια μου απο τα framedrops αλλά σα παιχνιδι είναι απίστευτο Το μονο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι το παιχνίδι έχει τόσο πολύ Batmobile που το πόσο σου αρέσει το παιχνίδι εξαρτάται από το ποσο θα σου αρέσει το Batmobile. Ευτυχώς εμενα μου άρεσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά ηταν το batmobile και σε καμια περίπτωση δε χάλασε το παιχνιδι. Πριν το παίξω ακουγα κάτι κραυγές για το batmobile αλλά τελικά ηταν μια χαρά και πολύ καλη προσθήκη στο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά ηταν το batmobile και σε καμια περίπτωση δε χάλασε το παιχνιδι. Πριν το παίξω ακουγα κάτι κραυγές για το batmobile αλλά τελικά ηταν μια χαρά και πολύ καλη προσθήκη στο παιχνιδι. Ναι μια χαρά ήταν επειδή ήταν και open world το παιχνίδι,είχες αποστολή με batmobile και το βαριόσουν; μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο. Σε έπιανε η όρεξη έπιανες το batmobile και κυνηγούσες αλήτες. Μόνο αν καθόσουν να παίξεις τυφλά το story ίσως σε κάποιες στιγμές να σε κούραζε γιατί είχε επανωτές αποστολές με το όχημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Το δοκίμασα με το τελευταίο patch. Κολλημένο εξηντάρι χωρίς nvidia gimmick (εκτος της βροχής). Η μονη διαφορα με πριν είναι ότι τώρα το έχω σε SSD και έκανα OC τις μνήμες από 1600mhz στα 2133mhz (βοηθάει αρκετά στα min frames). Imo είναι ένα από τα καλύτερα games του 15 και ίσως το παίξω ξανά τώρα στα 60 μιας και είναι δυνατό.Και με τα nvidia gimmicks μια χαρά 60αρι έχεις. Αφού το έχεις και στον ssd και να φανταστώ και με oced CPU σίγουρα δεν θα έχεις below 45fps σε καμιά περίπτωση μέσα στο game ακόμα και με όλα τα physx ενεργοποιημένα. Παρόμοιο σύστημα έχουμε και μπορώ να το επιβεβαιώσω ότι και να τα βάλεις, πάλι τζάμι θα τρέχεις το game. Όλη η ιστορία για να παίξεις μαξαρισμενος είναι να το βάλεις στον ssd, να έχεις 16Gb ram (δεν ξέρω αν διόρθωσαν το memory leak) και να έχεις gpu από 780 και άνω για 60αρι. Εγώ δεν είχα θέμα με το game από τότε που έβγαλαν και το fps cap επισήμως με ένα από τα πρώτα updates. Ήμουν από τους τυχερούς. Συν ότι μπήκε και στα Win10 που για κάποιο λόγο μου το έκαναν πιο stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 απορια,το παιχνιδι χωρις vsync ειναι για πανω απο 30fps? και αν και με vsync off κλειδωνει απο μονο του το game στα 30fps απο που μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 αποχ θες ολη τν ωρα μου πεταει ενα μυνημα fatal error... οτι δεν βρισκει το αρχειο BatmanAK.exe αποτι διαβασα στο φορουμ ειναι πολλα τα ατομα... υπαρχει μηπως καποια λυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_realmad Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Εχω θεμα με το χειρηστηριο δεν αλλαζει το Χ με το Ο και το τετραγωνο με το Δ ,εχω δοκιμασει και με το x360ce αλλα τιποτα (εχω ενα χειρηστηριο speedlink) Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_realmad Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 απορια,το παιχνιδι χωρις vsync ειναι για πανω απο 30fps? και αν και με vsync off κλειδωνει απο μονο του το game στα 30fps απο που μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε; Στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, σε αφήνει να διαλέξεις μεταξύ 30, 60, 90 και 120 (νομίζω). Εχω θεμα με το χειρηστηριο δεν αλλαζει το Χ με το Ο και το τετραγωνο με το Δ ,εχω δοκιμασει και με το x360ce αλλα τιποτα (εχω ενα χειρηστηριο speedlink) Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?? Δεν γίνεται να αλλάξεις το mapping μέσα από το παχνίδι, αν αυτό εννοείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και με τα nvidia gimmicks μια χαρά 60αρι έχεις. Ισχύει, το δοκίμασα και τρέχει άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ^Έστρωσε τόσο πολύ, ή έχεις τούμπανο PC? edit : ok, pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα