Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Σκέψεις για δωρεάν έκδοση των Windows 8.x

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 Μήνες σε ενα laptop (αναγκαστικά γιατι δεν ήμουνα εδω και δεν είχα χρόνο για format και ενα μήνα στο μεγάλο το pc να δω μήπως με βολέψουν 

Και επειδή εσένα δεν σε βόλεψαν (καθαρά θέμα υποκειμενικό) πρέπει να βγαίνεις και να λες να με πληρωνουν δεν τα βαζω(ή έστω οτι ειπες?) !!!

Ειναι σαν να λες δεν μου αρέσει το κόκκινο χρώμα σε μια μπλούζα!!Μετά απο κάτι που είδα (σε ενα θεμα,για πλακα ειπες ενας οτι με τα 32Bit δεν ανεβαζω θερμοκρασίες,το πιστεψε ο αλλος και πηγε και εβαλε 32.! ) μην καθεστε να λετε ότι να ναι αληθεια!!!

Σε 2πυρηνο συστηματακι όλα τρέχουν νερό και Bootarei απιστευτα γρηγορα.!!

Και τα εχω βαλει σε 4-5 λαπτοπ 5ετίας!!

Τεσπα sorry για το όλο off topic!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Πληροφοριες για τα windows rt υπαρχουν στην επισημη σελιδα της Microsoft,σε αλλες σελιδες ,σε εντυπα,διαφημισεις ,στην συσκευασια,στο καταστημα αγορας.

Αν ο αλλος σκορπα τα χρηματα του αδιαφοροντας για τις προδιαγραφες του προιοντος και τις αναγκες του τοτε δεν φταιει ουτε η Microsoft ουτε η αδιαφορια του διπλανου .

Να μου επιτρεψεις τις ευαισθησιες μου να τις εκφραζω σε σοβαρα θεματα .

Aν ο σκοπος της ms ειναι να δυσκολεψει και να ξεγελασει τον απλο χρηστη που ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ,ας κανει οτι θελει τοτε!!!
Δεν χρειαζεται να ξημεροβραδιαζεται στα φορουμ, μια ερευνα αγορας 5λεπτων αρκει για να μαθει τι αγοραζει με τα 200+ ευρω του .

Δεν χρειαζεται να ξημεροβραδιαζεται στα φορουμ, μια ερευνα αγορας 5λεπτων αρκει για να μαθει τι αγοραζει με τα 200+ ευρω του .

Μπες στην nokia και πες μου που γραφει για τις δυνατοτητες του λογισμικο που εχει το 2520?

Ποσοι θα προσεξου οτι υπαρχει στο ονομα του λογισμικου ενα RT,για να το ψαξουν?

Ειναι μαρκετιστικα κολπα για να παρασειρεις τους απλους χρηστες που δεν εχουν ψαχτει ιδιαίτερα !!!

Και να τα βγαλει,παλι οι κατασκευαστες θα της τα στρεψουν πισω,οπως εγινε με την RT,που και δωρεαν να τους την δινει,κανεις δε θα τα περνει,για να μην εχουν παλι τα παραπονα και τις επιστροφες που ειχαν στο πρωτο χρονο κυκλοφοριας των RT tablets!

Ηδη με 350ευρο παιρνεις netbook/tablet με κανονικα windows και απο του χρονου θα εχουμε και ακομη πιο χαμηλες τιμες σ'αυτα που δε θα μπορουν ουτε τα κουτσουρεμενα Windows ουτε τα chromebook,να συναγωνιστουν μαζι τους!

Γιατι να ψαξω τις δυνατοτητες του λειτουργικου της Microsoft στη Nokia ;

Για να ξερεις τι αγοραζεις.

Ή περιμενεις οτι καποιος ελεγχει το προιον που περνει απο το site της MS?

Ο απλος χρηστης θα κοιταξει μονο στη σελιδα του κατασκευαστη και δε θα μπει να ελεγξει ΚΑΙ το λογισμικο!

και εγω με windows 8 ειμαι και τα βλεπω σχετικα καλα , αν και καποια πραγματα δεν με βολευουν , πχ χρησημοποιουσα λογο δουλειας πολυ το calculator, τωρα πιανει ολη την οθονη με αποτελεσμα να πρεπει συνεχεια να αλζω παραθυρα με το αλτ shift, επισης δεν μπορω να παρω απο την εναρξη αντικειμενα και να τα τοποθετησω στην επιφανεια εργασειας 

Δωρεα θα σου δινουν ενα λογισμικο χωρις δυνατοτητες offline και οχι τα κανονικα windows 8,που θα τα πληρωνεις κανονικα.No free γ'αυτα!

Επισης θελουν να κτυπησουν φτηνα λαπτοπ οπως ειναι τα chromebook(ναι,αυτα που τα εχεις αγορασει για να αντικαταστησεις ολα τα windows PC σου :devil: )!

Στα desktop/laptop δεν εχουν κανενα ανταγωνιστη ουτε με τα 8,ουτε με τα 9 θα εχουν!!!

αα δε το καταλαβα αυτό στην αρχή. Δε πειράζει περαστικά τους. Ρίξανε όμως 70% τις τιμούλες στις εκδόσεις ΟΕΜ, άρα δε μπορεί να πέφτω πολύ έξω :P

και εγω με windows 8 ειμαι και τα βλεπω σχετικα καλα , αν και καποια πραγματα δεν με βολευουν , πχ χρησημοποιουσα λογο δουλειας πολυ το calculator, τωρα πιανει ολη την οθονη με αποτελεσμα να πρεπει συνεχεια να αλζω παραθυρα με το αλτ shift, επισης δεν μπορω να παρω απο την εναρξη αντικειμενα και να τα τοποθετησω στην επιφανεια εργασειας 

Υπαρχει calculator για το desktop,δε χρειαζεται να χρησιμοποιεις αυτο του metro!Αν και μπορεις να το κανεις snap αριστερα ή δεξια της οθονης!

Tα apps του metro,προς το παρον λειτουργουν σε fullscreen και δεν μπορεις να βαλεις shortcut στο desktop.Μονο οι εφαρμογες του desktop(windows7) μπορεις να το κανεις!

Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να δούμε το θέμα σε ενδελεχώς νεά βάση. Έχοντας χρησιμοποιήσει τα win 8.x (μέσα από Parallels) κατάλαβα ότι η Microsoft προσπάθησε να απαγκιστρώσει τους mainstream πελάτες της από τον "παλιό" τρόπο δουλειάς και χρήσης ενός Η/Υ. Με την εμφάνιση των "cloud" και "SharePoint" η εταιρεία θέλησε να δώσει μια ενιαία υποδομή σε μηχανήματα (και κινητά) που θα αντικατώπτριζε την πραγματική εργασία (και διασκέδαση ίσως). Έτσι το λειτουργικό δεν αποτελεί πια το κλασικό kernel με κάποιες δυνατότητες διαχείρισης αρχείων και πόρων. Το λειτουργικό μαθάινει από το χρήστη πως αυτός στήνει διαδικασίες και δίκτυα επικοινωνιών. Με τα 8άρια οι εφαρμογές έγιναν διαδικασίες, τα αρχεία συλλογική δουλειά, οι ομάδες εργασίας έγιναν δια-τμηματικές. Αυτή είμαι η πραγματικότητα σήμερα. Ο κάθε χρήστης και μέλος μιας δουλειάς, μιας ομάδας αποσπάται από το PC "του" και αποκτά τη δυνατότητα να δουλεύει ταυτόχρονα μέσα από πολλά μέσα. Κινητά, tablets, desktops. Το λειτουργικό λοιπό πρέπει να μαθαίνει και να έχει την προσοχή του στον χρήστη (στο user name) και όχι στο μηχάνημα. Πρέπει να είναι ένα λειτουργικό που να αναπαριστά τον τρόπο δουλειάς ομάδων και διαδικασιών. Η Microsoft, εξέπεμψε το μύνημα ότι ´εχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό την βελτιστοποίηση του "βιοσυστήματός της για δουλειά", που δεν την νοιάζει να παίρνει μερικές δεκάδες δολάρια από κάθε "συμβεβλημένο" λειτουργικό. Τα έσοδα ´ερχονται από την ευχαρίστηση του πελάτη γιατί βρήκε ένα σύστημα που να υποστηρίζει τη δουλειά του και την ελευθερία του. Ένα σύστημα που θα μαθαίνει για τον κάθε πελάτη και θα προσαρμόζεται και μέσα από την απόλυτη προσαρμογή θα τον κρατήσει και θα του "αρμέξει" λεφτά σε δεύτερο στάδιο. Μιχάλης.

Sent from my iPhone using Insomnia

Γιατι να ψαξω τις δυνατοτητες του λειτουργικου της Microsoft στη Nokia ;

Για να ξερεις τι αγοραζεις.

Ή περιμενεις οτι καποιος ελεγχει το προιον που περνει απο το site της MS?

Ο απλος χρηστης θα κοιταξει μονο στη σελιδα του κατασκευαστη και δε θα μπει να ελεγξει ΚΑΙ το λογισμικο!

Το λειτουργικο ειναι προιον της Microsoft και εκει πρεπει να απευθυνθει καποιος για να αντλησει πληροφοριες . Η καταναλωτικη συνειδηση δεν εχει να κανει με το αν εισαι απλος η προχωρημενος χρηστης . Οποιος την πατησε ας προσεχε , τελος το offtopic απο εμενα .

αα δε το καταλαβα αυτό στην αρχή. Δε πειράζει περαστικά τους. Ρίξανε όμως 70% τις τιμούλες στις εκδόσεις ΟΕΜ, άρα δε μπορεί να πέφτω πολύ έξω :P

Τα 8 εχουν market κατι που αυξανει το κερδος του σε σχεση με τα 7,παλι κερδισμενη βγαινει!

Και με τα 8 προσπαθει να συναγωνιστει τα ios&android και τα market τους και οχι οποιοδηποτε αλλο desktop os!

Το προβλημα της ms δεν ειναι οτι δε πουλιουνται τα 8 στα desktop/laptop,αλλα οτι ο κοσμος στρεφεται στα mobile os και οι εταιριες που τα ελεγχουν γινονται πιο πλουσιες και πιο δυνατες!

Το θεμα οτι σε λιγο καιρο θα αρχισουμε να βλεπουμε και μια ωραιοτατη βουτια και στις πωλησεις κυριως των laptop και αυτο θα ειναι τεραστιο πληγμα για την desktop πλατφορμα και το developing της!

• Like 1

Calculator:

Winkey+S --> Calc --> δεξί κλικ ---> pin to taskbar

Shortcuts στο Desktop:

windows explorer ---> στο address bar: "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs" ---> ψάξε στους υποφακέλους όποιο εικονίδιο σε ενδιαφέρει και κάνε δεξί κλικ ---> send to ---> desktop.

;)

Calculator:

Winkey+S --> Calc --> δεξί κλικ ---> pin to taskbar

Shortcuts στο Desktop:

windows explorer ---> στο address bar: "C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs" ---> ψάξε στους υποφακέλους όποιο εικονίδιο σε ενδιαφέρει και κάνε δεξί κλικ ---> send to ---> desktop.

;)

Δεν ισχυει για τις metro εφαρμογες!

Για παραδειγμα αν κανεις pin το store,θα σου ανοιξει τον ie,ενω στα pc settings θα σου ανοιξει το control panel!

Οταν κυκλοφορησαν τα windows 8 η τιμη 30 euro που τα ειχε ηταν μια χαρα (και ας ελεγε η MS οτι ειναι upgrade version εχω παρατηρησει οτι αυτο δεν ισχυει τωρα ποια, γιατι οταν εκανα format δεν χρειαζοτανε να πατησει πανω στα 7). Μετα παλι η τιμη αυξηθηκε και εκανε πατατα. Το θεμα ειναι οτι τωρα ποια δεχετε μεγαλο ανταγωνισμο απο την google και ισως και την apple. Για να μπορεσει να τα δωσει δωρεαν το βλεπω αδυνατον μιας και κατεχει το 91% του συνολικου desktop OS (ισως δωσει καμμια πετσοκομμενη εκδοση ή αλλιως καμμια αρκετα κλειδωμενη εκδοση, αλλα και παλι θα φαει βρισιμο). Για να δωσει τα windows δωρεαν πρεπει πρωτα να πιασει για τα καλα το Bing Search και οι λοιπες υπηρεσιες της (ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ. Καλα για ελληνικα αποτελεσματα δεν μιλαω γιατι ειναι χαλι). 

Παντως οι περισσοτεροι εχουν μεινει στα 7αρια οχι γιατι δεν τους αρεσουν τα 8.1 αλλα επειδη τα εχουν πειρατικα (και μην λετε παλι για το metro ui γιατι αν εχετε δει video με το νεο update αναλογως το μηχανημα που εχεις προσαρμοζετε σε ποια επιφανεια εργασιας θα σε βγαζει, το οποιο θα ειναι και παραμετροποιησιμο). Καλλιο αργα παρα ποτε.

Αν δεν μειωσει πολυ τις τιμες θα παει για φουντο η εταιρεια. Κριμα αλλα ηδη φαινεται προς τα που οδευει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...