Προς το περιεχόμενο

Microsoft: Σκέψεις για δωρεάν έκδοση των Windows 8.x

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Αχ τσουρουφλανε οι πωλησεις φαινεται. Τοσο πολυ που θα τα δινουν τσαμπα για να ανεβασουν λιγο τα ποσοστα τους... Καλα να παθουν και πολυ γουσταρω που τα περισσοτερα λαπτοπ τωρα τα πουλανε γυμνα χωρις windows. Τσουζει που οι μοναδικες πωλησεις ηταν απο λαπτοπ που αμαγκαζαν τον κοσμο να παρει την φολα.

(Και για να προλαβω μερικους, ναι τα εχω δοκιμασει και οχι 1 η 2 μερες, αλλα μηνες πριν τα σουταρω για να γυρισω στα 7)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να δω με τι θα έιστε ικανοποιημένοι, και να σας πληρώσουν όπως λετε πάλι θα κράζετε.. Με μόνο κριτήριο το γούστο σας στην εμφάνηση τι περιμένετε δηλαδή? Χωρίς καμία κριτική σκέψηή έστω διάθεση για μια δοκιμή ώστε να αποκτήσετε μια άποψη λίγο πιο εμπεριστατωμένη ρε αδερφε.....

• Like 1

Να δω με τι θα έιστε ικανοποιημένοι, και να σας πληρώσουν όπως λετε πάλι θα κράζετε.. Με μόνο κριτήριο το γούστο σας στην εμφάνηση τι περιμένετε δηλαδή? Χωρίς καμία κριτική σκέψηή έστω διάθεση για μια δοκιμή ώστε να αποκτήσετε μια άποψη λίγο πιο εμπεριστατωμένη ρε αδερφε.....

Φαντάζομαι το λες αντικειμενικά και αδιάβλητα και ισχύει και για άλλα λειτουργικά .... πχ. linux

Αχ τσουρουφλανε οι πωλησεις φαινεται. Τοσο πολυ που θα τα δινουν τσαμπα για να ανεβασουν λιγο τα ποσοστα τους... Καλα να παθουν και πολυ γουσταρω που τα περισσοτερα λαπτοπ τωρα τα πουλανε γυμνα χωρις windows. Τσουζει που οι μοναδικες πωλησεις ηταν απο λαπτοπ που αμαγκαζαν τον κοσμο να παρει την φολα.

(Και για να προλαβω μερικους, ναι τα εχω δοκιμασει και οχι 1 η 2 μερες, αλλα μηνες πριν τα σουταρω για να γυρισω στα 7)

Δωρεα θα σου δινουν ενα λογισμικο χωρις δυνατοτητες offline και οχι τα κανονικα windows 8,που θα τα πληρωνεις κανονικα.No free γ'αυτα!

Επισης θελουν να κτυπησουν φτηνα λαπτοπ οπως ειναι τα chromebook(ναι,αυτα που τα εχεις αγορασει για να αντικαταστησεις ολα τα windows PC σου :devil: )!

Στα desktop/laptop δεν εχουν κανενα ανταγωνιστη ουτε με τα 8,ουτε με τα 9 θα εχουν!!!

Κατα πάσα πιθανότητα θα είναι ένα κλειδωμένο λειτουργικό τύπου Windows Phone 8 όπου θα είσαι άρρηκτα συνδεμενος με τις υπηρεσίες της MS και το Windows store.

Είναι μια πολύ σωστή κίνηση που στην ουσία θέτει εκτός συναγωνισμού τα Chromebooks και Android AIO pc μιας και παρέχει πολλά παραπάνω με το ίδιο μηδενικό κόστος.

Για όσους τα κράζουν θα υποθέσω η ότι δεν τα έχουν δουλέψει η ότι είναι γκασμαδες και δεν ξέρουν πως να τα παραμετροποιησουν στα μέτρα τους και τους ενοχλεί το touch oriented metro ui.

Απορώ πως τόσος κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι η MS δε βλέπει το τώρα αλλά τον υπολογιστή σε 5 χρόνια από τώρα.

• Like 1

Μακαρι να επαληθευτει η ειδηση

Μακαρι οχι!

Δε μας φτανει η RT στα tablets,να εχουμε τις ιδιες καταστασει και με τα λαπτοπς!

Αν θελει να δωσει δωρεαν λογισμικο,να δωσει τα κανονικα windows και οχι μια πετσοκομενη εκδωση του λογισμικου!

Μακαρι να επαληθευτει η ειδηση

Μακαρι οχι!

Δε μας φτανει η RT στα tablets,να εχουμε τις ιδιες καταστασει και με τα λαπτοπς!

Αν θελει να δωσει δωρεαν λογισμικο,να δωσει τα κανονικα windows και οχι μια πετσοκομενη εκδωση του λογισμικου!

Δεν σου επιβαλει κανενας να τα χρησιμοποιησεις εξαλλου θα υπαρχουν και οι συνηθισμενες επιλογες.

Δεν σου επιβαλει κανενας να τα χρησιμοποιησεις εξαλλου θα υπαρχουν και οι συνηθισμενες επιλογες.

Αν δε σε νοιαζει οτι θα υπαρχουν πολλες χιλιαδες συμπολητες μας που θα την πατισουν,νομιζοντας οτι περνουν κανονικα windows μηχανιματα,τοτε παω πασο!

Εμενα προσωπικα με νοιαζει και λυπουμαι  καθε φορα που βλεπω θεματα απο χρηστες που πηραν Tablets με rt,χωρις να ξερουν οτι δεν ειναι κανονικα window!

Ο καθενα με τις ευαισθησιες του!

Φυσικα σαν λαος,το να σε νοιαζει το καλο του διπλα σου,δεν ειναι και τοσο συνηθησμενο,μ'αλλον το αντιθετο κυριαρχει!

• Like 3

Πληροφοριες για τα windows rt υπαρχουν στην επισημη σελιδα της Microsoft,σε αλλες σελιδες ,σε εντυπα,διαφημισεις ,στην συσκευασια,στο καταστημα αγορας.

Αν ο αλλος σκορπα τα χρηματα του αδιαφορωντας για τις προδιαγραφες του προιοντος και τις αναγκες του τοτε δεν φταιει ουτε η Microsoft ουτε η αδιαφορια του διπλανου .

Να μου επιτρεψεις τις ευαισθησιες μου να τις εκφραζω σε σοβαρα θεματα .

• Like 2

Εγώ αυτο που βλεπω είναι την ms που πια ξέρει ότι ο κόσμος έχει βαρια άποψη, να πετάει ένα leak να δει τι ψάρια πιάνει η ιδέα. Το πρόβλημα είναι μην καταλάβει πάλι λάθος και ξανακάνει το ίδιο λάθος με τα rt.

Κατσετε διαβαστε λιγο προσεχτικα τι λεει το θεμα.

Προκειται για ενα λογισμικο που θα βασιζεται κυριος στο web,δλδ οπως το chrome os!

Πρεπει να εισαι πολυ μ....ας να εγκαταστησει τετοιο λογισμικο σε οποιοδηποτε pc και ΠΑΛΙ θα εχουμε το μπουρδελο που ειχαμε και με τη περιπτωση των windows RT και windows 8!!!

Η MS να σοβαρευτει και να ασχοληθει μ'αυτα που εχει και δε χρειαζονται ΑΛΛΕΣ πετσοκομμενες εκδωσεις!!!

Τις υπηρεσιες της μπορει να τις προοθεισει ΣΩΣΤΑ και απο τα κανονικα Windows 8.x. 

Συγνώμη, άλλα ποιο μπουρδέλο από αυτό...

Ως γνωστόν, η Google δε χρεώνει τους κατασκευαστές κάποιο ποσό για τη χρήση του Android ή του Chrome OS στις συσκευές τους παρά μόνο τη χρήση των υπηρεσιών της όπως το Play Store ή το Gmail σε περίπτωση που ο κατασκευαστής επιθυμεί να τα έχει στη συσκευή του.

δεν γίνεται.

Μέχρι και τώρα δεν το ήξερα αυτό. Ίσως φταίει που είμαι άσχετος ή επειδή ο κατασκευαστής του μοναδικού τάμπλετ (που είχα) δεν μου το έγραψε στο εγχειρίδιο του.

Φαντάσου πόσες χιλιάδες έχουν βάλει χειροκίνητα το google market και τα google apps χωρίς να ξέρουν το παραπάνω.

Αυτά για την "open source" κυρία google.

Κατά τα άλλα και εγώ διαφωνώ για την κίνηση αυτή, όχι γιατί πολλοί "άκυροι καταναλωτές" θα πέσουν θύματα της ίδιας τους της άγνοιας (όπως κάνουν με διάφορα "free προγράμματα") αλλά γιατί συχαίνομαι τις διαφημίσεις.

Πληροφοριες για τα windows rt υπαρχουν στην επισημη σελιδα της Microsoft,σε αλλες σελιδες ,σε εντυπα,διαφημισεις ,στην συσκευασια,στο καταστημα αγορας.

Αν ο αλλος σκορπα τα χρηματα του αδιαφοροντας για τις προδιαγραφες του προιοντος και τις αναγκες του τοτε δεν φταιει ουτε η Microsoft ουτε η αδιαφορια του διπλανου .

Να μου επιτρεψεις τις ευαισθησιες μου να τις εκφραζω σε σοβαρα θεματα .

Aν ο σκοπος της ms ειναι να δυσκολεψει και να ξεγελασει τον απλο χρηστη που ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΛΟΚΣ,ας κανει οτι θελει τοτε!!!

Θελω πολυ να μαθω τι θα κανεις οταν ενας γιατρος ποτιζει σε σενα ή στο παιδι σου φαρμακα με βαση τη προμήθεια που περνει και οχι με βαση τη ακυνδινοτητα και τις λιγοτερες παρενεγειες(που ειναι γραμμενες στο εγχειριδιο και στις σελιδες του κατασκευαστη)???

Μια σοβαρη εταιρεια ή ενας σοβαρος επαγγελματιας προσπαθει να προστατευσει τον πελατη του και οχι να τον ξεγελασει,οπως εκανε με την RT,που αφερεσαι και τον ορο RT για να παραπλανησει και αλλο τους πελατες της!

Και πες μου σε ποιο κατασκευαστη,ακομη και στη σελιδα των surface,γραφει τις διαφορες στο λογισμικο μεταξυ surface 2 και surface pro 2???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...