Hal9000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Πριν λίγες ημέρες, η είδηση για τις προθέσεις της Microsoft να μειώσει κατά 70% το κόστος δικαιωμάτων χρήσης των Windows 8.1 από τους OEM κατασκευαστές δημιούργησε αίσθηση, όμως οι σημερινές πληροφορίες που αφορούν τα Windows 8.x ίσως να είναι σημαντικότερες.Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες All About Microsoft και TheVerge, η Microsoft έχει ξεκινήσει τις δοκιμές μιας «πειραματικής» έκδοσης των Windows την οποία ονομάζει Windows 8.1 with Bing. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη έκδοση δίνει πολύ μεγαλύτερη έμφαση στη χρήση των υπηρεσιών και των εφαρμογών της Microsoft και σε πιθανές χρεώσεις που προκύπτουν μέσα από αυτές προκειμένου η εταιρεία να αποκομίσει κέρδος. Ένα ακόμα σενάριο αναφέρει ότι τα "Windows 8.1 με Bing" ίσως τελικά να στηρίζονται αρκετά στο browser κάτι που γίνεται άλλωστε και στο Chrome OS.. Η έκδοση αυτή αν τελικά πάρει το δρόμο προς την κυκλοφορία, θα διατεθεί είτε δωρεάν για όλους είτε ως δωρεάν αναβάθμιση για τους χρήστες των Windows 7 ενώ θα βοηθήσει σημαντικά και όσους κατασκευαστές δημιουργούν συστήματα με τιμές κάτω των $250, μια κατηγορία την οποία έχει βάλει στο στόχαστρο η Microsoft. Αν τελικά η Microsoft οδηγηθεί σε μια τέτοια κίνηση, αυτό θα οφείλεται στον έντονο ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει από τη Google και την Apple στον τομέα των λειτουργικών συστημάτων. Ως γνωστόν, η Google δε χρεώνει τους κατασκευαστές κάποιο ποσό για τη χρήση του Android ή του Chrome OS στις συσκευές τους παρά μόνο τη χρήση των υπηρεσιών της όπως το Play Store ή το Gmail σε περίπτωση που ο κατασκευαστής επιθυμεί να τα έχει στη συσκευή του. Πρόσφατα και η Apple ξεκίνησε να διαθέτει το δικό της λειτουργικό σύστημα, το OS X 10.9 Mavericks, εντελώς δωρεάν για όσους υπολογιστές το υποστηρίζουν. Site: All about Microsoft Site: TheVerge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ziant Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Η πλάκα θα είναι με τζάμπα αναβάθμιση, να φάει χυλόπιτα πάλι... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 δεν ξέρω αν δωρεάν θα κάνει κάτι......... με πληρωμή θα το συζητήσουμε (να με πληρώσει δλδ :p ) 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση nikolas_kriti Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 δεν ξέρω αν δωρεάν θα κάνει κάτι......... με πληρωμή θα το συζητήσουμε (να με πληρώσει δλδ :P ) Ηθελα και να ξερα εσεις που τα κράζετε τα εχετε δοκιμασει και κραζετε ή απλά πετάτε ότι σας κατεβει?? Ειμαι με windows 8 Pro και δυσκολα θα ξαναπάω στα 7αρια.!!! 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergiosL2 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δουλεια δεν ειχε ο διαβολος λεει , τα παιδια του ..........! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 @black Demis μου εφερε ενας φιλος να του συνεφέρω ενα φορητο με W8 και εχω βλαστημησει την ωρα και την στιγμη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ βλακεια το interface. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 δεν ξέρω αν δωρεάν θα κάνει κάτι......... με πληρωμή θα το συζητήσουμε (να με πληρώσει δλδ :P ) σωστος αλλα πρεπει να ειναι πολλα τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ηθελα και να ξερα εσεις που τα κράζετε τα εχετε δοκιμασει και κραζετε ή απλά πετάτε ότι σας κατεβει?? Ειμαι με windows 8 Pro και δυσκολα θα ξαναπάω στα 7αρια.!!! 2 Μήνες σε ενα laptop (αναγκαστικά γιατι δεν ήμουνα εδω και δεν είχα χρόνο για format και ενα μήνα στο μεγάλο το pc να δω μήπως με βολέψουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasff Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 @nikolas_kriti μη το ψάχνεις. Ειναι μαγκιά να τα χώνεις στην ms.... Κι εγώ ακουγα πολλά και παραλίγο να παρασυρθώ ώστε να μη βαλω τα 8ρια. Ευτυχώς όμως αγνόησα την "μαγκιά" και τώρα δεν τα αλλάζω.... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ηθελα και να ξερα εσεις που τα κράζετε τα εχετε δοκιμασει και κραζετε ή απλά πετάτε ότι σας κατεβει?? Ειμαι με windows 8 Pro και δυσκολα θα ξαναπάω στα 7αρια.!!! Και εγώ είμαι με Win7 (αφού είχα τα καταραμένα Win8 για 4-5μήνες) και δύσκολα ξαναπάω στα 8άρια!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αφου ειναι τοσο καλα και χρησιμα και σουπερ γιατι τα δινουν δωρεαν ? 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ρε κανει κρα λεμε να σπρωξει τα mobile windows phone κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Κατσετε διαβαστε λιγο προσεχτικα τι λεει το θεμα. Προκειται για ενα λογισμικο που θα βασιζεται κυριος στο web,δλδ οπως το chrome os! Πρεπει να εισαι πολυ μ....ας να εγκαταστησει τετοιο λογισμικο σε οποιοδηποτε pc και ΠΑΛΙ θα εχουμε το μπουρδελο που ειχαμε και με τη περιπτωση των windows RT και windows 8!!! Η MS να σοβαρευτει και να ασχοληθει μ'αυτα που εχει και δε χρειαζονται ΑΛΛΕΣ πετσοκομμενες εκδωσεις!!! Τις υπηρεσιες της μπορει να τις προοθεισει ΣΩΣΤΑ και απο τα κανονικα Windows 8.x. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cryptic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα κλικ νομίζοντας ότι θα δούμε κάτι σε στυλ CD σε εφημερίδες, αλλά τζίφος... πάλι κάποιου είδους μάπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξαναπαω σε 7!Εδω και 6-7 μηνες που τα εχω απλα αψογα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα