Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Έχω doubleplay του ΟΤΕ στη δουλειά. Λόγω καθυστέρησης ταχυδρομείου δεν έλαβα εμπρόθεσμα τον τελευταίο λογαριασμό, μετά τον ξέχασα και έκαναν φραγή εξερχομένων γιατί έληξε. Σήμερα πλήρωσα και επανήλθε, όμως από τη στιγμή που επανήλθε έχω λάβει ένα σωρό κλήσεις από άτομα, τα οποία μου λένε ότι τους κάλεσα το πρωί, ενώ ήμασταν κλειστά και υπήρχε και η φραγή. Στις εξερχόμενες της συσκευής μου δεν υπάρχει καν κλήση στους αριθμούς που μου αναφέρουν, ενώ κλειδιά έχω μόνο εγώ.

Επίσης, η αναγνώριση δουλεύει λάθος στις περισσότερες κλήσεις που έχω λάβει, με αποτέλεσμα να καλώ από το κινητό μου το τηλέφωνο της δουλειάς και να βγάζει άλλο νούμερο. Δεν το κάνει πάντα, αλλά μου το έχει κάνει 5 φορές ήδη σήμερα.

Το δήλωσα στον ΟΤΕ και με κάλεσαν από το Κέντρο τους, λέγοντάς μου ότι η γραμμή είναι καθαρή, κι ότι αν έρθει συνεργείο και δεν επιβεβαιώσει τη βλάβη, θα χρεωθώ για άσκοπη μετάβαση. Στην ουσία μέσα σε 15 λεπτά, έκλεισαν τη βλάβη, λέγοντάς μου να δοκιμάσω με μία μόνο συσκευή αντί για 3 που έχω τώρα.

Τι θα μπορούσε να συμβαίνει;

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λαθος αναγνωριση το αποκλείω, κατι αλλο συμαινει αλλλα τι?

Βγαλε ολες τις συσκευες και δοκίμασε με μια μονο επανω και αυτη να ειναι σταθερή οχι ασυρματη

Δημοσ.

Η φραγη δεν φταιει.εκτος αν βραχυκυκλωνει η μια γραμμη με καποια αλλη οποτε εκει εχω δει αρκετα περιεργα.

επισης αν καλεις το σταθερο στην δουλεια και βλεπεις αλλο νουμερο ισως ειναι θεμα συσκευης.αλλα παλι αυτο ειναι ασχετο με το θεμα να καλεις εσυ και να βγαινει στον αλλον αλλο νουμερο οπως και ειναι ασχετο με το θεμα οτι φαινεται οτι εχεις καλεσει ατομα που δεν εχεις καλεσει.ειναι τρια διαφορετικα ξεχωριστα προβληματα.

Δημοσ.

Εμενα πριν κατι χρονια μου εκανε ενα απο τα προβληματα σου δηλαδη επαιρνα και ελεγε λαθος αριθμο η αναγνωριση αλλα μετα απο κατι μερες εφτιαξε απο μονο του... ποτε δεν καταλαβα τι και πως, αν βρεις τι το προκαλει ενημερωσε μας γιατι ειναι πολυ παραξενο.

Δημοσ.

Παιδιά, το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του και δεν ξέρω πώς, μετά από την κλήση του τεχνικού. Αυτό που έχει παραμείνει, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι πρόβλημα της γραμμής, είναι το ότι ενώ μιλάμε για εκπαιδευτήριο, το τηλέφωνο χτυπάει σχεδόν κάθε βράδυ 2-3 φορές κατά τη 1.30 τα ξημερώματα, πάντα με απόκρυψη και δεν μιλάει κανείς. Το ξέρω γιατί έχω προώθηση στο κινητό μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ποιός θα καλούσε επαγγελματικό χώρο τέτοια ώρα.

Απλά, κάτι δεν πάει καλά και το βλέπω. Είμαι συγχρονισμένος στα 10, και μετά τις 20.00, είναι σαν να μπαίνω με dialup. Σαν να μου κλέβει κάποιος bandwidth. Δεν γίνεται όμως να μου κλέβουν, γιατί το wifi είναι κλειστό, και συνδέομαι ενσύρματα.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, μου συνέβει κάτι αντίστοιχο σήμερα, με κάλεσε κάποιος και μου είπε πως τον κάλεσα πριν από λίγο και το έκλεισα αμέσως, μου έστειλε και screenshot από το ιστορικό κλήσεων που το επαλήθευε. Του έστειλα και το δικό μου (με τις υπόλοιπες επαφές και αριθμούς σβησμένα εννοείται) που επιβεβαίωνε πως έχω μόνο μία εισερχόμενη από τον αριθμό του. Τι λέτε να παίζει; Μπορεί κάποιος να κάνει spoofing τον αριθμό μου (π.χ. οι εταιρείες που καλούν για το Forex) και να φαίνεται πως καλώ εγώ; Vodafone έχω αν παίζει ρόλο.

Δημοσ.

πάρε τον πάροχο κ "στόλισέ" τον, αφού έχεις κ screenshots με αποδείξεις...κ ζήτα του τεχνικό ΧΘΕΣ πριν πας στην ΕΕΤΤ

Δημοσ.

μου είχε συμβεί παλαιότερα κι εμένα με προβληματικό κέντρο. Όποτε έπερνα τηλ γνωστό μου σε αυτό το κέντρο κτυπούσε  και σε άλλα τηλέφωνα χωρίς ν ακαουγεται τίποτα. Τοτε με είχε παρει τηλεφωνο κάποιος ασχετος ότι έκανα φαρσες και θα μου έκανε μηνυση.... Ο ΟΤΕ τσιμουδια...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα εδω και λίγους μήνες. Από κοσμοτε μου είπαν όλα καλα με τη γραμμή και οτι δε μπορούν να κάνουν τπτ αλλο και να βάλω ένα anti-virus στο κινητό κ να κανω scan για ιούς....ο,τι να ναι....ξέρεις τελικα κανεις τι μπορώ να κάνω;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζω τώρα το ίδιο πρόβλημα ακριβώς και δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω αν συμβαίνει και σε άλλους. Απευθύνθηκα στη cosmote και περιμένω την απάντηση τους αλλά γνωρίζει κάποιος τελικά πως λύθηκε; Είναι ΣΟΣ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω από την τελευταία βδομάδα στο κινητό μου. Δεν έδωσα σημασία την πρώτη φορά που με καλέσανε και μου είπαν ότι τους κάλεσα πριν 3 λεπτά. Μου πέρασε από το μυαλό ότι είναι απάτη και έψαξα το τηλέφωνό του. Όμως σήμερα με κάλεσαν δύο άτομα απανωτά. Πήρα τις βλάβες στη vodafone CU και περιμένω τηλέφωνο τους. Έχω ενεργοποιημένο το wi-fi calling, λέτε να φταίει αυτό όταν συνδέομαι σε δημόσιο ασύρματο;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ, και επειδή το έχει κι ένας φίλος με την ίδια μάρκα κινητού, αναρωτιέμαι αν είναι θέμα μάρκας.

Συγκεκριμένα έχω το Realme 8.

Στην cosmote που είχα ρωτήσει μου πρότειναν το εξής: να βάλω το τηλέφωνο να φορτίζει και να κάνω κλήση στο ##002#

και μετά από μισό λεπτό να πατήσω στο μεσαίο που κάνει επαναφορά στην αρχική οθόνη. Τότε θα εμφανιστεί το μήνυμα: 

"Η επαναφορά κλήσεων διαγράφτηκε". Αυτό κράτησε 3-4 μήνες και σήμερα είχα το ίδιο θέμα, οπότε θα πρότεινα να γίνεται μια φορά τον μήνα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά απο πολύ ψάξιμο είδα οτι συμβαίνει και σε άλλους. Έχω Cosmote και τον τελευταίο καιρο με καλουν άνθρωποι και μου λενε οτι τους ειχα καλέσει ενώ δεν έχω καμια καταγεγραμένη εξερχόμενη στη συσκευή ή πολλες φορες απλα χαζευω στο κινητό εκείνη την ώρα. Λογικά ειναι call id spoofing αλλα δεν ξερω τι μπορω να κανω. Μίλησα με Cosmote και απλά περιμένω. 

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχω σταθερό ΟΤΕ σήμερα καλώ σταθερό νούμερο που ανήκει στην στην nova,και. ακούω το έξεις ότι ο αριθμός αυτός δεν ανήκει σε συνδρομητή ,το συγκεκριμένο νούμερο χθες λειτουργούσε κανονικά, τώρα το πρόβλημα είναι από τον δικό μου παροχο,και οποίο νούμερο nova και αν καλούσα,θα άκουγα το ίδιο μήνυμα ή έχει πρόβλημα η nova και όποιος καλεί σταθερό nova ακούει αυτό το μήνυμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...