tsakitsan95 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παιδια.στο πσ μου εχω τον core 2 duo quad Q6600 εδω και 5-6 χρονια, δουλευοντας μια χαρα.Το καλοκαιρι μιας και ειχα σκεφτει να ασχοληθω με overclocking αρχισα να τσεκαρω θερμοκρασιες αρχικα και παρατηρησα οτι εκεινη την περιοδο κυμενοταν περιπου στους 80 βαθμους κελσιου.Δεν εδωσα και τρελη σημασια μιας και δεν παιζαν και γκαφρα για αναβαθμιση και το μονο που εκανα τοτε ηταν ενα καλο καθαρισμα στη ψυκτρα,αλλαγη παστας και γεμισα και το κουτι μου ανεμιστηρακια μιας και ειχε αρκετες θεσεις.Τις τελευταιες 15 μερες το πσ μου εχει αρχιζει να τα παιζει.μολις ανοιγω πχ 2o tab στο chrome το ποντικη το βλεπεις οτι αρχιζει να ψιλοκολλαει.επισης youtoube η οπου και να βαλω βιντεακι μουσικη , αν κανω το λαθος να κουνησω λιγο ποντικη η να ανοιξω νεο παραθυρο ξεκιναν τα παντα να κολλανε.Το εψαξα λιγο μονος μου και παρατηρησα οτι ο επεξεργαστης μου ενω με μια εργασια εχει usage περιπου στο 20 και χαμηλοτερα οταν ανοιγω και κατι αλλο η παω να κανω κατι αλλο εκτοξευεται για λιγο 70-80% και ξαναπευτει.Μνημες ραμ δουλευουν.Λετε κανα φορματ να βοηθησει η ειναι στα τελευταια του?
MaxPayne Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 απο θερμοκρασιες πως παει?ριξε εναν καθαρισμο ΕΙΤΕ καιει ΕΙΤΕ οχι..
Hawk7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για ριξε ενα screenshot του task manager. Οταν παει να ανοιξει οποιαδηποτε εφαρμογη ακαριαια ΣΕ ΟΛΟΥΣ ανεβαζει η cpu ρολογια.Δεν σημαινει οτι εχει προβλημα. Λογικα,καποια εφαρμογη που εβαλες,ή κανας chrome θα σου δημιουργει προβλημα.Ετσι οπως τα λες,θεμα λειτουργικου και εφαρμογης ειναι.Οχι cpu. Απο temps πως τα πας; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από Hawk7
tsakitsan95 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ναι συγγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι θερμοκρασίες τώρα είναι φυσιολογικές 30-40 βαθμοί. Αυτό δε μου το κάνει μόνο στο Chrome αλλά και στο Spotify όταν ακούω μουσική. Αν και τώρα που το σκέφτομαι και όταν ακούω από Spotify έχω ανοίχτο Facebook δίπλα. Για κάτσε να μπω από πσ να το τσεκάρω μια να στείλω και screenshot
Hawk7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Task manager με ΟΛΑ ανοιχτα. Να φαινονται οι διεργασιες.
tsakitsan95 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 κολλαει τελικα και σκετο το spotify ανοιχτο αν παω να κανω κατι αλλο.οχι απλως να κουναω το ποντικι αλλα πχ να ανοιξω ενα παραθυρο.λοιπον φωτογραφιες εδω
Hawk7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν βοηθησες καθολου.Μου εβγαλες ολο το youtube,αλλα τις διεργασιες ΜΕΧΡΙ την τελευταια που ζητησα,με αφησες με το παραπονο! Οπως ανοιξες τις διεργασιες στην φωτο 4,ετσι θελω για ολες. Τελος την ωρα που σου κολλαει,δωσε χρηση cpu,και παλι διεργασιες.
tsakitsan95 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 κολλαει στιγμιαια για πολυ λιγο 2-3'' φαντασου.κατσε να ξαναδοκιμασω. Για τσεκαρε αυτα που σου στειλα τωρα.Ολα ειναι πανω στην ωρα του κολλιματος.το βιντεακι με το κοντοπιδη μετα απο επαναφορτωση σελιδας κολλουσε στο ιδιο σημειο.
Hawk7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Πολλα θα μπορουσανε να συμβαινουν,ΑΛΛΑ αν αρχιζα απο καπου,αυτο θα ηταν εκεινο που λεει, Anti-phising-domain-advisor(...). Δεν ξερω αν ειναι απο το avast,αλλα δεν μου αρεσει. Κανε πρωτα ενα full scan με Malwarebytes(πληρως ενημερωμενο).Aν σου βγαλει κατι,μετα θα παμε και σε αλλο επιπροσθετα. Κανε λιγο αυτο,και θα σου πω,πως θα συνεχισουμε. Πηγαινε επανω σε αυτο που σου ειπα,στον Task manager,κανε επανω του δεξι κλικ,και ανοιγμα θεσης αρχειου. Σε ποιον φακελο σε εβγαλε; 1
tsakitsan95 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 συγγνωμη για την καθυστερηση φιλε και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.Αυτο το Anti-phising-domain-advisor βρισκεται στο σκληρο δισκο των windows -> Programm data ->MyStart Anti-phishing Domain Advisor λες να μου κανει αυτη η παπαρια τη δουλεια?κατεβαζω τωρα να τσεκαρω για malwarebytes. περιεργο παντος ρε γαμωτο ειμαι πολυ προσεχτικος για να κολλησω virus...
Hawk7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 συγγνωμη για την καθυστερηση φιλε και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.Αυτο το Anti-phising-domain-advisor βρισκεται στο σκληρο δισκο των windows -> Programm data ->MyStart Anti-phishing Domain Advisor λες να μου κανει αυτη η παπαρια τη δουλεια?κατεβαζω τωρα να τσεκαρω για malwarebytes. περιεργο παντος ρε γαμωτο ειμαι πολυ προσεχτικος για να κολλησω virus... Ειναι εφαρμογη της visicom media.Ψαχνει καθε φορα στα url για phising sites,και προφανως εγκατασταθηκε ως toolbar με κατι αλλο. Δεν λεμε οτι ειναι malware,αλλα ολα αυτα οταν τρεχουν(toolbar,plugins κλ),και ειναι ενα σωρο μαζεμενα,σου γονατιζουν το bandwidth του ιντερνετ,και καθυστερουνε σημαντικα. Εχεις γενικα αρκετα που τρεχουν με την εκκινηση των windows,και προφανως σου δημιουργουνε κολληματα. Κανε ενα scan,να σιγουρευτουμε οτι δεν εχεις Ιους,και μετα απενεργοποιωντας ενα ενα,θα βγαλουμε την ακρη. Cpu quad,και 4 ram,ενταξει,δεν ειναι και αδυναμο το μηχανημα. Προφανως κατι σου δημιουργει κολληματα,που τρεχει στα background,και εχεις αρκετα γενικα,σε οτι σχετιζεται με το νετ. Βλεπω εχεις και το avast.Μην νομιζεις οτι μετα απο ποσες ασπιδες και λειτουργιες που εχει ενσωματωση,δεν θα μπορουσε να κωλυει το πσ και αυτο. Ας τα παρουμε με την σειρα,και βλεπουμε.Αλλα απο αυριο,γιατι τωρα παμε για ξεκουραση.
tsakitsan95 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 εγινε φιλε ευχαριστω πολυ καλο βραδυ θα κανω αυριο σαρωση και θα στειλω εδω.ευχαριστω πολυ και παλι!
Hawk7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 εγινε φιλε ευχαριστω πολυ καλο βραδυ θα κανω αυριο σαρωση και θα στειλω εδω.ευχαριστω πολυ και παλι! Μαλιστα θα σου ελεγα χωρις κανεναν κινδυνο,να την απενεργοποιησεις,και να δοκιμασεις πως παει το πσ,ξεκινωντας με αυτο. Ξερεις πως να το απενεργοποιησεις; Αστο γι'αυριο.Καλο βραδυ.
tsakitsan95 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μαλιστα θα σου ελεγα χωρις κανεναν κινδυνο,να την απενεργοποιησεις,και να δοκιμασεις πως παει το πσ,ξεκινωντας με αυτο. Ξερεις πως να το απενεργοποιησεις; Αστο γι'αυριο.Καλο βραδυ. καλημερα! να απενεργοποιησω ποια? Δεν καταλαβα
tsakitsan95 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 εσβησα 3-4 προγραμματακια που δεν θυμομουν τι ειναι , εκανα ενα scan με malwarebytes βρηκε 3-4 αρχειακια τα σβησα εκανα ρεσταρτ και σταματησαν τα κολλιματα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα