kostas 234 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερίζω την παρέα Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Πριν είχα ένα κινητό που ήταν windows mobile και τώρα έχω ένα Smartphone το ερώτημα είναι το εξής: Έχω κρατήσει τις επαφές στο outlook στον υπολογιστή πως μπορώ να τις περάσω στο καινούργιο κινητό που είναι android ?
jim_p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μπορεις να τις συχρονισεις με τον gmail λογαριασμο σου και μετα να συχρονισεις το κινητο σου με αυτο το λογαριασμο...
Heatspreader Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Φαντάζομαι θα υπάρχει σε Windows Phone κάποια αντίστοιχη εφαρμογή, αν όχι η ίδια. http://www.insomnia.gr/topic/519823-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF-iphone-%CF%83%CE%B5-lg/
mpentenis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 για τα android ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη εφαρμογή είναι το myphoneexplorer δωρεαν και απλο, εγκατασταση στον υπολογιστη, εγκατασταση στο κινητο (play store) και οταν ανοιξεις το προγραμμα στον υπολογιστή σου λεει να κανεις τις ρυθμισεις θυρας στο android χρειαζεται μια ρυθμιση για να μπει η usb σε debug mode απο οτι θυμαμαι, δεν ξερω αν χρειαζεται και κατα τον συγρχονισμο μεσω wifi
kostas 234 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παιδιά δεν έκανα τίποτα ούτε με το πρόγραμμα myphoneexplorer αυτό αλλά δεν ξέρω πως θα κάνω και αυτό που είπε ο φίλος jim-p καμιά βοήθεια? Οι επαφές είναι στο outlook και θέλω να τις μεταφέρω στο τηλέφωνο που είναι android.
mpentenis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 καλημέρα δεν παίζει να μην κανεις δουλεια με myphone explorer για πες τι ακριβως εκανες? η σειρά είναι 1) εγκατάσταση στο pc 2) μεταφέρεις το .apk απο τον φάκελο του υπολογιστή στο κινητό και το τρέχεις (εαν δεν εχεις file explorer, κατεβασε απο το store το and explorer,εγω αυτο εβαζα 3) κανεις εγκατασταση, το τρεχεις, απενεργοποιείς το usb debugging 4) στον υπολογιστή ψάχνεις για το κινητό μέσω wifi-bt-καλωδίου (το καλυτερο ειναι το 3ο) υπαρχει πιθανότητα να μην σου βρισκει ο υπολογιστής το κινητό μέσω καλωδίου, κατεβασε το προγραμμα του κινητού απο την εταιρία του και μετα κούμπωσέ το δες και εδώ http://www.fjsoft.at/forum/viewtopic.php?t=11454
kostas 234 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 καλημέρα δεν παίζει να μην κανεις δουλεια με myphone explorer για πες τι ακριβως εκανες? η σειρά είναι 1) εγκατάσταση στο pc 2) μεταφέρεις το .apk απο τον φάκελο του υπολογιστή στο κινητό και το τρέχεις (εαν δεν εχεις file explorer, κατεβασε απο το store το and explorer,εγω αυτο εβαζα 3) κανεις εγκατασταση, το τρεχεις, απενεργοποιείς το usb debugging 4) στον υπολογιστή ψάχνεις για το κινητό μέσω wifi-bt-καλωδίου (το καλυτερο ειναι το 3ο) υπαρχει πιθανότητα να μην σου βρισκει ο υπολογιστής το κινητό μέσω καλωδίου, κατεβασε το προγραμμα του κινητού απο την εταιρία του και μετα κούμπωσέ το δες και εδώ http://www.fjsoft.at/forum/viewtopic.php?t=11454 Το θέμα είναι ότι εγώ τις επαφές τις έχω στο outlook πες μου από εκεί πως θα τις μεταφέρω στο πρόγραμμα (myphone explorer) και από εκεί μετά να τις περάσω στο τηλέφωνο
jim_p Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το outlook μπορει να σου τις κανει εξαγωγη σε ενα αρχειο .csv νομιζω. Αν οχι, το outlook.com το κανει σιγουρα Το θεμα εινια αυτο το αρχειο να γινει import στο κινητο ή στο προγραμμα. Γινεται? Δεν εχω android για να σε βοηθησω παραπανω
mpentenis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 μια χαρα στο κανει το myphone explorer, το εχω κανει παρα πολλες φορες πας στις ρυθμίσεις, δηλώνεις στον συγχρονισμό οτι θες να κανεις συγχρονισμό απο outlook-->κινητό (προσεχε μηπως ειναι αναποδα και στα σβήσει!) ή να σε ρωταει καθε φορά και μετα απλά κανεις συγχρονισμό δεν μπορω να σου πω απεξω τα βήματα μιας και δεν εχω android πλεον αλλά η γενική ιδέα αυτή είναι...
kostas 234 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Λοιπών παιδιά βρήκα πως θα ανεβάσετε τις επαφές από outlook στο gmail και από εκεί στην συσκευή android που έχετε: Ακλουθούμε τα βήματα 1. ανοίγουμε το outlook πάμε αρχείο και εισαγωγή και εξαγωγή και πατάμε οκ επιλεγούμε εξαγωγή αρχείο , επόμενο επιλέγουμε τιμές οριοθετημένες με tab windows πατάμε επόμενο μετά επαφές και επόμενο και στο τέλος save το αρχείο στο υπολογιστή 2. μετά πάμε στο gmail που έχουμε .Από την επιλογή “Αλληλογραφία” επιλέγουμε το “Επαφές”.Στη συνέχεια “Περισσότερα” και μετά “Εισαγωγή”.Από το νέο μενού που θα ανοίξει μπορούμε να εισάγουμε το αρχείο CSV που έχουμε από το Outlook και το οποίο περιέχει τις επαφές μας.Πλέον οι επαφές μας βρίσκονται στο Gmail και το μόνο που απομένει να κάνουμε είναι να συνδεθούμε στον Gmail λογαριασμό μας από το Android κινητό μας, και οι επαφές θα συγχρονιστούν αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα