Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το μηχάνημά μου, που εμφανίζεται κυρίως αν πατήσω alt tab παίζοντας κάποιο παιχνίδι. Μου πετάει μπλε οθόνη. Το μηχάνημά μου αποτελείται από:

Phenom II X4 965BE Stock speed

8GB Ram 1600MHz

Sapphire Radeon 6970 2GB DDR5

Gigabyte 970A-D3

Τα στοιχεία της μπλε οθόνης θα τα βρείτε συνημμένα. Σημειώνω ότι έχω τους τελευταίους drivers, τους οποίους τους ξαναπέρασα αφού έκανα απεγκατάσταση με driver sweeper και τα σχετικά.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

post-52107-0-71127200-1393592544_thumb.png

Δημοσ.

Αυτο με το ALT+TAB ειναι καπως κουφο  :-)  να κανω μια χαζη ερωτηση? Εχεις SSD στο συστημα σου και αν ναι ποιον?

Δημοσ.

Ξεκίνα με εναν έλεγχο στις μνήμες με το memtest , μετα δες σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος με το hdsentinel και τελος κανε ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και supernatispyware

Δημοσ.

Αυτο με το ALT+TAB ειναι καπως κουφο  :-)  να κανω μια χαζη ερωτηση? Εχεις SSD στο συστημα σου και αν ναι ποιον?

Ναι όντως κουφό, να μου το έκανε μέσα να το κατλάβω. Και ναι έχω SSD, αυτόν:

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/ssd/SanDisk-SSD-128GB-Sata-III-Ultra-Plus-SDSSDHP-128G-G25.htm

Ξεκίνα με εναν έλεγχο στις μνήμες με το memtest , μετα δες σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος με το hdsentinel και τελος κανε ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και supernatispyware

Με malwarebytes ήδη είχα κάνει, δεν βρήκε τίποτα. Θα κάνω και τα άλλα που λες και αναφέρω, ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μαλλον δεν ειναι αυτο που σκεφτηκα με τον SF controller γιατι αυτος φοραει Marvell 88SS9175 αλλα για καλο και για κακο δες στα windows τι λεει στο IDE/ATAPI controllers και αν εχει κατι απο AMD απεγκατασταση. :-)

Βεβαια ειναι λιγο μανικι μετα αν θελεις να φυγουν ολα σωστα αλλα μονο ετσι θα εισαι σιγουρος.

Μνημες να ειναι δυσκολο γιατι εαν ηταν κατι τετοιο σε παιχνιδι θα εισαι πεθανει στα BS.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι απλο. (αδυναμια 3d clocks και γυρισμα σε 2d).

Κανε απεγκατασταση τους drivers της καρτας γραφικων και βαλε τους οδηγους catalyst 13.12.

Δημοσ.

Επανέρχομαι, μιας και:

- HD Sentinel έδειξε 100% health και στους 2 σκληρούς

- μετά από 14 ώρες memtest, δεν υπήρχε κανένα λάθος.

Φίλε boombastic, τους 13.12 έχω, λες να δοκιμάσω τίποτα πιο παλιούς μήπως φταίνε αυτοί;

• Moderators
Δημοσ.

Αντι να το παμε μεσω..brute forcing για να βρεις τη λυση, δεν το παμε κανονικα?

Απο τα βασικα: Υπαρχει λογος που εισαι χωρις Service Pack 1?

Δημοσ.

Αντι να το παμε μεσω..brute forcing για να βρεις τη λυση, δεν το παμε κανονικα?

Απο τα βασικα: Υπαρχει λογος που εισαι χωρις Service Pack 1?

Το είχα παραβλέψει αυτό είναι η αλήθεια...θα το βάλω και ενημερώνω!

• Moderators
Δημοσ.

Το είχα παραβλέψει αυτό είναι η αλήθεια...θα το βάλω και ενημερώνω!

Kαι ολα τα updates απο το Windows Update.

Δημοσ.

Kαι ολα τα updates απο το Windows Update.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, νομίζω λύθηκε το πρόβλημα, ως τώρα τουλάχιστον δεν μου το εχει κάνει. Να σαι καλά! Ευχαριστώ και τα υπόλοιπα παιδιά που ασχολήθηκαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...