Livagoth Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το μηχάνημά μου, που εμφανίζεται κυρίως αν πατήσω alt tab παίζοντας κάποιο παιχνίδι. Μου πετάει μπλε οθόνη. Το μηχάνημά μου αποτελείται από: Phenom II X4 965BE Stock speed 8GB Ram 1600MHz Sapphire Radeon 6970 2GB DDR5 Gigabyte 970A-D3 Τα στοιχεία της μπλε οθόνης θα τα βρείτε συνημμένα. Σημειώνω ότι έχω τους τελευταίους drivers, τους οποίους τους ξαναπέρασα αφού έκανα απεγκατάσταση με driver sweeper και τα σχετικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
fallen4ngel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αυτο με το ALT+TAB ειναι καπως κουφο να κανω μια χαζη ερωτηση? Εχεις SSD στο συστημα σου και αν ναι ποιον?
SPANK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ξεκίνα με εναν έλεγχο στις μνήμες με το memtest , μετα δες σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος με το hdsentinel και τελος κανε ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και supernatispyware
Livagoth Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αυτο με το ALT+TAB ειναι καπως κουφο να κανω μια χαζη ερωτηση? Εχεις SSD στο συστημα σου και αν ναι ποιον? Ναι όντως κουφό, να μου το έκανε μέσα να το κατλάβω. Και ναι έχω SSD, αυτόν: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/ssd/SanDisk-SSD-128GB-Sata-III-Ultra-Plus-SDSSDHP-128G-G25.htm Ξεκίνα με εναν έλεγχο στις μνήμες με το memtest , μετα δες σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος με το hdsentinel και τελος κανε ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes και supernatispyware Με malwarebytes ήδη είχα κάνει, δεν βρήκε τίποτα. Θα κάνω και τα άλλα που λες και αναφέρω, ευχαριστώ πολύ.
fallen4ngel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μαλλον δεν ειναι αυτο που σκεφτηκα με τον SF controller γιατι αυτος φοραει Marvell 88SS9175 αλλα για καλο και για κακο δες στα windows τι λεει στο IDE/ATAPI controllers και αν εχει κατι απο AMD απεγκατασταση. Βεβαια ειναι λιγο μανικι μετα αν θελεις να φυγουν ολα σωστα αλλα μονο ετσι θα εισαι σιγουρος. Μνημες να ειναι δυσκολο γιατι εαν ηταν κατι τετοιο σε παιχνιδι θα εισαι πεθανει στα BS.
boombastik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Το προβλημα ειναι απλο. (αδυναμια 3d clocks και γυρισμα σε 2d). Κανε απεγκατασταση τους drivers της καρτας γραφικων και βαλε τους οδηγους catalyst 13.12.
Livagoth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Επανέρχομαι, μιας και: - HD Sentinel έδειξε 100% health και στους 2 σκληρούς - μετά από 14 ώρες memtest, δεν υπήρχε κανένα λάθος. Φίλε boombastic, τους 13.12 έχω, λες να δοκιμάσω τίποτα πιο παλιούς μήπως φταίνε αυτοί;
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αντι να το παμε μεσω..brute forcing για να βρεις τη λυση, δεν το παμε κανονικα? Απο τα βασικα: Υπαρχει λογος που εισαι χωρις Service Pack 1?
Livagoth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αντι να το παμε μεσω..brute forcing για να βρεις τη λυση, δεν το παμε κανονικα? Απο τα βασικα: Υπαρχει λογος που εισαι χωρις Service Pack 1? Το είχα παραβλέψει αυτό είναι η αλήθεια...θα το βάλω και ενημερώνω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το είχα παραβλέψει αυτό είναι η αλήθεια...θα το βάλω και ενημερώνω! Kαι ολα τα updates απο το Windows Update.
Livagoth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Kαι ολα τα updates απο το Windows Update. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, νομίζω λύθηκε το πρόβλημα, ως τώρα τουλάχιστον δεν μου το εχει κάνει. Να σαι καλά! Ευχαριστώ και τα υπόλοιπα παιδιά που ασχολήθηκαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα