Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες.

Πριν από 2 εβδομάδες ήρθε μια κοπέλα στο σπίτι μου και χτυπούσε τα κουδούνια ενημερώνοντας ότι η wind αναβάθμισε τις υπηρεσίες της βάζοντας οπτικές ίνες στην περιοχή.

Περίχαρος λοιπόν και εγώ πήρα αμέσως τη wind για να μου βάλουν vdsl, αφού πλέον είχε γίνει διαθέσιμη στην περιοχή μου (ενώ 2 εβδομάδες νωρίτερα δεν ήταν)

Σήμερα λοιπόν και αφού με αφήσαν 3 ώρες χωρίς internet συνδέθηκα με το vdsl interface του router που μου στείλαν...

το πρόβλημα πιο είναι;

ο συγχρονισμός είναι στα 16/1, ενώ με adsl ήταν 12/1...

Μίλησα λοιπόν με το τεχνικό τους τμήμα και με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν 2 είδη vdsl.

α) Χαλκός μέχρι το αστικό κέντρο

β) Χαλκός μέχρι το καφάο..

τίποτα καινούριο δηλαδή, ότι ακριβώς ξέραμε μέχρι τώρα...

επομένως η ερώτησή μου είναι πολύ απλή... Βάζω λοιπόν κάτω τη λογική, και πραγματικά δεν χρειάζεται να είσαι ο bool για να εξάγεις συμπέρασμα...

1) Προγενέστερα δεν υπήρχε vdsl διαθεσιμότητα στην περιοχή μου

2) Επειδή Η απόσταση του χαλκού ήταν μεγάλη ως το αστικό κέντρο...

3) 16/02/2014, η περιοχή μου έχει διαθεσιμότητα vdsl.

--

άρα;;;

εε κιόμως... δεν...

• Super Moderators
Δημοσ.

άρχισε κι η Wind το παραμύθι της HOL? τις οπτικές για το VDSL στις γειτονιές τις ρίχνει μόνο ο ΟΤΕ, οι άλλοι απλά δεν έχουν φράγκα για κάτι τέτοιο...

σε ποια περιοχή είσαι? έχει δει τα καινούρια ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ στην περιοχή σου ή είσαι ακόμα με τα παλιά?

Δημοσ.

Σε ενημέρωσαν όπως ήθελαν αυτοί και όχι όπως είναι η πραγματικότητα.

vdsl δίνουν είτε από το ΑΚ μέχρι απόσταση 700-800μ. και έρχεται με οπτική από τον πάροχο μέχρι το ΑΚ και από το ΑΚ μέχρι το χώρο του συνδρομητή με το χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ είτε από το KV (όπου έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ) και έρχεται από το ΑΚ μέχρι το KV με οπτική ίνα και από το ΑΚ μέχρι το χώρο του συνδρομητή με το χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Πριν από 2 εβδομάδες ήρθε μια κοπέλα στο σπίτι μου και χτυπούσε τα κουδούνια ενημερώνοντας ότι η wind αναβάθμισε τις υπηρεσίες της βάζοντας οπτικές ίνες στην περιοχή.

xaxaxaaaaaaaaaaaaaa τελικα το δούλεμα πρεπει να πουλάει, γενικώς αυτος ο λαος το κουτόχορτο τα εχει για πρωινό, δεν εξηγείται αλλιώς !!!

Δημοσ.

xaxaxaaaaaaaaaaaaaa τελικα το δούλεμα πρεπει να πουλάει, γενικώς αυτος ο λαος το κουτόχορτο τα εχει για πρωινό, δεν εξηγείται αλλιώς !!!

Ναι, δεν είπε κανείς ότι πέρασε οπτικές ίνες η Wind...

εγώ απλά υπέθεσα ότι θα έχει περάσει ο ΟΤΕ (και κατά συνέπεια αναβάθμισε και η wind τις υπηρεσίες της)

άρχισε κι η Wind το παραμύθι της HOL? τις οπτικές για το VDSL στις γειτονιές τις ρίχνει μόνο ο ΟΤΕ, οι άλλοι απλά δεν έχουν φράγκα για κάτι τέτοιο...

σε ποια περιοχή είσαι? έχει δει τα καινούρια ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ στην περιοχή σου ή είσαι ακόμα με τα παλιά?

όχι στο σπίτι μου απο κάτω έχει ακόμα τα παλιά καφάο, ως τόσο δεν έψαξα και όλα τα οικοδομικά τετράγωνα απο δω μέχρι το dslam :D:D

Δημοσ.

και ενας γνωστος μου του ειπαν πως εχει οπτικες και εβαλε.Πιανουν αυτα.Κ εσεις αν ειχατε εταιρία τα ιδια θα βαζατε να λενε στο κοσμο.Γιατι 1)ο κοσμος δε γινεται να ξερει 2)γιατι θα το πει ο ανταγωνιστής 3)η αγορα ειναι μεγαλη + τον δεσμευετε μετα για 1 χρονο πχ και μετα πιθανον να διστασει να αλλαξει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...