Προς το περιεχόμενο

εγκατάσταση corsair h100i

bas13bou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας ανεμιστήρας βάζει αέρα στο κουτί από μπροστά. Οπότε οι ανεμιστήρες της H100i στο 600T πρέπει να βγάζουν από πάνω.

Οι διαφορές μεταξύ Pull και Push είναι μικρές.

http://www.insomnia.gr/topic/487471-corsair-graphite-600t-white-corsair-h100i/?p=52408434

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ φίλε μου από ότι βλέπω μου αναγνωρίζει τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών και τους ανεμιστήρες. Δεν ξέρω τώρα αν είναι αυτές μόνο οι ενδείξεις για την μητρική.

Ευχαριστώ φίλε μου από ότι βλέπω μου αναγνωρίζει τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών και τους ανεμιστήρες. Δεν ξέρω τώρα αν είναι αυτές μόνο οι ενδείξεις για την μητρική.

Πρεπει να σου δειχνει και την H100i,και τις στροφες της αντλιας(pump),και τις στροφες των ανεμιστηρων.

Γενικα αναλογως τι εχεις επανω κατι τετοιο.

http://i39.photobucket.com/albums/e152/wytnyt123/mediabox_zpsd78bce8e.png

Ολα αυτα εφοσον εχεις βαλει το μαυρο καλωδιο της H100i στα usb της μητρικης κατω και εσωτερικα.

Αυτο,

http://cdn.pcper.com/files/imagecache/article_max_width/review/2013-01-01/04-hydro-i-cables.jpg

Εννοω και τα 2,αλλα κυριως το πανω.

Τα κατω ειναι για τα φανακια.

Πως συνεδεσες την H100i;

Αν δεν σου αναγνωρισει την H100i,δεν θα μπορεις να διαχειριζεσαι και τα χρωματα του Logo της H100i.

Την αναγνωρίζει και την υδροψυξη σχετικά με την αλλαγή των χρωμάτων δεν το γνώριζα γίνεται μέσα από το πρόγραμμα?

Nαι.

Πως σου την αναγνωριζει;ονομασια εννοω.

Αν μπορεις δωσε ενα screenshot,του corsair link,και στις πληροφοριες για το firmware της H100i.

Εμενα δεν μου την αναγνωρισε απο την πρωτη μερα,σπαστηκα αρχικα πολυ,αλλα το ξεπερασα. :D

Ποια μητρικη εχεις;(συγχωρα με για τις ερωτησεις μου,αλλα θελω να δω παραλληλα,μηπως κατι φταιει σε μενα απο HW).

πως μπορω να βγαλω φοτο απο το προγραμμα?

Αφου ανοιξεις το corsair link,και θα φαινονται αυτα που ζητησα,πατας shift+PrtScn,για να τραβηξει ενα screenshot της επιφανειας εργασιας.

Ανοιγεις π.χ την Ζωγραφικη(free και γρηγορο της ms),και κανεις στο λευκο πλαισιο μεσα,επικολληση.

Save στην επιφανεια,και upload εδω.

Πρόσεχε μόνο το θέμα των ανεμιστήρων της κάρτας γραφικών. Παιδεύτηκα πολύ να βρώ λύση, γιατί ό,τι πρόγραμμα και να έβαζα για να ρυθμίσω τις καμπύλες λειτουργίας των ανεμιστήρων της κάρτας, το κάλυπτε το Corsair Link. Δυστυχώς, οι καμπύλες του Corsair Link δεν συνεργάζονται καλά με τις κάρτες γραφικών. Το μόνο πρόγραμμα που μου επέτρεψε να πάρω τον έλεγχο και να ρυθμίσω καμπύλες ήταν το MSI Afterburner και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Α, και στην αρχή δεν κατάλαβα ακριβώς τι γράφεις. Λές ότι χωράει για λίγο η ψύξη, ή ότι δεν χωράει για λίγο; Γιατί έστω και αν για 1 χιλιοστό χωράει, τότε καλύτερα να βάλεις από κάτω τους ανεμιστήρες για pull.

Σ'ευχαριστω φιλε μου πολυ.Ναι οντως,αυτα ειναι που θελω.

Εχεις αλλο chipset,οποτε ισως να προερχεται το προβλημα μου απο την μητρικη.

Αν αλλαξω καποια στιγμη hw(αναβαθμιση),ισως και να δουλεψει.Υποθετω.

Ισως να επεσα ομως και σε ελλατωματικη παρτιδα,διοτι αρκετοι ειχαν προβληματα με το καλλωδιο,ή την ιδια την H100i.

Εισαι μια χαρα συνεπως.

Τα χρωματα νομιζω ειδες οτι απο το προγραμμα ελεγχονται.

Εχεις ωραιο μηχανημα,και πολυ καλα διαλεγμενα τα επιμερους υποσυστηματα του.

4820Κ,rampage,κλπ.

Γερο και καλοδουλευτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...