Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχετο ο google launcher τι δουλεια εχει με το google now? Το google now το εχουμε ολοι...κ εμενα μου λεει τα score των ομαδων που ειμαι χωρις να με ρωτησει οπως και τον καιρο αναλογος την περιοχη που βρισκομαι..και δεν εχω nexus συσκευη..

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ασχετο ο google launcher τι δουλεια εχει με το google now? Το google now το εχουμε ολοι...κ εμενα μου λεει τα score των ομαδων που ειμαι χωρις να με ρωτησει οπως και τον καιρο αναλογος την περιοχη που βρισκομαι..και δεν εχω nexus συσκευη..

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Με τον google launcher εχεις πιο ευκολη πρόσβαση στο google now και καταληγεις να το βλέπεις και να το χρησιμοποιεις πολυ περισσότερο.

Αυτο:

Εγω θυμαμαι οτι στο nexus 4 που ειχα, εβλεπα πολυ σπανια το google now και τις χρησιμες πληροφοριες του , ενω τωρα στο nexus 5 που με ενα swipe αριστερα παω στο google now, το βλεπω και το χρησιμοποιω πολυ πιο συχνα.

Επισης το hotword με βολευει αρκετα. Μονο και μονο που βαζω υπενθυμισεις και ξυπνητηρι απλα ξεκλειδωνοντας το κινητο και μιλωντας του, μου λυνει τα χερια.

Δημοσ.

Και μόνο που αυτά τα τέραsτια εικονίδια πιάνουν την μισή οθόνη, έφαγε σουτ.
Ειλικρινά με μηδέν παραμετροποίηση δεν βρίσκω λόγο κάποιος να αφήσει τον nova και να πάει σ' αυτόν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...