ektor7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Θα μας τρελανετε? Ο Launcher ειναι τοσο καιρο στο play και μας το παρουσιαζετε σαν νεο!!! 1
haHa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Θα μας τρελανετε? Ο Launcher ειναι τοσο καιρο στο play και μας το παρουσιαζετε σαν νεο!!! Δεν ηταν διαθεσιμος για nexus 4, samsung s4 gpe , htc one gpe .
ektor7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ηταν διαθεσιμος για nexus 4, samsung s4 gpe , htc one gpe . Επρεπε να αναφερθεί σ'αυτες και οχι οτι εμφανίστηκε σημερα στο play το συγκεκριμένο Launcher!
Radiatedsoul Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εγω θυμαμαι οτι στο nexus 4 που ειχα, εβλεπα πολυ σπανια το google now και τις χρησιμες πληροφοριες του Ποιες χρησιμες πληροφοριες του? Εμενα σε nexus 5 μονο τον καιρο μου βγαζει, και εχει επιλογη για μετοχές και ομαδες ποσοδσφαιρου. Κανω κατι λαθος ή το google now ειναι για να σου δειχνει τον καιρο, τις μετοχες και αθλητικα νεα?
haHa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ποιες χρησιμες πληροφοριες του? Εμενα σε nexus 5 μονο τον καιρο μου βγαζει, και εχει επιλογη για μετοχές και ομαδες ποσοδσφαιρου. Κανω κατι λαθος ή το google now ειναι για να σου δειχνει τον καιρο, τις μετοχες και αθλητικα νεα? Mου εμφανιζει updates/καινουρια αρθρα απο τα site που επισκεφτομαι συχνα(οτι πρεπει για χαζεμα με τον πρωινο καφε ή αν πηγαινεις με ΜΜΜ στην δουλεια), μου εμφανιζει το πρωι αν θα εχει κινηση για την δουλεια μου ή το απογευμα για το σπιτι μου, μου εμφανιζει αυτοματα χωρις να κανω τιποτα ποτε φθανουν τα δεματα μου(παιρνει τις πληροφοριες απο το email που στελνουν πχ ups/amazon στο gmail σου), μου εμφανιζει εστιατορια με βαθμολογιες στην περιοχη μου ειμαι, μου εμφανιζει αυτοματα τις πτησεις μου και σε ποση ωρα πρεπει να φυγω για να προλαβω το αεροπλανο (παλι παιρνει τις πληροφοριες απο το email που σου εστειλε η αεροπορικη) και μου λεει αυτοματα αν θα εχει καθυστερηση η πτηση μου και μου εμφανιζει αυτοματα το QR code για να μπω στο αεροπλανο/κανω check-in χωρις να χρειαζεται να εκτυπωνω εισιτηρια ή να ψαχνω για το mail της αεροπορικης κλπ. Τελος, οταν ειμαι εξωτερικο μου εμφανιζει αυτοματα ισοτιμια με τοπικο νομισμα, αξιοθεατα στην περιοχη που ειμαι , εστιατορια κλπ.
ektor7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Mου εμφανιζει updates/καινουρια αρθρα απο τα site που επισκεφτομαι συχνα(οτι πρεπει για χαζεμα με τον πρωινο καφε ή αν πηγαινεις με ΜΜΜ στην δουλεια), μου εμφανιζει το πρωι αν θα εχει κινηση για την δουλεια μου ή το απογευμα για το σπιτι μου, μου εμφανιζει αυτοματα χωρις να κανω τιποτα ποτε φθανουν τα δεματα μου(παιρνει τις πληροφοριες απο το email που στελνουν πχ ups/amazon στο gmail σου), μου εμφανιζει εστιατορια με βαθμολογιες στην περιοχη μου ειμαι, μου εμφανιζει αυτοματα τις πτησεις μου και σε ποση ωρα πρεπει να φυγω για να προλαβω το αεροπλανο (παλι παιρνει τις πληροφοριες απο το email που σου εστειλε η αεροπορικη) και μου λεει αυτοματα αν θα εχει καθυστερηση η πτηση μου και μου εμφανιζει αυτοματα το QR code για να μπω στο αεροπλανο/κανω check-in χωρις να χρειαζεται να εκτυπωνω εισιτηρια ή να ψαχνω για το mail της αεροπορικης κλπ. Τελος, οταν ειμαι εξωτερικο μου εμφανιζει αυτοματα ισοτιμια με τοπικο νομισμα, αξιοθεατα στην περιοχη που ειμαι , εστιατορια κλπ. Σε ποια χωρα ζεις??? 2
TechnoState Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Σε ποια χωρα ζεις??? ... το παλακάρι είναι αλλού ..και ζηλεύω! 1
Radiatedsoul Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Mου εμφανιζει updates/καινουρια αρθρα απο τα site που επισκεφτομαι συχνα Αυτο πως το κανεις, ειναι καποια ρυθμιση ή θα συλλέξει πληροφοριες και θα γινει αυτοματα και σε μενα?
haHa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτο πως το κανεις, ειναι καποια ρυθμιση ή θα συλλέξει πληροφοριες και θα γινει αυτοματα και σε μενα? Θα σου εμφανιζει καπως ετσι updates/νεα αρθρα για sites που επισκεφτεσαι(οπως φαινεται εδω για τo review του s4): Νομιζω οτι εχει να κανει με την ρυθμιση web history και personal results στο google now settings: ------------------------ Καπως ετσι εμφανιζει την κινηση για την χωρο εργασιας σου: Aν χρησιμοποιεις ΜΜΜ για να πας σπιτι/δουλεια, σου δειχνει τις εναλλακτικες γραμμες που μπορεις να παρεις και ποσο συχνα ειναι τα δρομολογια: Καπως ετσι τις πτησεις σου: Kαπως ετσι τα δεματα που περιμενεις: Καπως ετσι τα εστιατορια και τα αξιοθεατα που ειναι κοντα σου: Επισης, για τα ραντεβου που εχεις βαλει στο google calendar σε ειδοποιει αυτοματα ποτε πρεπει να φυγεις για να προλαβεις: ------------------------------ Εδω και ενα ωραιο αρθρο στα ελληνικα για το google now: http://www.doctorandroid.gr/2013/02/google-now-in-greece.html Χρησιμη λειτουργια ειναι και αυτο που περιγραφει στο αρθρο: "Δημόσια συγκοινωνία: Εμφανίζεται όταν βρισκόμαστε κοντά σε στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς και μας δίνει χρήσιμα δεδομένα, όπως τα νούμερα των γραμμών που περνούν από αυτήν και το χρόνο που θα κάνει για να έρθει το επόμενο λεωφορείο,τραμ κλπ.!" ------------------------------ Το βασικο ειναι οτι ολα αυτα τα κανει αυτοματα , χωρις να κανει τιποτα ο χρηστης. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από haHa 1
ektor7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Nα'σε καλα ρε haha,γιατι ολα αυτα που εδειξες μονο απο screenshot μπορουμε να τα δουμε,στις χωρες που ζουμε! 2
haHa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Nα'σε καλα ρε haha,γιατι ολα αυτα που εδειξες μονο απο screenshot μπορουμε να τα δουμε,στις χωρες που ζουμε! Δεν εχει σχεση η χωρα, δουλευουν κανονικα και Ελλάδα.
ektor7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δεν εχει σχεση η χωρα, δουλευουν κανονικα και Ελλάδα. Στην κυπρο και τη βουλγαρια,δουλευουν τα μισα και οι πληροφοριες ειναι λιγες! Δε ξερω για Ελλαδα τι παιζει! Πληροφοριες για δρομολογια,εισητηρια κ.α. τετοιες υπηρεσιες δεν...! Ουτε καν τις ποδοσφερικες ομαδες μου,για κυπρο και ελλαδα δεν εχει! Ουσιαστικα αν θελω χαρτη εχω Nokia map/drive και sygic! Για το καιρο δε θα το συζητησω και για τις σελιδες που με ενδιαφερουν,θα τις δω οταν εχω χρονο για να τις μελετησω/διαβασω με το πασο μου! Δε λεω οτι δεν ειναι καλη εφαρμογη,αλλα δε με τραβα(προσωπικα παντα) στο να την χρησιμοποιησω,ακομη και να ηταν πληρης οπως ειναι στην αμερικη,για παραδειγμα!
21century Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εχω το nexus 4 αλλά μοιάζει με αυτόν που έχει ήδη το κινητό, έβαλα τον nova για να αλλάξει λίγο εικόνα...
haHa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ουσιαστικα αν θελω χαρτη εχω Nokia map/drive και sygic! Για το καιρο δε θα το συζητησω και για τις σελιδες που με ενδιαφερουν,θα τις δω οταν εχω χρονο για να τις μελετησω/διαβασω με το πασο μου! Nokia drive και sygic δεν σε ενημερωνουν χωρις καν να μπεις στην εφαρμογη οτι πχ σημερα το πρωι εχει παραπανω κινηση για την δουλεια και πρεπει να φυγεις νωριτερα. Επισης αν χρησιμοποιεις ΜΜΜ δεν σου δινουν πληροφοριες για το πως θα πας στην δουλεια σου, εναλλακτικες διαδρομες, συχνοτητα δρομολογιων κλπ. Και ολα αυτα χωρις να κανεις τιποτα, γινονται ολα αυτοματα. Ειναι λοιπον για διαφορετικη χρηση οι εφαρμογες που περιγραφεις. Αλλωστε μπορεις να εχεις το google now να σε ενημερωνει για την κινηση στην σελιδα του google now και μολις πατας πανω του για navigation να το εχεις ρυθμισει να ανοιγει το sygic. Στην κυπρο και τη βουλγαρια,δουλευουν τα μισα και οι πληροφοριες ειναι λιγες! Δε ξερω για Ελλαδα τι παιζει! Πληροφοριες για δρομολογια,εισητηρια κ.α. τετοιες υπηρεσιες δεν...! Ουτε καν τις ποδοσφερικες ομαδες μου,για κυπρο και ελλαδα δεν εχει! Ποδοσφαιρικες ομαδες δεν εχει. Ολα τα υπολοιπα που ειδες παραπανω τα εχει ΣΙΓΟΥΡΑ και σε Κυπρο/Βουλγαρια: ενημερωση για τις πτησεις σου, ενημερωση για τα δεματα που περιμενεις(τις πληροφοριες τις παιρνει απο το email που σου εστειλε η αεροπορικη και η μεταφορικη/courier στο gmail σου), ενημερωση για το ραντεβου που εχεις και τι ωρα πρεπει να φυγεις για να μην αργησεις(την πληροφορια την παιρνει απο το google calendar σου), ενημερωση για το πως θα πας στην δουλεια/σπιτι σου(βρισκει μονο του που ειναι το σπιτι/δουλεια σου χωρις να του το πεις , γιατι μετα απο λιγες μερες βλεπει οτι βραδινες ωρες εισαι σε ενα μερος(=σπιτι) και πρωι ως απογευμα εισαι σε αλλο μερος(=δουλεια) ), ενημερωση για sites που σε ενδιαφερουν(την πληροφορια την παιρνει απο το mobile history search σου). ]\ αξιοθεατα και εστιατορια κοντα σου. ------------------------------ Οπως ειπα και προηγουμενως: Το βασικο ειναι οτι ολα αυτα τα κανει αυτοματα , χωρις να κανει τιποτα ο χρηστης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα