Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πριν από μερικούς μήνες η Google έριξε στην αγορά το Nexus 5, είχε αναφέρει πως ο Google Now (Google Experience) launcher, θα διατεθεί στο μέλλον για κάποιες ακόμη συσκευές.Θέλοντας να κάνει πράξη αυτή την υπόσχεση, η εταιρεία κατέστησε από σήμερα δυνατή τη λήψη του launcher αυτού, μέσω του Play Store, διευκρινίζοντας όμως πως προορίζεται μόνο για συσκευές Nexus και Google Play Edition.

Ο νέος αυτός launcher φέρνει πολλές και ενδιαφέρουσες αλλαγές στη home screen και τα στοχεία της ενώ παράλληλα στον app drawer λείπει η υποκατηγορία των widgets (στα οποία υπάρχει πρόσβαση μέσω μακρόσυρτου πατήματος στη home screen). Με το νέο launcher μπορείτε παράλληλα να έχετε πρόσβαση στο Google Now είτε με scrolling τέρμα αριστερά στις κεντρικές οθόνες είτε απλά με τη φωνητική εντολή "OK Google".

Εάν διαθέτετε κάποια συσκευή Nexus ή Google Play edition με Android 4.4 KitKat (ή νεότερη έκδοση) τότε μπορείτε να κατεβάσετε το Google Now Launcher απευθείας από το Google Play, ωστόσο ακόμη και σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε πάντα τα δοκιμάσετε την επιλογή του sideloading, εγκαθιστώντας το launcher στη συσκευή σας από το σύνδεσμο που ακολουθεί: Link

Link.png Site: VR-Zone

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δυστυχώς τόσους μήνες δεν αλλάξανε τίποτα. Είναι ο ίδιος launcher από το Nexus 5 (ported apk) σε επίσημο release. Τα εικονίδια είναι τεράστια και θολά και όταν έχεις το hotword detection (Ok Google) ανοιχτό τότε ο launcher έχει απίστευτο stutter στα animation του app drawer. Επίσης το always listening καίει πολύ μπαταρία μιας και αυτή η λειτουργία σχεδιάστηκε για τον επεξεργαστή του Ν5. Ο launcher είναι άθλιος κατα τη γνώμη μου και δεν ήταν έτοιμος για release.  

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω την αξία αυτού του launcher. Ειδικά για το nexus10 ούτε καν την μαύρη γραμμή πάνω και κάτω δεν αφαιρεί. Στο nexus7 το κάνει. Ειλικρινά τι πλεονεκτήματα δίνει εκτός από το να λες "ok google" και να ενεργοποιείς το φωνητικό search;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω την αξία αυτού του launcher. Ειδικά για το nexus10 ούτε καν την μαύρη γραμμή πάνω και κάτω δεν αφαιρεί. Στο nexus7 το κάνει. Ειλικρινά τι πλεονεκτήματα δίνει εκτός από το να λες "ok google" και να ενεργοποιείς το φωνητικό search;

Eχει ευκολη προσβαση στο google now

Δημοσ.

Eχει ευκολη προσβαση στο google now

:facepalm: το ίδιο πράγμα είναι...

προσωπικά το Nexus 7 FHD μου θα το αφήσω έτσι όπως είναι,την μπαταρία την θέλω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

:facepalm: το ίδιο πράγμα είναι...

προσωπικά το Nexus 7 FHD μου θα το αφήσω έτσι όπως είναι,την μπαταρία την θέλω

Εγω θυμαμαι οτι στο nexus 4 που ειχα, εβλεπα πολυ σπανια το google now και τις χρησιμες πληροφοριες του , ενω τωρα στο nexus 5 που με ενα swipe αριστερα παω στο google now, το βλεπω και το χρησιμοποιω πολυ πιο συχνα.

Επισης το hotword με βολευει αρκετα. Μονο και μονο που βαζω υπενθυμισεις και ξυπνητηρι απλα ξεκλειδωνοντας το κινητο και μιλωντας του, μου λυνει τα χερια.

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...