zanskou Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Όταν πριν από μερικούς μήνες η Google έριξε στην αγορά το Nexus 5, είχε αναφέρει πως ο Google Now (Google Experience) launcher, θα διατεθεί στο μέλλον για κάποιες ακόμη συσκευές.Θέλοντας να κάνει πράξη αυτή την υπόσχεση, η εταιρεία κατέστησε από σήμερα δυνατή τη λήψη του launcher αυτού, μέσω του Play Store, διευκρινίζοντας όμως πως προορίζεται μόνο για συσκευές Nexus και Google Play Edition. Ο νέος αυτός launcher φέρνει πολλές και ενδιαφέρουσες αλλαγές στη home screen και τα στοχεία της ενώ παράλληλα στον app drawer λείπει η υποκατηγορία των widgets (στα οποία υπάρχει πρόσβαση μέσω μακρόσυρτου πατήματος στη home screen). Με το νέο launcher μπορείτε παράλληλα να έχετε πρόσβαση στο Google Now είτε με scrolling τέρμα αριστερά στις κεντρικές οθόνες είτε απλά με τη φωνητική εντολή "OK Google". Εάν διαθέτετε κάποια συσκευή Nexus ή Google Play edition με Android 4.4 KitKat (ή νεότερη έκδοση) τότε μπορείτε να κατεβάσετε το Google Now Launcher απευθείας από το Google Play, ωστόσο ακόμη και σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε πάντα τα δοκιμάσετε την επιλογή του sideloading, εγκαθιστώντας το launcher στη συσκευή σας από το σύνδεσμο που ακολουθεί: Link Site: VR-Zone
tseimenis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπορώ να τον εγκαταστήσω σε Samsung Galaxy S4 με 4.3;
K850stratos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπορώ να τον βάλω σε Galaxy s2? 4.1.2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπορώ να τον εγκαταστήσω σε Samsung Galaxy S4 με 4.3; Μπορώ να τον βάλω σε Galaxy s2? 4.1.2 Όχι!
cool_myll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπορώ να τον εγκαταστήσω σε Samsung Galaxy S4 με 4.3; Μπορώ να τον βάλω σε Galaxy s2? 4.1.2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovidos.android.kitkat.launcher3
Meraklis56 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Πάλι η google παίζει με τα νεύρα μας. http://www.howtogeek.com/176009/how-to-install-and-use-the-google-experience-launcher-on-any-android-device/ If you’ve got a smartphone or tablet running Android 4.1 or higher, here’s now you can get the Google Experience Launcher.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovidos.android.kitkat.launcher3 Αυτό που ποστάρεις δεν έχει καμία σχέση με το Google Launcher!
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχώς τόσους μήνες δεν αλλάξανε τίποτα. Είναι ο ίδιος launcher από το Nexus 5 (ported apk) σε επίσημο release. Τα εικονίδια είναι τεράστια και θολά και όταν έχεις το hotword detection (Ok Google) ανοιχτό τότε ο launcher έχει απίστευτο stutter στα animation του app drawer. Επίσης το always listening καίει πολύ μπαταρία μιας και αυτή η λειτουργία σχεδιάστηκε για τον επεξεργαστή του Ν5. Ο launcher είναι άθλιος κατα τη γνώμη μου και δεν ήταν έτοιμος για release.
activex Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αν και δε βρήκα λογο να αλλάξω τον nova μου... 3
dimitk Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω την αξία αυτού του launcher. Ειδικά για το nexus10 ούτε καν την μαύρη γραμμή πάνω και κάτω δεν αφαιρεί. Στο nexus7 το κάνει. Ειλικρινά τι πλεονεκτήματα δίνει εκτός από το να λες "ok google" και να ενεργοποιείς το φωνητικό search;
haHa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω την αξία αυτού του launcher. Ειδικά για το nexus10 ούτε καν την μαύρη γραμμή πάνω και κάτω δεν αφαιρεί. Στο nexus7 το κάνει. Ειλικρινά τι πλεονεκτήματα δίνει εκτός από το να λες "ok google" και να ενεργοποιείς το φωνητικό search; Eχει ευκολη προσβαση στο google now
AMD Expert Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Eχει ευκολη προσβαση στο google now :facepalm: το ίδιο πράγμα είναι... προσωπικά το Nexus 7 FHD μου θα το αφήσω έτσι όπως είναι,την μπαταρία την θέλω
haHa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) :facepalm: το ίδιο πράγμα είναι... προσωπικά το Nexus 7 FHD μου θα το αφήσω έτσι όπως είναι,την μπαταρία την θέλω Εγω θυμαμαι οτι στο nexus 4 που ειχα, εβλεπα πολυ σπανια το google now και τις χρησιμες πληροφοριες του , ενω τωρα στο nexus 5 που με ενα swipe αριστερα παω στο google now, το βλεπω και το χρησιμοποιω πολυ πιο συχνα. Επισης το hotword με βολευει αρκετα. Μονο και μονο που βαζω υπενθυμισεις και ξυπνητηρι απλα ξεκλειδωνοντας το κινητο και μιλωντας του, μου λυνει τα χερια. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από haHa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα