πεινάς? φάε wifi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 χαιρετώ την παρέα. Έχω έναν 920 κλοκέ στα 3.6 με ψύκτρα για χωροταξικούς λόγους μια thermalright axp 200 και μια 270χ. Τροφοδοτικό έχω δανειστεί ένα ενερμαξ που τα σηκώνει αβλεπεί. Η cpu βαράει 58 βαθμούς στο ιντελ burn test μέσα κουτί ένα στακερ 831 με 6χ12'', ένας μπρος να βλέπει προς σκληρό και κάρτα, ένας δίπλα στον 920 και 4 στο πλαϊ. Είναι νορμάλ για χειμώνα ή ανεβασμένοι? Θα προσθέσω δεύτερη 270χ και το ενερμαξ θα το γυρίσω στον ιδιοκτήτη οπότε θα χρειαστώ τροφοδοτικό. Το σύστημα έχει τα παραπάνω και έναν σκληρό. Θέλω να πάρω κάτι να τα σηκώνει αλλά να είναι και οικονομικό ταυτόχρονα όσο πιο πολύ γίνεται. Ελεγα για xfx 550 με αντάπτορες από μολεξ σε 6πινο αλλά δεν ξέρω αν τα 44 αμπερ θα αρκούν. Τα φτηνά corsair, tt κλπ είναι οεμ από κάτι chanelwell κλπ δεν μου γεμίζουν το μάτι, τα καλά corsair και τα enermax, fsp, antec, seasonic είναι ακριβά, μπέρδεμα γενικώς. Κάποιος που το έχει ψάξει παραπάνω για αντίστοιχο σύστημα και ξέρει πρακτικά τι ρεύματα χρειάζονται και με πόσα θα καθαρίσω να μου δώσει τα φώτα του pls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 920 με 58 βαθμους???? Πιο κρυος παθαίνει κρυολόγημα... Θες ss απο τον δικό μου μου στα 4 με 1,26 ρευμα να μην πεφτει με την καμια κατω απο 82 ακομη και με γομαροψυκτρα για να ησυχάσεις? Με 920 και 2Χ270Χ το 550αρι το ξεχνάς... Το minimum που θα κοιτάξεις είναι το XFX650 αν δεν μπορεις να φτάσει εκει πολυ απλα μην κανεις καν το cf... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα