Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά,

πρόσφατα έστησα νεο μηχάνημα, αλλά έχω προβλήματα.

Ο Western Digital σκληρός μου δεν φαίνεται ούτε στα Windows ούτε στο Λίνουξ, μου ζητάει να του κάνω format λέει γιατί είναι καινούριος δίσκος. Μάλιστα όταν βάζω τον εξωτερικό δίσκο, το ποντίκι σταματαει να λειτουργεί (και στα δύο λειτουργικά). Αυτό που είναι περίεργο είναι ότι το laptop τον βλέπει μια χαρά.

Όποια βοήθεια θα είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη.

Επεξ/σία από Eru Iluvatar
Δημοσ.

Έλα ρε παιδιά ... μια βοήθεια :cry:

Update: Διαπίστωσα ότι φταίνε οι θύρες usb. Αυτές που είναι μπροστά βλέπουν κανονικά όλες τις άλλες συσκευές εκτός του δίσκου. Περίεργα πράγματα, πιστεύω οι μπροστά θύρες δεν μπορούν να "σηκώσουν" τον σκληρό, ίσως λόγω ηλεκτρονικού φορτίου.

Δημοσ.

Μηπως δεν παίρνουν το απαιτούμενο ρεύμα απο την motherboard , δες παλι μηπως δεν εχεις συνδέσει σωστά το μπροστινό panel με τις usb στην motherboard , μου ειχε τύχει και εμενα για αυτο σου λεω

Δημοσ.

Μηπως δεν παίρνουν το απαιτούμενο ρεύμα απο την motherboard , δες παλι μηπως δεν εχεις συνδέσει σωστά το μπροστινό panel με τις usb στην motherboard , μου ειχε τύχει και εμενα για αυτο σου λεω

Δε νομίζω. Το πρόβλημα πρέπει να είναι στο front panel για USB 3.0 του Corsair Carbide. Τα φλασάκια (usb 2 & 3) δουλεύουν εντάξει.

Δημοσ.

Είναι συχνό θέμα να μην τροφοδοτούνται επαρκώς οι μπροστινές θύρες.

[Όπως παρεμπιπτόντως και να είναι άλλης, "κατώτερης version" controller αυτός που τις εξυπηρετεί (πχ πίσω να έχεις 3.0 ή 2.0 και μπροστά να έχεις 1.1...)].

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...