alani4837 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια γεια σας, εχω ενα προβλημα: Εγκατεστησα με επιτυχια watercooling(xspc d5 ax240 + ram waterblock, αλλα σταματησε να λειτουργει η καρτα γραφικων, τα fans δουλεουν κανονικα. οταν ειναι συνδεδεμενη δεν δουλευει ουτε η onboard, οταν βγαζω τα τα pcie η onboard δουλευει κανονικα.. Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος και οταν εγκαθιστω τους drivers τις amd μου βγανει μπλε οθονη(atikmdag.sys)ευχαριστωmy system: i7 4770k, 16gb corsair 2400, asus hd7950 3gb, msi z87 g45, hx1050
SPANK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά το θέμα σου ταιριάζει εδώ http://www.insomnia.gr/forum/24-k%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-h%CF%87%CE%BF%CF%85/. Τώρα οσο αφορά το θέμα σου η κάρτα γραφικών δεν ανοίγει καθόλου ή το πρόβλημα ειναι με τις μπλε οθόνες ? κανε uninstall τους drivers μετα ενα καθάρισμα με DDU και ξανα πέρνα τους πρόσφατους απο το site της amd. Πριν το watercooling δούλευε κανονικα ? δοκίμασε και ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρικής και σιγουρέψουν οτι εχεις συνδέσεις ολα τα καλώδια σωστά
alani4837 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 φιλε μου σε ευχαριστω για τις συμβουλες, με την καρτα γραφικων(asus hd7950 3gb) δεν κανει καν βοοτ(black screen), εχω κανει uninstall αρκετες φορες χωρις επιτυχια....δουλευε μια χαρα λιγο πριν την βγαλω για να βαλω τη υδροψυξη....εκανα και reset, τιποτα, με την onboard και igd setting τα windows την αναγνωριζουν χωρις κανενα προβλημα
WalkerSW Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον η καρτα μας χαιρέτησε.. αλλα για σιγουρια δοκιμασε την και σε καποιο αλλο μηχανημα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα