Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

έχω στα χέρια μου ένα ελαττωματικό ζευγάρι Kraken Pro της Razer . Τα ακουστικά αγοράστηκαν τα

Χριστούγεννα που μας πέρασαν , περίπου πριν 2 μήνες δηλαδή , από ελληνικό κατάστημα . Το πρόβλημα

υπήρχε απο την αρχή , απλά δεν μπορούσα  να τα επιστρέψω μέσα στο DOA . Σε αυτή την

περίπτωση τα επιστρέφω και τα στέλνουν στην αντιπροσωπεία για service και περιμένω όσο καιρό

χρειαστεί , που λογικά θα πάρει αρκετό και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μπλέξω , η μου τα αντικαθιστούν

επιτόπου με καινούρια? Ρωτάω για να ξέρω περίπου τι να περιμένω και τι δικαιούμαι σε αυτή την περίπτωση

καθώς δεν έχω ξανασχοληθέι με παρόμοια περίπτωση .  Το εν λόγω μαγαζί ειναι το Public , αν λέει κάτι αυτό . 

Εννοείται πως υπάρχει πλήρη συσκευασία και απόδειξη .

Σας ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Βασικά θα σου έλεγα για να μην μπλέξεις με 3ους κτλπ να στείλεις ενα mail στην razer μηπως μπορεις να στείλεις απευθείας εκει για ποιο γρήγορα

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να γίνει πίστωση - επιστροφή χρημάτων (δύσκολο μετά απο τόσο καιρό το ξέρω)

για να μπορέσω να πάρω κάποιο άλλο ζευγάρι? Γιατι η αλήθεια είναι ότι δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος . 

Δημοσ.

<p>μιλάω για πίστωση του ποσού απο το public για την αγορά άλλου προϊόντος όχι απαραίτητα της razer</p>

Στην αγγελία που έβαλες δε λες ότι είναι ελλατωματικά όμως...

Δημοσ.

Προφανώς και η αγγελία δεν είναι για τα ίδια ακουστικά . Τα ακουστικά της αγγελίας είναι φίλου και είναι χωρίς

πρόβλημα  .  Λέτε να άνοιγα θέμα για προβληματικό προϊον και καπάκια να το πουλούσα ως καινούριο?  Δεν

βλάπτει λίγη σκέψη . Ο άλλος πήγε και άφησε αρνητική αξιολόγηση στην αγγελία . Απορώ ώρες ώρες

Δημοσ.

φιλε εχω στηλει μνμα σε καποιον moderator να την σβησει γιατι εκανα λαθος το ειπαμε.. εσυ αν εβλεπες απο εναν χρηστη να ανοιγει ενα θεμα για πραγμα (οτιδηποτε) και μετα το εβαζε αγγελια δεν θα σκεφτοσουν οτι ειναι το ιδιο? και σου λεω και εδω συγνωμη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...