aporiasgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα σε ολους.... Το προβλημα μου εχει ως εξης.... Ενα φιλαρακι μου εχει ενα ps3 και εχει παρει το band hero και μια κιθαρα... Μου την εδωσε για να κανω δοκιμη αν μπορω να παιξω με αυτην στο pc μου.. Εγω εχω το guitar hero 3 & το guitar hero aerosmith... Η κιθαρα ειναι ασυρματη... ΕΡΩΤΗΣΗ Μπορω να παιξω με αυτην καποιο απο τα παραπανω παιχνιδια? Γενικα μπορω να παιξω με αυτην στο pc μου καποιο guitar hero και αν ναι πιο? Χρειαζετε καποιο driver και αν ναι πιο? (αν μου δωσετε και λινκ θα υποκλιθω...) υ.γ. η κιθαρα συγχρονίζει οταν την συνδεω αλλα μεσα στο game δεν ανταποκρινετε... Ευχαριστω εκ των προτερων...
Chaos3X Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς σίγουρα να παίξεις το GH WORLD TOUR απροβλημάτιστα...
aporiasgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς σίγουρα να παίξεις το GH WORLD TOUR απροβλημάτιστα... και η κιθαρα παιζει χωρις προβλημα η κατι extra?
Chaos3X Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Χωρίς πρόβλημα, επίσης ψάξε και το επίσημο θέμα σε αυτό το φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα