Green Dragon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Χρησιμοποιώ το bs player για να βλέπω καμμιά ταινία στο android tablet μου. Το προγραμματάκι αυτό κατεβάζει ελληνικούς υπότιτλους από το διαδύκτιο και τους προσαρμόζει στην ταινία. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν αποθηκεύει τους υπότιτλους. Έτσι όταν διακόψω την παρακολούθηση της ταινίας και αργότερα πάω να την δω κάπου που δεν έχω σύνδεση στο internet, τότε δεν έχω ελληνικούς υπότιτλους. Και η ταινία προβάλλεται με τους ενεργούς υπότιτλους που είναι συνήθως αγγλικοί ή γαλλικοί. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που χρειάζεται να κάνω ή κάποιος άλλος player που να μου λύνει το πρόβλημα?
Green Dragon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος παρόμοιο θέμα;;;
kataramenos32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Απο οσο ξερω ο bs δεν αποθηκευει υποτιτλους ουτε στο pc
Johny Q Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Απο οσο ξερω ο bs δεν αποθηκευει υποτιτλους ουτε στο pc Τους αποθηκεύει σε φάκελο. TS δοκίμασε και τον Xplayer
Green Dragon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις...Θα δοκιμάσω και τα προγράμματα που προτείνετε!
vicoulinii Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 γεια σας εχω κ γω ενα θεμα με τ bs player εχω κατεβασει του κοσμου τις ταινιες και σε καμια δεν βρίσκει ελληνικούς υπότιτλους εχω κανει τις ρυθμίσεις που θελει σχετικά με την γλωσσα αλλα παλι τιποτα αν μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω η αν υπαρχει αλλο player για android που να βρισκει μονος του υπότιτλους οπως ο bs player γιατι δεν ξερω να κατεβαζω υπότιτλους ευχαριστω πολυ..
saruman123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εγω παλι θα σου ελεγα να βλεπεις ταινιες online με ενσωματωμενους τους υποτιτλους και μην παιδευεσαι
dimkalogiros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Και εγώ είχα το ίδιο θέμα με το bsplayer αλλά τελικά αποφάσισα να κατεβάσω τους υπότιτλους ξεχωριστά από διάφορα site. Μετά απλά ανοίγεις την ταινία-σειρά στο bs και επιλέγεις τους υπότιτλους που έχεις κατεβάσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα