joann.a Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Ερώτηση: Στο μενού ελέγχου του rooter θέλω να αλλάξω πύλη, γιατί έχω προβλήματα με τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Πως αλλάζω πύλη και σε ποια κατηγορία από τις αναφερθείσες στο μενού ελέγχου του rooter πηγαίνω; Πήγα στην κατηγορία Wireless-Advanced και εκεί που γράφει channel το άλλαξα από auto σε 1. Να το ξαναλλάξω μήπως ή καλώς έπραξα; Αν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ γιατί ολίγον άσχετη με υπολογιστές. Ευχαριστώ!
joann.a Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Να αλλάξω gateway ή channel για να μη μου βγάζει προβλήματα σύνδεσης κάθε λίγο και λιγάκι. Γιατί πολλές φορές δείχνει στα καλά καθούμενα μήνυμα στη σύνδεση ότι " η πρόσβαση είναι περιορισμένη" και δε συνδέεται. Τι άλλη λειτουργία θα μπορούσα να επιτελέσω από το μενού ελέγχου rooter για να μην έχω προβλήματα με τη σύνδεση; Καμία ιδέα; =)
rfc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο με τη πυλη ποιος στο ειπε? Απλα μη του ξαναμιλησεις λεμε...... Πρεπει να μας δωσεις στοιχεια συνδεσης καθως και τι προβλημα δημιουργειται για να σε βοηθησουμε, καθως και τι μαρκα ρουτερ εχεις. Τα στοιχεια της συνδεσης θα τα βρεις αν μπεις στο μενου του ρουτερ σου στη καρτελλα στατους, (SNR margin, line att. k.l.p) print screen κανε και βαλε τη φωτο εδω. Απο οσα καταλαβα καναλι στο ασυρματο θες να αλλαξεις? Αυτο θες? γιατι? Ποση αποσταση εχεις απο το ρουτερ σου?
joann.a Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ναι να αλλάξω κανάλι στο ασύρματο. Γιατί το σήμα έχει σκαμπανεβάσματα και πότε η σύνδεση είναι περιορισμένη πότε όχι. Ίσως φταίει και το ότι μοιράζομαι το internet και με άλλους ενοίκους οπότε για αυτό και έχω θέματα με τη σύνδεση. Όπως και να έχει, αλλαγή στο κανάλι όπως είπες και συ θέλω να κάνω. Σε ποια κατηγορία από το μενού μπορώ να κάνω τις αλλαγές στο κανάλι; current status of DSL connection : Line Rate - Upstream (Kbps):796 Line Rate - Downstream (Kbps):16403 LAN IPv4 Address:192.168.2.1 Default Gateway:ppp0 Primary DNS Server (HSIp/ppp0):62.38.0.81 Secondary DNS Server (HSIp/ppp0):62.38.1.81 Primary DNS Server (IPTV/atm1): Secondary DNS Server (IPTV/atm1): Date/Time:Fri Feb 28 15:46:47 2014
rfc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αφου καταφερες και μπηκες στο ρουτερ σου εισαι τσακαλι. Θα πας στο μενου wireless>channel και δοκιμασε τα 1-3-6..... ή ολα αν ειναι δυνατον και δες πια σου "καθοντε" καλα. Τωρα αυτο που λες για την περιορισμενη συνδεση παιζει ναναι και αλλα θεματα. Κατα ρχην ενα ρεσταρτ στο ρουτερ σωζει πολλα θεματα, προσωπικα θα εκανα και ενα update στους drivers της καρτας δικτυου. Για πιο ρουτερ μιλας? Για το νετφαστερ? zte? πιο ακριβως?
joann.a Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αφου καταφερες και μπηκες στο ρουτερ σου εισαι τσακαλι. Θα πας στο μενου wireless>channel και δοκιμασε τα 1-3-6..... ή ολα αν ειναι δυνατον και δες πια σου "καθοντε" καλα. Τωρα αυτο που λες για την περιορισμενη συνδεση παιζει ναναι και αλλα θεματα. Κατα ρχην ενα ρεσταρτ στο ρουτερ σωζει πολλα θεματα, προσωπικα θα εκανα και ενα update στους drivers της καρτας δικτυου. Για πιο ρουτερ μιλας? Για το νετφαστερ? zte? πιο ακριβως? rooter Hol. Οπότε δοκιμάζω τα κανάλια που μου είπες. Έκανα restart. Από restart άλλο τίποτα! Θα το κάνω σύνθημα κιόλας μη σου πω. "Ενα restart την ημέρα τη σύνδεση την κάνει πέρα" update στους drivers της κάρτας δικτύου πως κάνω; Βήμα προς βήμα πες μου, γιατί είμαι ικανή να καταστρέψω Laptop εν μία νυκτί... =)
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 rooter Hol. Οπότε δοκιμάζω τα κανάλια που μου είπες. Έκανα restart. Από restart άλλο τίποτα! Θα το κάνω σύνθημα κιόλας μη σου πω. "Ενα restart την ημέρα τη σύνδεση την κάνει πέρα" update στους drivers της κάρτας δικτύου πως κάνω; Βήμα προς βήμα πες μου, γιατί είμαι ικανή να καταστρέψω Laptop εν μία νυκτί... =) a.ειναι router οχι rooter. β.καναλια δοκιμαζεις απο 1 εως 11.απεφυγε το 12,13,auto. επισης για τους drivers μπαινεις στο site Της εταιρειας του λαπτοπ και κατεβαζεις απο εκει drivers με βαση το μοντελο σου.καποια λαπτοπ εχουν και προγραμμα που ψαχνει για πιο νεους drivers. οπως ειπε ο rfc το προβλημα αυτο μπορει να οφειλεται σε διαφορους λογους. α.προβλημα με το καναλι. β.ασυμβατοτητα να το πω ετσι με το κλειδωμα οποτε εκει πρεπει να αλλαξεις κλειδωμα .πχ απο wpa2 σε σκετο wpa ή το αναποδο. γ.μπορει να ειναι θεμα οτι μπουκωνει το wireless. δ.οταν σου βγαζει περιορισμενη συνδεση αν μπεις πχ με κινητο συνδεεται ή εχεις και εκει προβλημα?εκεινη την στιγμη οι γειτονες μπορουν να συνδεθουν? ε.προσοχη στα firewall στο pc επισης μην κοβουν τιποτα και σου κανουν θεμα.απενεργοποιησε τα. επισης αν η συνδεση ειναι δικια σου ασχετα με το θεμα σου παρε την Hol και ζητα Margin 9.θα κερδισεις σε ταχυτητα.μονο αυτο τους λες οτι θες margin 9 απο 11.λογικα τωρα πρεπει να εισαι με 11.μας εχεις γραψει τα χαρακτηριστικα αλλα δεν εχεις βρει την σωστη καρτελλα μαλλον οποτε δεν βλεπουμε Margin/attenuation επισης τηλεφωνια εχεις κανονική ή τα τηλεφωνα ξεκινανε πανω απο τον ρουτερ? επισης εχεις Iptv? η προεπιλεγμενη πυλη ειναι τελειως ασχετη με αυτο που θες.μην τα μπερδευεις και μπορει να μην φταιει το laptop επισης δεν υπαρχει ρουτερ hol>κατι γραφει το router απο κατω.ελπιζω να μην γραφει zte.δεν υπαρχει μαρκα router hol. επισης το βασικο οταν σου βγαζει περιορισμενη συνδεση δες αν με αλλο λαπτοπ/pc/κινητο συνδεεσαι και δες αν σβηνει καποιο λαμπακι στο ρουτερ ή αν γινεται κοκκινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα