Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μου μη χολοσκάς!Στοιχεία του/της υπαλλήλου που το είπε προφανώς θα έχετε.Ή και να μην το έχετε, στείλε ένα mail, δίχως "γαλλικά", στον ΟΤΕ και στην ΕΕΤΤ(την ΕΕΤΤ θα την έχεις ως κοινοποίηση) που θα περιγράφεις το ακριβές περιστατικό και θα ζητάς διευκρινίσεις και απαντήσεις για αυτή την κουβέντα. Είμαι σίγουρος πως όλα θα μπούνε στον δρόμο τους από κει και πέρα.Προφανώς και η κατάργηση του τηλεφώνου στο εξοχικό και είναι παράνομη, οπότε θα έρθει η ηθική δικαίωση!
naive Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Από ότι κατάλαβα δεν καταργούν τη σύνδεση στο χωριό αλλά το εκπτωτικο πακέτο κατεξοχήν. Κατά τα άλλα συμφωνώ με την έγγραφη αίτηση εξηγήσεων με κοινοποίηση στην εεττ.
polaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δεν καταλαβες αλλαξε τον ΟΤΕ σε WIND στο τηλεφωνο της Αθηνας και το κατεξοχην το ειχε σε αλλο τηλεφωνο στην Πατρα. Το 12μηνο εληξε αλλα το προγραμμα λεει οτι μπορει να συνεχιστει επ'αοριστον. Του λενε λοιπον αφου αλλαζεις το τηλ της Αθηνας θα σου κοψουμε και εμεις το κατεξοχην στο τηλ της Πατρας. Εκβιασμος? Δηλαδή για να καταλάβω... ο φίλος σου είχε 2 κανονικές γραμμές, η μία στην Αθήνα (σκέτη γραμμή, χωρίς κανένα πρόσθετο πχ κατ'εξοχήν κλπ) και η άλλη στην Πάτρα στην οποία πάνω είχε "κρεμάσει" το κατ'εξοχήν? Δηλαδή όταν του ερχόταν λογαριασμός στην Αθήνα του ερχόταν έστω 30 ευρώ, και όταν ερχόταν στην Πάτρα ερχόταν 30€ + το έξτρα για το κατ'εξοχήν, σωστά? Καταργεί λοιπόν αυτός την γραμμή της Αθήνας... και ο ΟΤΕ του λέει θα σου ΒΓΑΛΩ το κατ'εξοχήν από το πακέτο που έχεις στην Πάτρα????? Αυτό ναι φυσικά και είναι εκβιαστικό αλλά φίλε μου δεν στέκει. Δηλαδή αν το βγάλουν το κατ'εξοχήν, και πάει εκείνος σε κάποιον ΟΤΕ της περιοχής του και το ΞΑΝΑΠΡΟΣΘΕΣΕΙ τί θα του πουν, όχι δεν μπαίνει? Κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα...Για μάθε περισσότερα να δούμε. Το ίδιο ακριβώς πράγμα έχει και ο θείος μου πάντως στο Ηράκλειο Κρήτη, είχε 2 γραμμές ΟΤΕ μία για εκείνον σπίτι του και μία για τη γιαγιά μου στο σπίτι της. Στο σπίτι της γιαγιάς μου είχε κρεμάσει και το κατ'εξοχήν για το χωριό της γιαγιάς μου. Εκείνος έκλεισε τον ΟΤΕ σπίτι του και έβαλε Vodafone γιατί έχει Voda κινητό, και της γιαγιάς έμεινε ως έχει. Φυσικά και δεν του έχουν κόψει κανένα κατ΄εξοχήν, τον πήρα και τον ρώτησα.. Κάτι παίζει με την περίπτωση του φίλου σου σίγουρα!
doubleh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μάλλον το κατ' εξοχήν «κρέμεται» πάνω σε κάποια άλλη γραμμή. Και ο φίλος πάει να κόψει αυτήν τη γραμμή.
adi32 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μιλήσαμε με άλλους υπαλλήλους του ΟΤΕ και μας είπαν φυσικά και δεν θα σας το κόψουμε και ποιος σας τα είπε αυτά κλπ.Προφανως ήθελε να μας τρομαξει ο τύπος και να ψαρώσουμε . Τώρα δεν ξέρω αν θα το τραβήξει άλλο ο συγγενής μου
sphinxgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγω πιστευω πως είναι ξεκάθαρη παρεξήγηση και ο τύπος που πήρε τηλέφωνο δεν κατάλαβε τι του είπαν. Υπάρχουν ειδών ειδών ψέματα. Αυτό είναι τόσο μεγάλο που δεν λέγετε. Οπότε είναι σίγουρα ασυνεννοησία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα