adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Συγγενης μου που ειχε ΟΤΕ τηλεφωνια στην Αθηνα και το κατ εξοχην στο χωριο αποφασισε να παει στην WIND τηλεφωνια (στην Αθηνα) Αφου εκανε αιτηση τον πηραν τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ και του ειπαν οτι αμα παει στη WIND τοτε θα του κοψουν το κατ εξοχην εκβιαστικα Μπορουν να κανουν κατι τετοιο ?
polaki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ε προφανώς, αφού το κατ'εξοχήν απαιτεί "κανονική" σύνδεση δηλαδή 12μηνη κλπ. 1
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δεν καταλαβες αλλαξε τον ΟΤΕ σε WIND στο τηλεφωνο της Αθηνας και το κατεξοχην το ειχε σε αλλο τηλεφωνο στην Πατρα. Το 12μηνο εληξε αλλα το προγραμμα λεει οτι μπορει να συνεχιστει επ'αοριστον. Του λενε λοιπον αφου αλλαζεις το τηλ της Αθηνας θα σου κοψουμε και εμεις το κατεξοχην στο τηλ της Πατρας. Εκβιασμος?
slr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 "Το 12μηνο εληξε αλλα το προγραμμα λεει οτι μπορει να συνεχιστει επ'αοριστον" εφόσον η κανονική σύνδεση είναι σε ΟΤΕ (ασχέτως αν είναι σε πρόγραμμα ή όχι).
naive Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εκεί που περιγράφει το πακέτο και τους όρους, δεν αναφέρεται προϋπόθεση να έχεις και δεύτερη, πλήρη γραμμή στον ΟΤΕ https://www.ote.gr/ote-WebProxyPortlet-1.1.6/ProxyServlet/www.ote.gr/storefront/renderAsset.ep?assetID=statheri_tilefonia/oroi_proypothesis_ekptwtikou_programmatos_ote_gia_eksoxiko_310713.pdf Μήπως η γραμμή στο εξοχικό ήταν μέσα σε κάποιο πακέτο μαζί με την κύρια που κόβεις;
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δεν είναι σε πακέτο μαζί οι 2 γραμμές
naive Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν υπάρχει στα συμβόλαια που έχει υπογράψει τέτοιος όρος, νομίζω ότι όντως είναι εκβιασμός και καραμπινάτο αντικείμενο καταγγελίας στην ΕΕΤΤ
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εχουν ξεφυγει τελειως στον ΟΤΕ παντως Στη μητερα μου χρεωναν 30ε πακετο που κανει σημερα 25ε και οταν πηγα να δω γιατι μου ειπαν οτι ειχε μεινει με την παλια τιμη και επρεπε να παμε εμεις να το πουμε να το μειωσουν Δηλ πληρωστε ζωα με τιμες που ισχυαν παλια
piou90 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εχουν ξεφυγει τελειως στον ΟΤΕ παντως Στη μητερα μου χρεωναν 30ε πακετο που κανει σημερα 25ε και οταν πηγα να δω γιατι μου ειπαν οτι ειχε μεινει με την παλια τιμη και επρεπε να παμε εμεις να το πουμε να το μειωσουν Δηλ πληρωστε ζωα με τιμες που ισχυαν παλια Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία του οτε που λίγο πολύ όλοι τα ξέρουμε και για αυτό όλοι αποχωρούν από τον οτε όταν έχει τόσο άκριβες τιμές
jkoukos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εχουν ξεφυγει τελειως στον ΟΤΕ παντως Στη μητερα μου χρεωναν 30ε πακετο που κανει σημερα 25ε και οταν πηγα να δω γιατι μου ειπαν οτι ειχε μεινει με την παλια τιμη και επρεπε να παμε εμεις να το πουμε να το μειωσουν Δηλ πληρωστε ζωα με τιμες που ισχυαν παλια Αυτό συμβαίνει με όλους τους παρόχους. Με τη λήξη της προσφοράς λόγω πέρατος της υποχρεωτική χρονικής δέσμευσης, η τιμή γυρίζει στην κανονική που είχε όταν υπογράψαμε τη σύμβαση και όχι αυτή που ισχύει τώρα. Κανείς δεν σε παίρνει για να σε ειδοποιήσει και πρέπει εμείς να επικοινωνήσουμε μαζί τους για σχετική νέα προσφορά.
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειναι αυτο ακριβως Εχω ενα προγραμμα που κανει 30ε και αυτο το προγραμμα αλλαξε και υπαρχει πλεον με 25ε Δε σε βαζουν σε αυτο αλλα σε κρατανε στο 30 δηλ σε ενα προγραμμα που δεν υπαρχει πια Εγω στον πΟΤΕ δεν ξαναδινω ουτε ευρω παντως 5ε το μηνα να εχει vdsl δεν παιρνω
doubleh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Συγγενης μου που ειχε ΟΤΕ τηλεφωνια στην Αθηνα και το κατ εξοχην στο χωριο αποφασισε να παει στην WIND τηλεφωνια (στην Αθηνα) Αφου εκανε αιτηση τον πηραν τηλεφωνο απο τον ΟΤΕ και του ειπαν οτι αμα παει στη WIND τοτε θα του κοψουν το κατ εξοχην εκβιαστικα Μπορουν να κανουν κατι τετοιο ? Μήπως από τη wind πήγαν να του αλλάξουν κ τον αριθμό του χωριού;;;; λέω εγώ τώρα... Ααα και καλή τύχη με τη wind...
jkoukos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειναι αυτο ακριβως Εχω ενα προγραμμα που κανει 30ε και αυτο το προγραμμα αλλαξε και υπαρχει πλεον με 25ε Δε σε βαζουν σε αυτο αλλα σε κρατανε στο 30 δηλ σε ενα προγραμμα που δεν υπαρχει πια Κι όμως φίλε, όπως τα γράφω είναι σε όλους και παντού. Όταν υπογράφεις το συμβόλαιο έχει μια Α τιμή (π.χ. 30€) και σου δίνουν για 12μηνο προσφορά Β τιμή (π.χ. 20€). Όταν τελειώσει το 12μηνο το συμβόλαιο γίνεται αορίστου χρόνου, με την τιμή που είχες υπογράψει αρχικά και όχι την Γ που ισχύει τώρα (π.χ. 25€). Επίσης αν είχες ένα συμβόλαιο που τώρα έχει καταργηθεί, δε σημαίνει ότι θα καταργηθεί και το δικό σου, αλλά για σένα θα ισχύει για όσο διάστημα επιθυμείς να το κρατήσεις. Το συμβόλαιο που υπογράφουμε ισχύει για πάντα και έως ότου το αλλάξουμε ή το διακόψουμε εμείς ή το ζητήσει ο πάροχος. Μονομερή αλλαγή δεν γίνεται. Όλα τα συμβόλαιο σε όλους του παρόχους αναφέρονται σχετικά επί αυτού. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους, με τη λήξη του 12μηνου, για νέα προσφορά.
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αν θελανε ομως να κρατησουν πελατες οπως παιρνουν τωρα 10 τηλεφωνα να μας μεταπεισουν να μη φυγουμε ακομα και με απειλες ας παιρνανε να λεγανε οτι η τιμη αλλαξε και μπορειτε να την εχετε κι εσεις οπως οι αλλοι και να μη πληρωνετε κοροιδιστικα παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα