Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα 

μετα απο καιρο ηρθα η ωρα να αλλαξω το sony xperia neo v.

Πιστευετε ειναι καταλληλη στιγμη για αγορα κινητου η να περιμενω να βγουν νεα μοντελα-πεσουν οι τιμες.

Το κινητο το θελω για all around χρηση δηλαδη facebook,φωτογραφιες-βιντεο,μουσικουλα(κυριως ραδιο στα ακουστικα),εφαρμογες-παιχνιδια.Πανω απο ολα να ειναι smooth να μην τρωει κολληματα.

(Επιασα στα χερια μου ενα iphone και ηταν απιστευτη η οθονη του αλλα επειδη ειχα apple ipod πιο παλια το ολο θεμα με τα itunes μου κανει την ζωη δυσκολη)

Μπαταρια ετσι κι αλλιως αυτο που εχω και τωρα το φορτιζω καθε βραδυ οποτε αν ειναι στα ιδια πλαισια δεν με πειραζει.

Διαθετω 300-350 ευρω.

Δημοσ.

Ε σε όλα τα κινητά το ράδιο δεν είναι και ότι καλύτερο..

http://www.androidcentral.com/nexus-5-models-whats-different-between-two

Έμενα ρωτάς για χρώμα; :P

καπου διαβασα οτι μαυρο και ασπρο εχουν διαφορες.το κοκκινο δεν παιζει να ερθει ελλαδα?

κατι ακομα απο τα 16 gb θα σου δινει 10 η πιο κατω για χρηση? 

Δημοσ.

H Μόνη διαφορά είναι αυτή. Στο άσπρο το ακουστικό είναι άσπρο, και το πίσω πλαστικό είναι σκληρό, και δεν είναι soft touch όπως το μαύρο.

Δεν ξέρω για το κόκκινο..

qEchETZ.png?1

Δημοσ.

Το μαυρο 16gb παρε, ειναι το μονο που εισαγει επισημα η lg hellas και κατα συνεπεια το μονο που ισχυει η εγγυηση του στην ελλαδα

Το D821 σημαίνει οτι ειναι το ευρωπαικο μοντέλο, αν ηταν το D820 θα ηταν το αμερικανικο μοντελο το οποιο δεν συνδεεται με το 4g στην ελλαδα

Η μπαταρια θα βγαζει ανετα την μερα, ραδιοφωνο πλεον δεν εχει σχεδον κανενα απο τα high end κινητα, αλλα υπαρχουν πολλες εφαρμογες για να ακους μεσω ιντερνετ

Εγω εχω το nexus αλλα στην θεση σου θα κοιτουσα και το lg g2.

Δημοσ.

Το μαυρο 16gb παρε, ειναι το μονο που εισαγει επισημα η lg hellas και κατα συνεπεια το μονο που ισχυει η εγγυηση του στην ελλαδα

Το D821 σημαίνει οτι ειναι το ευρωπαικο μοντέλο, αν ηταν το D820 θα ηταν το αμερικανικο μοντελο το οποιο δεν συνδεεται με το 4g στην ελλαδα

Η μπαταρια θα βγαζει ανετα την μερα, ραδιοφωνο πλεον δεν εχει σχεδον κανενα απο τα high end κινητα, αλλα υπαρχουν πολλες εφαρμογες για να ακους μεσω ιντερνετ

Εγω εχω το nexus αλλα στην θεση σου θα κοιτουσα και το lg g2.

g2 καλυτερο?για ποιο λογο?

Δημοσ.

Δεν είναι καλύτερο, ούτε και χειρότερο όμως. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του διαλέγει κάποιος.

Το g2 έχει καλύτερη κάμερα, λίγο καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη και φυσικά πολύ καλύτερη αυτονομία.

Το nexus είναι απίστευτα smooth, το μοναδικό αλαγκαριστο Android κινητό, παίρνει σίγουρα πρώτο όλες τις αναβαθμίσεις.

Διαλέγεις και παίρνεις.

Δημοσ.

Δεν είναι καλύτερο, ούτε και χειρότερο όμως. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του διαλέγει κάποιος.

Το g2 έχει καλύτερη κάμερα, λίγο καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη και φυσικά πολύ καλύτερη αυτονομία.

Το nexus είναι απίστευτα smooth, το μοναδικό αλαγκαριστο Android κινητό, παίρνει σίγουρα πρώτο όλες τις αναβαθμίσεις.

Διαλέγεις και παίρνεις.

εσυ εισαι ευχαριστημενος απο το  nexus? η αν ηταν να επαιρνες τωρα θα επαιρνες g2?

Δημοσ.

Το nexus καλύπτει όλες μου τις ανάγκες στο έπακρο, και για την τιμή που το πήρα είμαι απόλυτα ευχαριστημενος.

Αν ήταν όμως να διαλέξω τώρα θα έπαιρνα το g2 κυρίως λόγω αυτονομίας αλλά και λόγω κάμερας/οθόνης. Όχι ότι το nexus δεν είναι άριστο και θα έχεις πρόβλημα, απλως το g2 είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή σε κινητό.

Σκέψου το σε ενδιαφέρει περισσότερο, επιδόσεις και λειτουργικό ή κάμερα, μπαταρία και οθόνη και πράξε καταλλήλως.

Δημοσ.

μαλλον για nexus 5 ειμαι

ειδα το g2 απο κοντα.πολυ μεγαλο-"παντοφλα" και ειχε αυτο το lag που εχει και το τορινο κινητο μου.

το nexus 5 μπορω να δω σε καποιο μαγαζι εδω?

ποιο προτιματε μαυρο η ασπρο?

να το παραγγειλω απο εδω η θα βρω αλλου πιο φθηνα?

Δημοσ.

Στο public η στην Wind πήγαινε να το δεις. Μόνο μαύρο αφού μόνο αυτό καλύπτεται από εγγύηση στην Ελλάδα. Παρήγγειλε από τα μαγαζιά στο skroutz, πουλάνε ακόμα πιο φτηνά και από το Google Play.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...