nokiamaniac Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 υπάρχει free πρόγραμμα σαν το bsplayer αλλά να βρίσκει και να ενσωματώνει τους υπότιτλους χωρίς να χρειάζεται ίντερνετ για να τους βρει αλλά να τους αποθηκεύει αυτόματα με την ταινία?και γω απλός χρήστης είμαι αλλά θέλω να δοκιμάσω και με τις ταινίες
leonidas_fs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μακάρι να υπάρχει!! Και εγω ψάχνω τώρα εδω και καιρό κάποιο! Το ποιο σπαστικό είναι οταν υπάρχει delay στους υπότιτλους!
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 υπάρχει free πρόγραμμα σαν το bsplayer αλλά να βρίσκει και να ενσωματώνει τους υπότιτλους χωρίς να χρειάζεται ίντερνετ για να τους βρει αλλά να τους αποθηκεύει αυτόματα με την ταινία?και γω απλός χρήστης είμαι αλλά θέλω να δοκιμάσω και με τις ταινίες Ποιο λογισμικό δεν χρειάζεται internet για να βρει τους υπότιτλους μίας ταινίας; Από πού τους κατεβάζει; Πού τους βρίσκει;
nokiamaniac Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ποιο λογισμικό δεν χρειάζεται internet για να βρει τους υπότιτλους μίας ταινίας; Από πού τους κατεβάζει; Πού τους βρίσκει; δεν εννοώ αυτό λάθος το διατύπωσα.εννοω να αποθηκεύει αυτόματα τους υπό τίτλους.για παράδειγμα το bus player κάνει αναζήτησή υποτιτλων βρίσκει τους ελληνικούς αλλά δε ξέρω πως να τους αποθήκευσω παίζει η ταινία με υποτιτλους μόνο αν υπάρχει σύνδεση Ίντερνετ.Επίσης κάτι παρόμοιo με το bsplayer τι υπάρχει στο iOS;νομίζω δεν υπάρχει bs player στο iOS η κάνω λάθος;
haHa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Αυτο το προγραμμα βρισκει αυτοματα υποτιτλους και τους κατεβαζει σε ξεχωριστο αρχειο(με ονομα ιδιο με της ταινιας): http://subtitlesapp.com/
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Goodreader/pdf και διαβασμα Browsing/youtube και τα σχετικα twitch.tv για να παρακολουθω streams του lol μεχρι να με παρει ο υπνος Mουσικη και κανα game στα ταξιδια. Μεγαλη μαγκια η αυτονομια του, για ολες τις παραπανω χρησεις.
Supes Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εκτός των άλλων το κυριότερο για μένα e-book reader. Εννοείται πώς τίποτα και ποτέ δεν θα ξεπεράσει το χαρτί αλλά αυτό δεν το σκέφτεσαι όταν κουβαλάς χιλιάδες βιβλία σε ένα ένα πράγμα όσο μισό τετράδιo. Επίσης το kindle που χρησιμοποιώ εγώ έχει πολύ φιλικό interface και μπορείς να βάλεις την σελίδα κίτρινο χρώμα ή μαύρο για να είναι και πιο ξεκούραστο για το μάτι το βράδυ. Συν τα bookmarks η αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς και στοίχισης, όλα πολύ χρήσιμα για εμένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα